
Matvej Zevajev a je vášnivým milovníkem rybí gastronomie, zejména mořských ryb a mořských plodů. Před pěti lety začal pracovat s rybami profesionálně v restauraci WineFood jako prodejce a filetář ryb. Následně nastoupil do restaurace Blue Fjord, kde pracoval na většině pozic, včetně filetování a příprava ryb, teplé i studené kuchyně. Během kurzu Vás překvapí neuvěřitelnou znalostí o mořských rybách, o jejich chování, nebo původu. Kromě tohoto má vzdělání z Pedagogické univerzity a proto pro něj není problémem vystupovat před lidmi a zkušenosti jim předat. Pracoval s běžnými rybami, jako jsou losos, tuňák, pražma, nebo mořský vlk, zárověň i s méně známými druhy, například mořským ďasem, parmicí, ostnatcem, chňapalem, papouščí rybou nebo kanicí. V neposlední řadě má zkušenosti i s chobotnicemi, slávkami, krevetami, humry, kraby, svatojakubkami a desítkami druhů ústřic.
Matvej ZevajevI šéfkuchař kurzu
Jak kurz probíhá


Po příchodu vás uvítá náš šéfkuchař a seznámí vás s programem kurzu. V případě, že jste se přihlásili sami bez partnera či přátel, nemusíte se bát, určitě si kurz užijete i tak.

Na kurz není třeba si cokoli nosit. Suroviny, kuchyňské náčiní či zástěry jsou součástí kurzu. Jen si nezapomeňte dobrou náladu a přijďte pořádně hladoví. Jídla si užijete dost a dost.

O pitný režim se bát nemusíte :-) Nouzi mít nebudete – všechny nealkoholické nápoje, pivo i víno jsou zahrnuty v ceně a vypít jich můžete, co hrdlo ráčí! Na dětských kurzech se o pitný režim bát také nemusíte, ale pivko a víno dětem nenabídneme :-)

Všechny recepty vám po skončení vašeho kurzu vaření zašleme emailem následující den. Můžete si je vytisknout a založit do vaší rodinné kuchařky.

Parkování je možné přímo před naší školou vaření v areálu Holešovické tržnice, kde máte první hodinu zdarma. Parkování na Chefparade statku je možné přímo na místě zdarma.

Délka kurzu závisí na složitosti menu a samozřejmě také na vašem kuchařském umu :-) Některé pokrmy zvládnete raz dva, jiné si zaslouží trochu více péče a času. Obvykle kurz trvá 3 až 4 hodiny, během kterých stihnete nejen uvařit všechna jídla, ale i v klidu posedět, popovídat si a užít si celý zážitek do posledního sousta.

Doprovod další dospělé osoby není bohužel z kapacitních důvodů možný. Na dětských kurzech je jeden dospělý jako doprovod samozřejmostí.

U nás se kurzy neruší
Přihlásili jste se jen dva? Nevadí, pokud budete chtít, rádi Vám kurz uděláme i pro dva. Dětské kurzy od pěti dětí.

All inclusive konzumace
U nás máte neomezenou konzumaci na kurzech vždy v ceně kurzu. A ano, i alkoholické nápoje.

Největší škola vaření
Na trhu jsme od roku 2007 a již jsme pro Vás připravili více než 10 tisíc kurzů vaření.

Nejširší nabídka
U nás si ze 60 kurzů evropské i světové kuchyně vybere opravdu každý.
Nejčastější otázky

- 1. Jak dlouho kurzy vaření trvají?
- 2. Je potřeba si něco přinést s sebou?
- 3. Jsou v ceně zahrnuty i suroviny?
Recenze

Fajn kurz
Trochu klidnější skupina oproti předchozímu kurzu, ale jinak vyborné představení kuchyně se spoustou tipů a informací.
Skvělý zážitek
Kurz gruzínské kuchyně jsem si moc užila i v komorním počtu. Úžasná atmosféra, lahodné jídlo a hlavně nadšený a zapálený pan šéfkuchař:))
Gruzínská kuchyně
Děkuji za zaslání receptů, až doma jsem si uvědomila, že jsme je nedostali a chtěla jsem si o ně napsat, ale byli jste rychlejší. Kurz jsem doslala jako dárek. Dlouho jsem vybírala, ale když se v nabídce objevila Gruzie, tak jsem neváhala a hned se přihlásila. A stálo to za to. Brala bych i nějaké pokračování. Byl to můj první kurz vaření, takže nemohu srovnávat, ale líbilo se mi prostředí, pan Ladislav i jeho pomocník byli super, poprvé jsem ochutnala "oranžové" víno a navíc se sešla i prima parta lidí, což je věc, která se nedá moc ovlivnit. Vše co jsem se naučila, mně chutnalo a určitě to budu vařit. Děkuji ještě jednou, tentokrát za krásný zážitek.
Gruzínská kuchyně
Krásný zážitek. Jela jsem na kurz velmi unavená, vůbec se mně nechtělo. Kurz, nálada, organizace vše předčilo mé očekávání. Domů jsem se vrátila ráno v 1 hodinu unavená , ale nadšená. Vrtá mně hlavou, kde sehnat koření a netrpělivost pohostit blízké. Určitě bych doporučila dál a pokud by bylo pokračování, neváhám. Byla jsem překvapená, kam všude se dají "narvat" ořechy a jsem ráda, že na ně nemám alergii. A víno skvělé. Díky
Gruzinska kuchyne
Absolutne dokonaly zazitek diky panu Ladislavu, ktery byl skvelym pruvodcem, nejen gruzinskou kuchyni. Doporucuji tento kurz Vsem, kteri chteji zkusit neco neobvykleho, noveho... Krasnou vuni a chut gruzinskeho koreni, dlouho nezapomenu. Dekuji za skvely vecer!

Kvalita a tradice
od roku 2007 na českém trhu

Jedinečný
zážitek
kombinace chutí, vůní a příjemné společnosti

Zkušení
šéfkuchaři
se zahraničními
zkušenostmi

Více než 60
kurzů
evropské i světové
kuchyně