
Ladislav je mladý soukromý šéfkuchař s bohatými zkušenostmi z nejlepších restaurací v Evropě. Vaří s nadšením a svým hostům podává skvělá jídla. Pracoval v michelinské restauraci Field v Praze pod vedením šéfkuchaře Radka Kašpárka. Absolvoval také pracovní stáže v restauracích Entree u šéfkuchaře Přemka Forejta a v Alcronu u šéfkuchaře Romana Pauluse. Kromě Česka a Slovenska působil v michelinských restauracích The Fat Duck a The Clove Club ve Velké Británii, které patří ke světové špičce. Stážoval také v první zero-waste restauraci na světě, Silo, na jižním pobřeží Anglie. Vařil v michelinské restauraci Silvio Nickol Gourmet Restaurant ve Vídni, která patří k nejlepším restauracím ve střední Evropě. Pracoval také ve Středomoří, v Řecku a na ostrově Maltě, kde působil v 4* a 5* hotelech sítí Intercontinental, Radisson Blu a Maritim. V roce 2020 se stal vítězem celostátní české soutěže a získal titul “Rohlík Chef”. Působil také jako backstage foodstyling chef pro LIDL Slovensko. Zúčastnil se více než 30 různých národních a mezinárodních kulinářských soutěží, ze kterých si přivezl více než 25 medailí. Fotografie jeho jídel byly zveřejněny společností Samsung na jejich oficiálním Instagramu. Ladislav vařil také v televizi, kde se stal vítězem soutěže Bez servítek (slovenská verze relace “Prostřeno”) na televizi JOJ. Momentálně se primárně věnuje soukromému vaření pro herečky, herce, zpěvačky, zpěváky, prezidentky a prezidenty velkých společností nebo profesionální hráče pokeru.”
Ladislav Floreán I šéfkuchař kurzu
Jak kurz probíhá


Po příchodu vás uvítá náš šéfkuchař a seznámí vás s programem kurzu. V případě, že jste se přihlásili sami bez partnera či přátel, nemusíte se bát, určitě si kurz užijete i tak.

Na kurz není třeba si cokoli nosit. Suroviny, kuchyňské náčiní či zástěry jsou součástí kurzu. Jen si nezapomeňte dobrou náladu a přijďte pořádně hladoví. Jídla si užijete dost a dost.

O pitný režim se bát nemusíte :-) Nouzi mít nebudete – všechny nealkoholické nápoje, pivo i víno jsou zahrnuty v ceně a vypít jich můžete, co hrdlo ráčí! Na dětských kurzech se o pitný režim bát také nemusíte, ale pivko a víno dětem nenabídneme :-)

Všechny recepty vám po skončení vašeho kurzu vaření zašleme emailem následující den. Můžete si je vytisknout a založit do vaší rodinné kuchařky.

Parkování je možné přímo před naší školou vaření v areálu Holešovické tržnice, kde máte první hodinu zdarma. Parkování na Chefparade statku je možné přímo na místě zdarma.

Délka kurzu závisí na složitosti menu a samozřejmě také na vašem kuchařském umu :-) Některé pokrmy zvládnete raz dva, jiné si zaslouží trochu více péče a času. Obvykle kurz trvá 3 až 4 hodiny, během kterých stihnete nejen uvařit všechna jídla, ale i v klidu posedět, popovídat si a užít si celý zážitek do posledního sousta.

Doprovod další dospělé osoby není bohužel z kapacitních důvodů možný. Na dětských kurzech je jeden dospělý jako doprovod samozřejmostí.

U nás se kurzy neruší
Přihlásili jste se jen dva? Nevadí, pokud budete chtít, rádi Vám kurz uděláme i pro dva. Dětské kurzy od pěti dětí.

All inclusive konzumace
U nás máte neomezenou konzumaci na kurzech vždy v ceně kurzu. A ano, i alkoholické nápoje.

Největší škola vaření
Na trhu jsme od roku 2007 a již jsme pro Vás připravili více než 10 tisíc kurzů vaření.

Nejširší nabídka
U nás si ze 60 kurzů evropské i světové kuchyně vybere opravdu každý.
Nejčastější otázky

- 1. Jak dlouho kurzy vaření trvají?
- 2. Je potřeba si něco přinést s sebou?
- 3. Jsou v ceně zahrnuty i suroviny?
Recenze

Italska gastronomie
Jeden z nejlepsich kursu ktere jsem u Vas absolvovala,predevim diky kuchari Ladovi,ktery se nam maximalne venoval,uzasne jsme se diky nemu pobavili a naucili se luxusni italske pochoutky.
moc jsme si to užili!
Trochu jsme se obávali, ale nakonec to bylo perfektní :). Vše bylo dobře připravené, stíhali jsme a ještě jsme si to pak bez spěchu mohli sníst se skleničkou dobrého vína :). Jako bonus jsme se sešli dobrá parta!
Dobrá večeře, kterou teď i umím udělat
Perfektní kurz
Kurz velmi doporučuju. Sám od sebe bych na něj nešel z obavy, že s mými kuchařskými schopnostmi nebudu stíhat. Dostal jsem jej ale jako dárek, takže nebylo na výběr. Ukázalo se, že byl zorganizovaný opravdu exceletně. Stíhal jsem celkem bez problémů. Za večer jsme uvařili 4 chody, které všechny vypadaly jako opravdové jídlo, na první pokus chutnaly dobře a kupodivu ani nebyly složité. Díky tomu, že vám po kurzu všechny recepty přijdou na e-mail, jsem se mohl soustředit na vaření a nemusel jsem ztrácet čas děláním poznámek. Nejlepší na tom všem je, že si myslím, že bych všechna tato jídla zvládnul uvařit znovu. Jako bonus jsem zjistil, že celý život krájím papriku špatně a že to jde mnohem rychleji.
Italská gastronomie
Kurz vedl kuchař Ladislav, který byl nejen velmi vstřícný, ale také vtipný a podělil se s účastníky o své znalosti a zkušenosti. Každý krok byl krásně vysvětlen a Ladislav ochotně pomáhal, což účastníkům dodalo odvahu vyzkoušet si nové techniky. Tento kurz jsme si s manželem opravdu užili a po jeho skončení jsme odcházeli s úsměvem, že jsme si konečně po dlouhé době společně skvěle „zavařili”. Atmosféra byla velmi příjemná a přátelská. Pokud hledáte inspiraci a chcete se něco dozvědět o italské kuchyni, tento kurz rozhodně doporučujeme. Děkujeme Láďovi za skvělý zážitek a nezapomenutelné chutě!

Kvalita a tradice
od roku 2007 na českém trhu

Jedinečný
zážitek
kombinace chutí, vůní a příjemné společnosti

Zkušení
šéfkuchaři
se zahraničními
zkušenostmi

Více než 60
kurzů
evropské i světové
kuchyně