Nejlepší šéfkuchař ještě nebyl k tomuto kurzu přiřazen. Jeho jméno se dozvíte brzy :)
Chefparade I šéfkuchař kurzu
Jak kurz probíhá
Po příchodu vás uvítá náš šéfkuchař a seznámí vás s programem kurzu. V případě, že jste se přihlásili sami bez partnera či přátel, nemusíte se bát, určitě si kurz užijete i tak.
Na kurz není třeba si cokoli nosit. Suroviny, kuchyňské náčiní či zástěry jsou součástí kurzu. Jen si nezapomeňte dobrou náladu a přijďte pořádně hladoví. Jídla si užijete dost a dost.
O pitný režim se bát nemusíte :-) Nouzi mít nebudete – všechny nealkoholické nápoje, pivo i víno jsou zahrnuty v ceně a vypít jich můžete, co hrdlo ráčí! Na dětských kurzech se o pitný režim bát také nemusíte, ale pivko a víno dětem nenabídneme :-)
Všechny recepty vám po skončení vašeho kurzu vaření zašleme emailem následující den. Můžete si je vytisknout a založit do vaší rodinné kuchařky.
Parkování je možné přímo před naší školou vaření v areálu Holešovické tržnice, kde máte první hodinu zdarma. Parkování na Chefparade statku je možné přímo na místě zdarma.
Doprovod další dospělé osoby není bohužel z kapacitních důvodů možný. Na dětských kurzech je jeden dospělý jako doprovod samozřejmostí.
U nás se kurzy neruší
Přihlásili jste se jen dva? Nevadí, pokud budete chtít, rádi Vám kurz uděláme i pro dva. Dětské kurzy od pěti dětí.
All inclusive konzumace
U nás máte neomezenou konzumaci na kurzech vždy v ceně kurzu. A ano, i alkoholické nápoje.
Největší škola vaření
Na trhu jsme od roku 2007 a již jsme pro Vás připravili více než 10 tisíc kurzů vaření.
Nejširší nabídka
U nás si ze 60 kurzů evropské i světové kuchyně vybere opravdu každý.
Nejčastější otázky
- 1. Jak dlouho kurzy vaření trvají?
- 2. Je potřeba si něco přinést s sebou?
- 3. Jsou v ceně zahrnuty i suroviny?
Recenze
Recenze na kurz vaření "Maso a pivo" s Tomášem Turkem
Pokud hledáte kurz, který kombinuje skvělé jídlo, přátelskou atmosféru a skutečné odborníky v oboru, pak je kurz "Maso a pivo" s Tomášem Turkem tím pravým. Tomáš, který kurz vedl, je nejen skvělý kuchař, ale také člověk s opravdovým nadšením pro vaření. Jeho přístup byl velmi přátelský a profesionální, což vytvořilo příjemnou a uvolněnou atmosféru. Během kurzu nám nejen předvedl skvělé techniky, ale také nás vtáhl do světa masa a piva tak, že jsme se všichni rychle zorientovali a začali si to skutečně užívat. Parta lidí, se kterou jsme kurz absolvovali, byla také skvělá. Celý den probíhal v přátelském duchu, kdy jsme si navzájem pomáhali, sdíleli zkušenosti a bavili se nejen o vaření. Jídlo, které jsme připravovali, bylo naprosto báječné – perfektně připravené maso, skvělé omáčky a přílohy. Každé jídlo bylo chuťově velice zajímavé, což přidalo na celkovém zážitku. Celkově byla sobota strávená na tomto kurzu naprosto báječná. Pokud máte rádi vaření a chcete se přiučit něco nového v příjemné společnosti, určitě doporučuji. Nebudete se nudit a odnesete si spoustu cenných dovedností i krásných zážitků.
MASO A PIVO - VŠECHNO VYŠLO NA JEDNIČKU
Kurz se nám velmi líbil, od prvního okamžiku až po samotný závěr, i když sám nepatřím mezi znalce v kuchyni, viděl jsem, že i ti, kteří se v tomto oboru vyznají mnohem lépe, se zájmem poslouchali a pak i zkoušeli jak samotnou přípravu pokrmů, tak i různé vychytávky, kterými nás pan Tomáš Turek zásoboval. Navíc byl bonus i v tom, že jsme si rozuměli i s ostatními účastníky kurzu, takže panovala všeobecně dobrá nálada i legrace. Jen to přejezení celkovým množstvím dobrot nás večer a ráno trochu potrápilo, ale po ranním půstu už nám příští poledne zase bylo hej. Takže opravdu špičková záležitost! Děkuji a zdravím za naši partu Tomáš Jungwirth
Kvalita a tradice
od roku 2007 na českém trhu
Jedinečný
zážitek
kombinace chutí, vůní a příjemné společnosti
Zkušení
šéfkuchaři
se zahraničními
zkušenostmi
Více než 60
kurzů
evropské i světové
kuchyně