Ryby na grilu

Pár měsíců v roce se nám v našem podnebném pásmu naskýtá příležitost, kdy můžeme holdovat grilování! Lehkou letní večeří, přátelským posezením při grilování a sklenkou oblíbeného vína večer teprve začíná.

Chefparade Studia, Praha 7
Středa, 26.4.2023
18:00 - 21:00

Prázdny

Ryby na grilu

Chefparade Studia, Praha 7
  • středa 26.4.2023 / 18:00 - 21:00
    Chefparade Studia, Praha 7
11 volných míst
2 990 Kč

Ryby na grilu

Pár měsíců v roce se nám v našem podnebném pásmu naskýtá příležitost, kdy můžeme holdovat grilování! Lehkou letní večeří, přátelským posezením při grilování a sklenkou oblíbeného vína večer teprve začíná.

Pár měsíců v roce se nám v našem podnebném pásmu naskýtá příležitost, kdy můžeme holdovat grilování! Lehkou letní večeří, přátelským posezením při grilování a sklenkou oblíbeného vína večer teprve začíná. Přijďte se na náš kurz naučit grilovat různé ryby, aby se vaše večery přenesly v gastronomické zážitky. Všichni pozvaní budou okouzleni vašimi novými šéfkuchařskými schopnostmi. Grilovaným karamelovým lososem nebo grilovaným pstruhem s limetkou, pancetou a rozmarýnem všem na příští grilovačce vytřete zrak. Špekáčkům odzvonilo!

Kurz grilování probíhá venku na naší terase studia v Holešovicích, v případě nepříznivého počasí se kurz ladně přesune a pokračuje v prostorách studia. 

Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade. 

Grilovaná makrela

s česnekem a petrželí podávaná se zeleninovým salátem s francouzskou vinaigrettou

Pstruh na grilu s limetkou 

s pancettou a rozmarýnem

Grilovaný karamelový losos

Tresčí špíz s rajčátky

Bramborový letní salát

s jogurtem a koprem

Lukáš se specializuje na středomořskou kuchyni, má dlouholeté zkušenosti s cateringem, pracuje jako šéfkuchař v nadnárodní společnosti a zdokonaloval se také na svých cestách po světe. Účastní se nejrůznějších gastronomických festivalů a na GCHP – USA Fall Tour 2015 působil jako Global Chef za celou Českou republiku.
Ve škole vaření Chefparade se s ním můžete setkat na kuchařských kurzech masa, italské a francouzské kuchyně, mořských plodů.

Lukáš Jeništa   I   šéfkuchař kurzu

Jak kurz probíhá

Po příchodu vás uvítá náš šéfkuchař a seznámí vás s programem kurzu. V případě, že jste se přihlásili sami bez partnera či přátel, nemusíte se bát, určitě si kurz užijete i tak.

Na kurz není třeba si cokoli nosit. Suroviny, kuchyňské náčiní či zástěry jsou součástí kurzu. Jen si nezapomeňte dobrou náladu a přijďte pořádně hladoví. Jídla si užijete dost a dost.

O pitný režim se bát nemusíte :-) Nouzi mít nebudete – všechny nealkoholické nápoje, pivo i víno jsou zahrnuty v ceně a vypít jich můžete, co hrdlo ráčí! Na dětských kurzech se o pitný režim bát také nemusíte, ale pivko a víno dětem nenabídneme :-)

Všechny recepty vám po skončení vašeho kurzu vaření zašleme emailem následující den. Můžete si je vytisknout a založit do vaší rodinné kuchařky.

Parkování je možné přímo před naší školou vaření v areálu Holešovické tržnice, kde máte první hodinu zdarma. Parkování na Chefparade statku je možné přímo na místě zdarma. 

Doprovod další dospělé osoby není bohužel z kapacitních důvodů možný. Na dětských kurzech je jeden dospělý jako doprovod samozřejmostí.

Co o kurzech říkají jejich účastníci?

Street Food z Vietnamu - Lukáš Neckář.
Skvěle vedený kurz pod vedením šéf kuřaře Lukáše. Kurz jsem si neuvěřitelně užila, excelentní vedení šéfa Lukáše, výborná atmosféra, luxusní a kvalitní jídlo. Vřele doporučuji!

Jitka Reslerova

Dnešní, naprosto pohodové odpoledne na kurzu Itálie pro starší děti, jsme si moc užili. Skvělé jídlo, pohoda i skvělý šéfkuchař. Moc děkujeme. Dárek k Vánocům pro syna byl opravdu dobrý nápad

Martina Psenickova

Zucastnila jsem se kurzu francouzska kuchyne s Honzou Rambouskem. Byla jsem nadsena, Honza ma skvely prednes, znalosti, podava vse zabavnou formou. Z kurzu jsem si odnesla spoustu tipu a skvele jsem si pochutnala.

Iveta Piskackova

Ďakujeme za perfektne strávené popoludnie v príjemnej spoločnosti a so skvelým jedlom. :)
N
a kurze domácej indickej kuchyne sme sa veľa naučili
a určite vyskúšame aj ďalšie kurzy z pestrej ponuky, ktorú Chefparade ponúka! 

Zuzana

Skvelé kurzy, príjemná atmosféra a vynikajúce jedlo.
Zatiaľ som bola na dvoch (španielska kuchyňa, mini pavlovky) a určite neboli posledné.
 
Odporúčam naozaj každému + super aj ako nápad na darček pre niekoho blízkeho. 

Nikola

    Nejčastější otázky

    1. Jak dlouho kurzy vaření trvají?

    Minutka se u nás nenastavuje, kvalitní vaření vyžaduje čas. Proto naše kurzy trvají tak dlouho, jak je potřeba, aby byly pokrmy dokonalé a vy si mohli připravené jídlo pomalu a s chutí vychutnat. Což obvykle trvá 3 - 3,5 hodiny.

    2. Je potřeba si něco přinést s sebou?

    Kromě dobré nálady už vůbec nic. Všechny suroviny, kuchařská zástěra a nádobí budou u nás připraveny. A pokud si budete chtít odnést domů nějaký ze svých výtvorů, můžete si přinést vlastní krabičku nebo použít naše. Nosit si nemusíte ani zápisník, všechny recepty vám druhý den po skončení kurzu zašleme e-mailem.

    3. Jsou v ceně zahrnuty i suroviny?

    Ano, všechny suroviny jsou zahrnuty v ceně kurzu vaření.

    Kvalita a tradice
    od roku 2007 na českém trhu

    Jedinečný zážitek
    kombinace chutí, vůní a příjemné společnosti

    Zkušení šéfkuchaři
    se zahraničními zkušenostmi

    Více než 60 kurzů
    evropské i světové kuchyně

    Studia Chefparade

    Prázdný

    Studio Holešovice

    Bubenské nábř. 306/13, budova 36
    170 00 Praha 7 - Holešovice

     

    Statek Chefparade 

    Sukorady 31
    294 06 Sukorady

     

    Prázdny

    Mohlo by sa Vám také líbit