Steaky a maso

Potrpíte si na kvalitní steak z vyzrálého masa, po jehož rozkrojení a napíchnutí na vidličku nastává ten božský okamžik, kdy se vám doslova rozpadá na jazyku? Dali byste si rib-eye s olivovo-tomatovou omáčkou, domácí hamburger s cibulovým chutney a cheddarem, telecí Saltimboccu nebo grilovaná kachní prsa v neskutečné kombinaci s kávovo-čokoládovou omáčkou? Naši šéfkuchaři pečlivě sestavili několik chutných menu okořeněných o drobné detaily, které potěší nejednoho labužníka. Stačí si jen vybrat, do kterého se zakousnete tentokrát?


Potřebné vybavení pro domácí přípravu steaků - pánve, nože, prkénka nebo grily najdete v našem obchodě. Spoustu inspirace o steacích můžete načerpat i na našem blogu milujusteak.cz

Cena Cena: od 1 990 Kč
Doba trvání Doba trvání: 3 - 3,5 hod.

Kurzy

Maso, maso, maso I.

Maso, maso, maso I.

Volné termíny:

13. 6. 2017 (Út) od 18:00, volná místa: 7
Rezervuj

Maso, maso, maso II.

Maso, maso, maso II.

Volné termíny:

4. 6. 2017 (Ne) od 11:00, volná místa: 0

Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Volné termíny:

2. 6. 2017 (Pá) od 18:00, volná místa: 0
16. 6. 2017 (Pá) od 18:00, volná místa: 0

Steaky II. – Entrecote

Steaky II. – Entrecote

Volné termíny:

5. 6. 2017 (Po) od 18:00, volná místa: 0
22. 6. 2017 (Čt) od 18:00, volná místa: 11
Rezervuj

Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Volné termíny:

31. 5. 2017 (St) od 18:00, volná místa: 0
12. 6. 2017 (Po) od 18:00, volná místa: 0
21. 6. 2017 (St) od 18:00, volná místa: 0

Jehněčí speciality

Jehněčí speciality

Volné termíny:

Zaujal Vás tenhle kurz a nemáme termín?
Dejte nám kontakt a něco vymyslíme.

Děkujeme Vám za Váš kontakt.

Kuře v hlavní roli

Kuře v hlavní roli

Volné termíny:

30. 6. 2017 (Pá) od 18:00, volná místa: 12
Rezervuj

Paštiky a galantiny

Paštiky a galantiny

Volné termíny:

Zaujal Vás tenhle kurz a nemáme termín?
Dejte nám kontakt a něco vymyslíme.

Děkujeme Vám za Váš kontakt.

Weber Grill Academy 1

Weber Grill Academy 1

Volné termíny:

2. 6. 2017 (Pá) od 17:00, volná místa: 9
Rezervuj
11. 6. 2017 (Ne) od 11:00, volná místa: 10
Rezervuj
17. 6. 2017 (So) od 11:00, volná místa: 9
Rezervuj

Speciality z drůbežího masa

Speciality z drůbežího masa

Volné termíny:

26. 6. 2017 (Po) od 18:00, volná místa: 9
Rezervuj

Žebra & křídla

Žebra & křídla

Volné termíny:

1. 6. 2017 (Čt) od 18:00, volná místa: 0
15. 6. 2017 (Čt) od 18:00, volná místa: 0
Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007,

10 let tradice

na českém trhu

Více než

90 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

15 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

8 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz