Kurz grilování se Stellou Artois

Milujete vůni grilování a chuť piva? My také - skvělá kombinace

Chefparade Studia, Praha 7
Pondělí, 29.4.2024
18:00 - 21:00

Prázdny

Kurz grilování se Stellou Artois

Chefparade Studia, Praha 7
  • pondělí 29.4.2024 / 18:00 - 21:00
    Chefparade Studia, Praha 7
6 volných míst
2 990 Kč

Kurz grilování se Stellou Artois

Milujete vůni grilování a chuť piva? My také - skvělá kombinace

Co by to bylo za školu vaření, kdyby se v ní neučilo i grilování?  V Chefparade můžete proto od května do září navštívit šťavnaté grilovací kurzy. Kurzy budou probíhat v holešovickém studiu na grilech venku, a jak název Grilování se Stellou Artois napovídá, grilovat se bude na pivě Stella Artois a během kurzu se jí můžete neomezeně osvěžovat.

Celé menu je koncipované tak, abyste ho mohli kromě dezertu připravit na grilu. Vnitřní kuchyň se bude používat na přípravné práce, velká část kurzu ale proběhne venku, takže si užijete letní večer (nebo odpoledne) venku. Začínat se bude domácí italskou foccaciou, pokračováním bude krkovice na pivu se směsí česneku a bylinek barbecue, ze které se plynule přejde na vysoký roštěnec s grilovanou zeleninou a jako dezert se naučíte připravovat ten nejlepší hruškový štrůdl se skořicí a gorgonzolou.

Domácí Italská Foccacia

Krkovice se směsí česneku

podlévaná pivem Stella Artois

Vysoký roštěnec

podávaný s grilovanou zeleninou

Hruškový štrůdl

se skořicí a gorgonzolou

Tomáš se vyučil v hotelech Parkhotel a Intercontinental. Poté nastoupil do restaurace Expo 58, kde měl tu čest pracovat s lidmi, kteří pro tuto restauraci získali zlatou medaili za gastronomii na světové výstavě Expo 1958 v Bruselu. Měl to štěstí, že se mohl podílet jako šéfkuchař na otevření první restaurace Ambiente The living restaurant v Mánesově ulici. Jako hlavní šéfkuchař Ambiente Group se zapojil do otevření dalších Ambiente restaurací v Americké ulici v Praze, v Liberci a v Celetné ulici. Tam to byla Pasta-Fresca Restaurant. Vedle těchto restaurací pracoval také na společném projektu Ambiente a Staropramenu, Potrefená HUSA. Několik let působil jako šéfkuchař v restauraci Le Café Colonial, která byla zaměřena na francouzskou kuchyni a kuchyně francouzských kolonií. Po návštěvě Brazílie se jako šéfkuchař podílel na otevření restaurace Brasileiro ve Slovanském domě. V době svého působení v restauraci La Bodeguita del Medio ve Skopji zaučiloval makedonské kuchaře, se kterými otevřel restauraci La Bodeguita del Medio v Makedonii. Naposledy absolvoval kuchařský kurz thajské kuchyně v Bangkoku.

Tomáš Turek  I   šéfkuchař kurzu

Jak kurz probíhá

Po příchodu vás uvítá náš šéfkuchař a seznámí vás s programem kurzu. V případě, že jste se přihlásili sami bez partnera či přátel, nemusíte se bát, určitě si kurz užijete i tak.

Na kurz není třeba si cokoli nosit. Suroviny, kuchyňské náčiní či zástěry jsou součástí kurzu. Jen si nezapomeňte dobrou náladu a přijďte pořádně hladoví. Jídla si užijete dost a dost.

O pitný režim se bát nemusíte :-) Nouzi mít nebudete – všechny nealkoholické nápoje, pivo i víno jsou zahrnuty v ceně a vypít jich můžete, co hrdlo ráčí! Na dětských kurzech se o pitný režim bát také nemusíte, ale pivko a víno dětem nenabídneme :-)

Všechny recepty vám po skončení vašeho kurzu vaření zašleme emailem následující den. Můžete si je vytisknout a založit do vaší rodinné kuchařky.

Parkování je možné přímo před naší školou vaření v areálu Holešovické tržnice, kde máte první hodinu zdarma. Parkování na Chefparade statku je možné přímo na místě zdarma. 

Doprovod další dospělé osoby není bohužel z kapacitních důvodů možný. Na dětských kurzech je jeden dospělý jako doprovod samozřejmostí.

U nás se kurzy neruší
Přihlásili jste se jen dva? Nevadí, Pokud budete chtít, rádi Vám kurz uděláme i pro dva. Dětské kurzy od pěti dětí.

All inclusive konzumace
U nás máte neomezenou konzumaci na kurzech vždy v ceně kuru. A ano, i alkoholické nápoje

Největší škola vaření
Na trhu jsme od roku 2007 a již jsme pro Vás připravili více než 9 tisíc kurzů vaření

Nejširší nabídka
U nás si ze 60 kurzů evropské i světové kuchyně vybere opravdu každý

Nejčastější otázky

1. Jak dlouho kurzy vaření trvají?
2. Je potřeba si něco přinést s sebou?
3. Jsou v ceně zahrnuty i suroviny?

Recenze

Kvalita a tradice
od roku 2007 na českém trhu

Jedinečný zážitek
kombinace chutí, vůní a příjemné společnosti

Zkušení šéfkuchaři
se zahraničními zkušenostmi

Více než 60 kurzů
evropské i světové kuchyně

Studia Chefparade

Prázdný

Studio Holešovice

Bubenské nábř. 306/13, budova 36
170 00 Praha 7 - Holešovice

 

Statek Chefparade 

Sukorady 31
294 06 Sukorady

 

Prázdny

Mohlo by sa Vám také líbit