MASO a PIVO

Ta nejlepší kombinace

Chefparade Studia, Praha 7
Sobota, 9.11.2024
17:00 - 20:00

Prázdny

MASO a PIVO

Chefparade Studia, Praha 7
  • sobota 9.11.2024 / 17:00 - 21:00
    Chefparade Studia, Praha 7
8 volných míst
2 990 Kč

MASO a PIVO

Ta nejlepší kombinace

Tak na tento kurz jsme se těšili. Co Čech to milovník PIVA i POŘÁDNÉ DÁVKY MASA. Na kurzu se účastníci naučí připravovat lahodné pokrmy s důrazem na maso, které budou perfektně ladit s různými pivními styly značky Stella Artois. Průběh kurzu zahrnuje teoretické výklady o kombinaci masa a piva, praktické ukázky přípravy receptů a samozřejmě konzumace vytvořených jídel. Celý kurz je koncipován tak, aby poskytl nejen kulinářské dovednosti, ale také zážitek z kreativního vaření spojeného s pivním světem. Jsou vítáni všichni, kteří milují harmonii chutí mezi masem a pivem.  Těšíme se na to, jak společně oživíme chuťové buňky a vytvoříme nezapomenutelné kuchařské vzpomínky.

Skvělý zážitek

Výborné prostředí, profesionální přístup, vynikající potraviny. Zkrátka skvělý zážitek. Doporučuji!

Farmářské škvarky a pomazánka

Trhané vepřové maso na chlebu "Zrno Zrnko"

Tradiční hovězí guláš s bramborovými plackami

Hovězí líčka na pivu


Tomáš se vyučil v hotelech Parkhotel a Intercontinental. Poté nastoupil do restaurace Expo 58, kde měl tu čest pracovat s lidmi, kteří pro tuto restauraci získali zlatou medaili za gastronomii na světové výstavě Expo 1958 v Bruselu. Měl to štěstí, že se mohl podílet jako šéfkuchař na otevření první restaurace Ambiente The living restaurant v Mánesově ulici. Jako hlavní šéfkuchař Ambiente Group se zapojil do otevření dalších Ambiente restaurací v Americké ulici v Praze, v Liberci a v Celetné ulici. Tam to byla Pasta-Fresca Restaurant. Vedle těchto restaurací pracoval také na společném projektu Ambiente a Staropramenu, Potrefená HUSA. Několik let působil jako šéfkuchař v restauraci Le Café Colonial, která byla zaměřena na francouzskou kuchyni a kuchyně francouzských kolonií. Po návštěvě Brazílie se jako šéfkuchař podílel na otevření restaurace Brasileiro ve Slovanském domě. V době svého působení v restauraci La Bodeguita del Medio ve Skopji zaučiloval makedonské kuchaře, se kterými otevřel restauraci La Bodeguita del Medio v Makedonii. Naposledy absolvoval kuchařský kurz thajské kuchyně v Bangkoku.

Tomáš Turek  I   šéfkuchař kurzu

Jak kurz probíhá

Po příchodu vás uvítá náš šéfkuchař a seznámí vás s programem kurzu. V případě, že jste se přihlásili sami bez partnera či přátel, nemusíte se bát, určitě si kurz užijete i tak.

Na kurz není třeba si cokoli nosit. Suroviny, kuchyňské náčiní či zástěry jsou součástí kurzu. Jen si nezapomeňte dobrou náladu a přijďte pořádně hladoví. Jídla si užijete dost a dost.

O pitný režim se bát nemusíte :-) Nouzi mít nebudete – všechny nealkoholické nápoje, pivo i víno jsou zahrnuty v ceně a vypít jich můžete, co hrdlo ráčí! Na dětských kurzech se o pitný režim bát také nemusíte, ale pivko a víno dětem nenabídneme :-)

Všechny recepty vám po skončení vašeho kurzu vaření zašleme emailem následující den. Můžete si je vytisknout a založit do vaší rodinné kuchařky.

Parkování je možné přímo před naší školou vaření v areálu Holešovické tržnice, kde máte první hodinu zdarma. Parkování na Chefparade statku je možné přímo na místě zdarma. 

Doprovod další dospělé osoby není bohužel z kapacitních důvodů možný. Na dětských kurzech je jeden dospělý jako doprovod samozřejmostí.

U nás se kurzy neruší
Přihlásili jste se jen dva? Nevadí, pokud budete chtít, rádi Vám kurz uděláme i pro dva. Dětské kurzy od pěti dětí.

All inclusive konzumace
U nás máte neomezenou konzumaci na kurzech vždy v ceně kurzu. A ano, i alkoholické nápoje.

Největší škola vaření
Na trhu jsme od roku 2007 a již jsme pro Vás připravili více než 9 tisíc kurzů vaření.

Nejširší nabídka
U nás si ze 60 kurzů evropské i světové kuchyně vybere opravdu každý.

Nejčastější otázky

1. Jak dlouho kurzy vaření trvají?
2. Je potřeba si něco přinést s sebou?
3. Jsou v ceně zahrnuty i suroviny?

Recenze

Kvalita a tradice
od roku 2007 na českém trhu

Jedinečný zážitek
kombinace chutí, vůní a příjemné společnosti

Zkušení šéfkuchaři
se zahraničními zkušenostmi

Více než 60 kurzů
evropské i světové kuchyně

Studia Chefparade

Prázdný

Studio Holešovice

Bubenské nábř. 306/13, budova 36
170 00 Praha 7 - Holešovice

 

Statek Chefparade 

Sukorady 31
294 06 Sukorady

 

Prázdny

Mohlo by sa Vám také líbit