Steaky a maso

Potrpíte si na kvalitní steak z vyzrálého masa, po jehož rozkrojení a napíchnutí na vidličku nastává ten božský okamžik, kdy se vám doslova rozpadá na jazyku? Dali byste si rib-eye s olivovo-tomatovou omáčkou, domácí hamburger s cibulovým chutney a cheddarem, telecí Saltimboccu nebo grilovaná kachní prsa v neskutečné kombinaci s kávovo-čokoládovou omáčkou? Naši šéfkuchaři pečlivě sestavili několik chutných menu okořeněných o drobné detaily, které potěší nejednoho labužníka. Stačí si jen vybrat, do kterého se zakousnete tentokrát?


Potřebné vybavení pro domácí přípravu steaků - pánve, nože, prkénka nebo grily najdete v našem obchodě. Spoustu inspirace o steacích můžete načerpat i na našem blogu milujusteak.cz

Cena Cena: od 2 190 Kč
Doba trvání Doba trvání: 3 - 3,5 hod.

Kurzy

Maso, maso, maso I.

Maso, maso, maso I.

Volné termíny:

27. 2. 2019 (St) od 18:00, volná místa: 3
Rezervuj

Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Volné termíny:

16. 2. 2019 (So) od 18:00, volná místa: 1
Rezervuj
18. 2. 2019 (Po) od 18:00, volná místa: 0
22. 2. 2019 (Pá) od 18:00, volná místa: 3
Rezervuj
24. 2. 2019 (Ne) od 18:00, volná místa: 8
Rezervuj
1. 3. 2019 (Pá) od 18:00, volná místa: 9
Rezervuj
15. 3. 2019 (Pá) od 18:00, volná místa: 3
Rezervuj
22. 3. 2019 (Pá) od 18:00, volná místa: 10
Rezervuj
25. 3. 2019 (Po) od 18:00, volná místa: 12
Rezervuj
27. 3. 2019 (St) od 18:00, volná místa: 9
Rezervuj
29. 3. 2019 (Pá) od 18:00, volná místa: 7
Rezervuj

Steaky II. – Entrecote

Steaky II. – Entrecote

Volné termíny:

28. 2. 2019 (Čt) od 18:00, volná místa: 3
Rezervuj
4. 3. 2019 (Po) od 18:00, volná místa: 0
16. 3. 2019 (So) od 18:00, volná místa: 4
Rezervuj

Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Volné termíny:

26. 2. 2019 (Út) od 18:00, volná místa: 9
Rezervuj
7. 3. 2019 (Čt) od 18:00, volná místa: 9
Rezervuj

Jehněčí speciality

Jehněčí speciality

Volné termíny:

19. 3. 2019 (Út) od 18:00, volná místa: 12
Rezervuj

Kuře v hlavní roli

Kuře v hlavní roli

Volné termíny:

Zaujal Vás tenhle kurz a nemáme termín?
Dejte nám kontakt a něco vymyslíme.

Děkujeme Vám za Váš kontakt.

Paštiky a galantiny

Paštiky a galantiny

Volné termíny:

Zaujal Vás tenhle kurz a nemáme termín?
Dejte nám kontakt a něco vymyslíme.

Děkujeme Vám za Váš kontakt.

Žebra & křídla

Žebra & křídla

Volné termíny:

15. 3. 2019 (Pá) od 18:00, volná místa: 10
Rezervuj
26. 3. 2019 (Út) od 18:00, volná místa: 9
Rezervuj
Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007,

11 let tradice

na českém trhu

Více než

100 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

20 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

8 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz