Tradiční francouzská kuchyně na STATKU

Přijeďte to zažít ...

Sukorady u Mladé Boleslavi
Pondělí, 12.1.2026
18:00 - 21:00

Prázdny

Tradiční francouzská kuchyně na STATKU

Sukorady u Mladé Boleslavi
  • pondělí 12.1.2026 / 18:00 - 21:00
    Sukorady u Mladé Boleslavi
Další termíny:
8 volných míst
3 490 Kč

Tradiční francouzská kuchyně na STATKU

Přijeďte to zažít ...

Přeneste se s námi na jeden večer do víru francouzské kuchyně, která nastavuje vysokou laťku celému světu gastronomie. Naučíte se připravovat vybrané speciality jako créme brulée nebo výborný tartar z lososa. Společně s naším šéfkuchařem si uvaříte celé francouzské menu a pustíte se do společné hostiny, kde si pochutnáte na všech vámi s láskou připravených delikatesách.
Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníka kurzu.

Kurzy na Statkutrvají přibližně 4 hodiny, ale pokud máte pocit, že byste zde chtěli zůstat třeba přes noc, můžete přespat v jedné z našich moderních pohodlných chatek. Podtrženo sečteno - kurz vaření na Statku je skvělou příležitostí, jak se vymanit z každodenní rutiny, osvojit si nové dovednosti a ochutnat vynikající jídlo, které si navíc uvaříte úplně sami.

Cena přespání, neomezené konzumace nealko i alko nápojů a snídaně v podobě švédských stolů, je 1490 Kč (cenu je nutné připočítat k základní ceně kurzu vaření) Ubytování se snídaní si můžete přidat do košíku ZDE .

Lososový tartar

Lososový tatarák s koprem a limetkou podávaný na rukolovém salátu s olivovým olejem.

Pravá francouzská cibulová polévka

Cibulová polévka z bílého vína a vývaru s restovanou cibulí a bylinkami, podávaná se zapečenými sýrovými toustíky.

Tradiční kuře na víně

Francouzské dušené kuře na červeném víně se slaninou, žampiony, perlovou cibulkou a bylinkami.

Lyonské brambory

Opékané vařené brambory s cibulkou, česnekem a bylinkami na sádle po lyonském způsobu.

Crème brûlée

Francouzský vanilkový krémový dezert se zkaramelizovanou cukrovou krustou.

Michal hned po absolvování Školy gastronomie a cestovního ruchu odjel na půlroční zkušenou do Irska. Po návratu si dodělal maturitu a začal vařit v pražských restauracích. Prošel podniky jako Botel Admiral, Cihelna La Familia, Lindner Hotel Prague Castle a právě teď působí v hotelu Seven Days. Zaměřuje se hlavně na českou a italskou kuchyni a úpravu masa a ryb.
Ve škole vaření Chefparade se s ním můžete setkat hlavně na firemních akcích a outdoorech.

Michal Černý   I   šéfkuchař kurzu

Jak kurz probíhá

Po příchodu vás uvítá náš šéfkuchař a seznámí vás s programem kurzu. V případě, že jste se přihlásili sami bez partnera či přátel, nemusíte se bát, určitě si kurz užijete i tak.

Na kurz není třeba si cokoli nosit. Suroviny, kuchyňské náčiní či zástěry jsou součástí kurzu. Jen si nezapomeňte dobrou náladu a přijďte pořádně hladoví. Jídla si užijete dost a dost.

O pitný režim se bát nemusíte :-) Nouzi mít nebudete – všechny nealkoholické nápoje, pivo i víno jsou zahrnuty v ceně a vypít jich můžete, co hrdlo ráčí! Na dětských kurzech se o pitný režim bát také nemusíte, ale pivko a víno dětem nenabídneme :-)

Všechny recepty vám po skončení vašeho kurzu vaření zašleme emailem následující den. Můžete si je vytisknout a založit do vaší rodinné kuchařky.

Parkování je možné přímo před naší školou vaření v areálu Holešovické tržnice, kde máte první hodinu zdarma. Parkování na Chefparade statku je možné přímo na místě zdarma. 

Délka kurzu závisí na složitosti menu a samozřejmě také na vašem kuchařském umu :-) Některé pokrmy zvládnete raz dva, jiné si zaslouží trochu více péče a času. Obvykle kurz trvá 3 až 4 hodiny, během kterých stihnete nejen uvařit všechna jídla, ale i v klidu posedět, popovídat si a užít si celý zážitek do posledního sousta.

Doprovod další dospělé osoby není bohužel z kapacitních důvodů možný. Na dětských kurzech je jeden dospělý jako doprovod samozřejmostí.

U nás se kurzy neruší
Přihlásili jste se jen dva? Nevadí, pokud budete chtít, rádi Vám kurz uděláme i pro dva. Dětské kurzy od pěti dětí.

All inclusive konzumace
U nás máte neomezenou konzumaci na kurzech vždy v ceně kurzu. A ano, i alkoholické nápoje.

Největší škola vaření
Na trhu jsme od roku 2007 a již jsme pro Vás připravili více než 10 tisíc kurzů vaření.

Nejširší nabídka U nás si ze 60 kurzů evropské i světové kuchyně vybere opravdu každý.

Nejčastější otázky

1. Jak dlouho kurzy vaření trvají?
2. Je potřeba si něco přinést s sebou?
3. Jsou v ceně zahrnuty i suroviny?

Recenze

Kvalita a tradice
od roku 2007 na českém trhu

Jedinečný zážitek
kombinace chutí, vůní a příjemné společnosti

Zkušení šéfkuchaři
se zahraničními zkušenostmi

Více než 60 kurzů
evropské i světové kuchyně

Studia Chefparade

Prázdný

Studio Holešovice

Bubenské nábř. 306/13, budova 36
170 00 Praha 7 - Holešovice

 

Statek Chefparade 

Sukorady 31
294 06 Sukorady

 

Prázdny

Mohlo by sa Vám také líbit