Itálie od předkrmu po dezert na STATKU


Sukorady u Mladé Boleslavi
Sobota, 3.5.2025
16:00 - 19:00

Prázdny

Itálie od předkrmu po dezert na STATKU

Sukorady u Mladé Boleslavi
  • sobota 3.5.2025 / 16:00 - 19:00
    Sukorady u Mladé Boleslavi
9 volných míst
3 490 Kč

Itálie od předkrmu po dezert na STATKU

Zažijte něco netradičního! Přijďte si s námi zavařit z lokálních surovin na čerstvém vzduchu a nasajte atmosféru pohody našeho statku.

Baví vás italská kuchyně svojí jednoduchostí a kvalitními surovinami a rádi byste si ji připravili doma stejně dobře jako v restauraci? Zavítejte na jeden večer za našimi šéfkuchaři, kteří vám rádi předají své zkušenosti a naučí vás kompletní italské menu od předkrmu po dezert. Šafránovým risottem nebo šlehaným mascarpone neurazíte ani pravého Itala.

Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj.

Kurzy na Statkutrvají přibližně 4 hodiny, ale pokud máte pocit, že byste zde chtěli zůstat třeba přes noc, můžete přespat v jedné z našich moderních pohodlných chatek. Podtrženo sečteno - kurz vaření na Statku je skvělou příležitostí, jak se vymanit z každodenní rutiny, osvojit si nové dovednosti a ochutnat vynikající jídlo, které si navíc uvaříte úplně sami.

Cena přespání, neomezené konzumace nealko i alko nápojů a snídaně v podobě švédských stolů, je 1490 Kč (cenu je nutné připočítat k základní ceně kurzu vaření) Ubytování se snídaní si můžete přidat do košíku ZDE

Zní to zajímavě? Tak neváhejte!

To nemělo chybu

Perfektní příprava, uvolněné profesionální provedení - já bych šel znovu!

Grilovaná mozzarella v parmské šunce

Šafránové risotto s kozím sýrem

Telecí saltimbocca

Bramborový gratin

Šlehané mascarpone s pomerančovou omáčkou a glazovanou pomerančovou kůrou

Tomáš se vyučil v hotelech Parkhotel a Intercontinental. Poté nastoupil do restaurace Expo 58, kde měl tu čest pracovat s lidmi, kteří pro tuto restauraci získali zlatou medaili za gastronomii na světové výstavě Expo 1958 v Bruselu. Měl to štěstí, že se mohl podílet jako šéfkuchař na otevření první restaurace Ambiente The living restaurant v Mánesově ulici. Jako hlavní šéfkuchař Ambiente Group se zapojil do otevření dalších Ambiente restaurací v Americké ulici v Praze, v Liberci a v Celetné ulici. Tam to byla Pasta-Fresca Restaurant. Vedle těchto restaurací pracoval také na společném projektu Ambiente a Staropramenu, Potrefená HUSA. Několik let působil jako šéfkuchař v restauraci Le Café Colonial, která byla zaměřena na francouzskou kuchyni a kuchyně francouzských kolonií. Po návštěvě Brazílie se jako šéfkuchař podílel na otevření restaurace Brasileiro ve Slovanském domě. V době svého působení v restauraci La Bodeguita del Medio ve Skopji zaučiloval makedonské kuchaře, se kterými otevřel restauraci La Bodeguita del Medio v Makedonii. Naposledy absolvoval kuchařský kurz thajské kuchyně v Bangkoku.

Tomáš Turek  I   šéfkuchař kurzu

Jak kurz probíhá

Po příchodu vás uvítá náš šéfkuchař a seznámí vás s programem kurzu. V případě, že jste se přihlásili sami bez partnera či přátel, nemusíte se bát, určitě si kurz užijete i tak.

Na kurz není třeba si cokoli nosit. Suroviny, kuchyňské náčiní či zástěry jsou součástí kurzu. Jen si nezapomeňte dobrou náladu a přijďte pořádně hladoví. Jídla si užijete dost a dost.

O pitný režim se bát nemusíte :-) Nouzi mít nebudete – všechny nealkoholické nápoje, pivo i víno jsou zahrnuty v ceně a vypít jich můžete, co hrdlo ráčí! Na dětských kurzech se o pitný režim bát také nemusíte, ale pivko a víno dětem nenabídneme :-)

Všechny recepty vám po skončení vašeho kurzu vaření zašleme emailem následující den. Můžete si je vytisknout a založit do vaší rodinné kuchařky.

Parkování je možné přímo před naší školou vaření v areálu Holešovické tržnice, kde máte první hodinu zdarma. Parkování na Chefparade statku je možné přímo na místě zdarma. 

Délka kurzu závisí na složitosti menu a samozřejmě také na vašem kuchařském umu :-) Některé pokrmy zvládnete raz dva, jiné si zaslouží trochu více péče a času. Obvykle kurz trvá 3 až 4 hodiny, během kterých stihnete nejen uvařit všechna jídla, ale i v klidu posedět, popovídat si a užít si celý zážitek do posledního sousta.

Doprovod další dospělé osoby není bohužel z kapacitních důvodů možný. Na dětských kurzech je jeden dospělý jako doprovod samozřejmostí.

U nás se kurzy neruší
Přihlásili jste se jen dva? Nevadí, pokud budete chtít, rádi Vám kurz uděláme i pro dva. Dětské kurzy od pěti dětí.

All inclusive konzumace
U nás máte neomezenou konzumaci na kurzech vždy v ceně kurzu. A ano, i alkoholické nápoje.

Největší škola vaření
Na trhu jsme od roku 2007 a již jsme pro Vás připravili více než 10 tisíc kurzů vaření.

Nejširší nabídka
U nás si ze 60 kurzů evropské i světové kuchyně vybere opravdu každý.

Nejčastější otázky

1. Jak dlouho kurzy vaření trvají?
2. Je potřeba si něco přinést s sebou?
3. Jsou v ceně zahrnuty i suroviny?

Recenze

Kvalita a tradice
od roku 2007 na českém trhu

Jedinečný zážitek
kombinace chutí, vůní a příjemné společnosti

Zkušení šéfkuchaři
se zahraničními zkušenostmi

Více než 60 kurzů
evropské i světové kuchyně

Studia Chefparade

Prázdný

Studio Holešovice

Bubenské nábř. 306/13, budova 36
170 00 Praha 7 - Holešovice

 

Statek Chefparade 

Sukorady 31
294 06 Sukorady

 

Prázdny

Mohlo by sa Vám také líbit