Jak kurz probíhá
Po příchodu vás uvítá náš šéfkuchař a seznámí vás s programem kurzu. V případě, že jste se přihlásili sami bez partnera či přátel, nemusíte se bát, určitě si kurz užijete i tak.
Na kurz není třeba si cokoli nosit. Suroviny, kuchyňské náčiní či zástěry jsou součástí kurzu. Jen si nezapomeňte dobrou náladu a přijďte pořádně hladoví. Jídla si užijete dost a dost.
O pitný režim se bát nemusíte :-) Nouzi mít nebudete – všechny nealkoholické nápoje, pivo i víno jsou zahrnuty v ceně a vypít jich můžete, co hrdlo ráčí! Na dětských kurzech se o pitný režim bát také nemusíte, ale pivko a víno dětem nenabídneme :-)
Všechny recepty vám po skončení vašeho kurzu vaření zašleme emailem následující den. Můžete si je vytisknout a založit do vaší rodinné kuchařky.
Parkování je možné přímo před naší školou vaření v areálu Holešovické tržnice, kde máte první hodinu zdarma. Parkování na Chefparade statku je možné přímo na místě zdarma.
Doprovod další dospělé osoby není bohužel z kapacitních důvodů možný. Na dětských kurzech je jeden dospělý jako doprovod samozřejmostí.
U nás se kurzy neruší
Přihlásili jste se jen dva? Nevadí, pokud budete chtít, rádi Vám kurz uděláme i pro dva. Dětské kurzy od pěti dětí.
All inclusive konzumace
U nás máte neomezenou konzumaci na kurzech vždy v ceně kurzu. A ano, i alkoholické nápoje.
Největší škola vaření
Na trhu jsme od roku 2007 a již jsme pro Vás připravili více než 9 tisíc kurzů vaření.
Nejširší nabídka
U nás si ze 60 kurzů evropské i světové kuchyně vybere opravdu každý.
Nejčastější otázky
- 1. Jak dlouho kurzy vaření trvají?
- 2. Je potřeba si něco přinést s sebou?
- 3. Jsou v ceně zahrnuty i suroviny?
Recenze
Grilování s SA
Celkově byl kurz zábavný, akorát dlouhý (ca 3h), jídlo bylo vařeno postupně, takže nikdo neumíral hlady, recepty jednodušší, techniky vaření základní. Jelikož v názvu je název piva, čekal jsem, že bude točené (potěšilo by), takhle to ve mě evokuje jen lákadlo pro oko. První recept - hovězí pupek s chutney v burger housce - maso skvělé, celkově burger byl suchý, chutney s jablkem a cibulí nevýrazné, zelí se šalotkou za mne zbytečné. Druhý recept - kuřecí satay špízy - skvělá marináda, špíz fantastický chuťově i vůní - grenaile pečené s rozmarýnem jako fajn tečka - limetkový dip z creme fraiche hezky tvrdil muziku (není bohužel v receptech). Kuřecí játra s brusinkama v lepije - naprosto dokonalý chleba, křupavý ale přitom nadýchaný, fantazie - játra ve víně s brusinkama a panchetou moc fajn, dost mastná (zbytečně moc másla) celkově ladilo, super Grilovaný donut s jahodami a creme fraiche - kobliha za mne byla suchá, jahody moc sladké, za mne se dal ukázat lepší plating (obalit koblihu v cukru a skořici, přidat vanilkovou zmrzlinu, smetanu našlehat) - ale na to už asi nebyl čas - chuťově fajn, ale na můj vkus zbytečně moc sladké Školitel - žoviální, společenský, komunikativní, zkušený, mohl dávat víc prostoru na vaření jednotlivcům (dělat játra ve víc pánvích každý sám, stejně i cibulové chutney třeba ve víc verzích, marinádu na špízy si každý mohl dochutit dle svého třeba).
Kvalita a tradice
od roku 2007 na českém trhu
Jedinečný
zážitek
kombinace chutí, vůní a příjemné společnosti
Zkušení
šéfkuchaři
se zahraničními
zkušenostmi
Více než 60
kurzů
evropské i světové
kuchyně