Jak kurz probíhá


Po příchodu vás uvítá náš šéfkuchař a seznámí vás s programem kurzu. V případě, že jste se přihlásili sami bez partnera či přátel, nemusíte se bát, určitě si kurz užijete i tak.

Na kurz není třeba si cokoli nosit. Suroviny, kuchyňské náčiní či zástěry jsou součástí kurzu. Jen si nezapomeňte dobrou náladu a přijďte pořádně hladoví. Jídla si užijete dost a dost.

O pitný režim se bát nemusíte :-) Nouzi mít nebudete – všechny nealkoholické nápoje, pivo i víno jsou zahrnuty v ceně a vypít jich můžete, co hrdlo ráčí! Na dětských kurzech se o pitný režim bát také nemusíte, ale pivko a víno dětem nenabídneme :-)

Všechny recepty vám po skončení vašeho kurzu vaření zašleme emailem následující den. Můžete si je vytisknout a založit do vaší rodinné kuchařky.

Parkování je možné přímo před naší školou vaření v areálu Holešovické tržnice, kde máte první hodinu zdarma. Parkování na Chefparade statku je možné přímo na místě zdarma.

Doprovod další dospělé osoby není bohužel z kapacitních důvodů možný. Na dětských kurzech je jeden dospělý jako doprovod samozřejmostí.
Co o kurzech říkají jejich účastníci?

Nejčastější otázky

- 1. Jak dlouho kurzy vaření trvají?
-
Minutka se u nás nenastavuje, kvalitní vaření vyžaduje čas. Proto naše kurzy trvají tak dlouho, jak je potřeba, aby byly pokrmy dokonalé a vy si mohli připravené jídlo pomalu a s chutí vychutnat. Což obvykle trvá 3 - 3,5 hodiny.
- 2. Je potřeba si něco přinést s sebou?
-
Kromě dobré nálady už vůbec nic. Všechny suroviny, kuchařská zástěra a nádobí budou u nás připraveny. A pokud si budete chtít odnést domů nějaký ze svých výtvorů, můžete si přinést vlastní krabičku nebo použít naše. Nosit si nemusíte ani zápisník, všechny recepty vám druhý den po skončení kurzu zašleme e-mailem.
- 3. Jsou v ceně zahrnuty i suroviny?
-
Ano, všechny suroviny jsou zahrnuty v ceně kurzu vaření.
Recenze

Grilování s SA
Celkově byl kurz zábavný, akorát dlouhý (ca 3h), jídlo bylo vařeno postupně, takže nikdo neumíral hlady, recepty jednodušší, techniky vaření základní. Jelikož v názvu je název piva, čekal jsem, že bude točené (potěšilo by), takhle to ve mě evokuje jen lákadlo pro oko. První recept - hovězí pupek s chutney v burger housce - maso skvělé, celkově burger byl suchý, chutney s jablkem a cibulí nevýrazné, zelí se šalotkou za mne zbytečné. Druhý recept - kuřecí satay špízy - skvělá marináda, špíz fantastický chuťově i vůní - grenaile pečené s rozmarýnem jako fajn tečka - limetkový dip z creme fraiche hezky tvrdil muziku (není bohužel v receptech). Kuřecí játra s brusinkama v lepije - naprosto dokonalý chleba, křupavý ale přitom nadýchaný, fantazie - játra ve víně s brusinkama a panchetou moc fajn, dost mastná (zbytečně moc másla) celkově ladilo, super Grilovaný donut s jahodami a creme fraiche - kobliha za mne byla suchá, jahody moc sladké, za mne se dal ukázat lepší plating (obalit koblihu v cukru a skořici, přidat vanilkovou zmrzlinu, smetanu našlehat) - ale na to už asi nebyl čas - chuťově fajn, ale na můj vkus zbytečně moc sladké Školitel - žoviální, společenský, komunikativní, zkušený, mohl dávat víc prostoru na vaření jednotlivcům (dělat játra ve víc pánvích každý sám, stejně i cibulové chutney třeba ve víc verzích, marinádu na špízy si každý mohl dochutit dle svého třeba).

Kvalita a tradice
od roku 2007 na českém trhu

Jedinečný
zážitek
kombinace chutí, vůní a příjemné společnosti

Zkušení
šéfkuchaři
se zahraničními
zkušenostmi

Více než 60
kurzů
evropské i světové
kuchyně