Kalendář kurzů vaření

Kurz vaření v Chefparade je to nejlepší pro milovníky dobrého jídla. Přijďte a naučte se vařit thajská, mexická, italská, francouzská, indická jídla nebo sushi – nejlepší kuchyně celého světa.

Ukážeme Vám, jak připravit skvělý steak, ryby a dary moře, nebo sezónní záležitosti jako chřest nebo dýně. Vezmeme Vás na exkurzi do světa řeckých, italských dezertů a jiných dobrot. V našem obchodě si můžete zakoupit ingredience na sushi nebo delikatesy dovezené přímo od našich dodavatelů z Itálie a Francie.

Naše kuchařské kurzy vaření jsou určené pro každého, kdo rád zkouší a poznává nové chutě a koření, exotické přísady nebo nezvyklé kombinace chutí. Začátečníci jsou vítáni, stejně jako experti, kteří chtějí zkusit něco nového a exotického a zažít přitom hodně zábavy.

Nenašli jste volný termín? Nevadí!

Termíny průběžně vypisujeme a to vždy s měsíčním předstihem (kurzy na leden vypisujeme začátkem prosince, kurzy na únor začátkem ledna atd.). Můžete tedy zakoupit dárkový poukaz, který má platnost 6 měsíců a platí na všechny kurzy z naší nabídky.

Srpen 2019
Září 2019
22. 8. Čtvrtek

Weber Grill Academy 1

Menu: Sendvič s uzeným lososem, camembertem a fíky Pečená krkovice se směsí česneku a bylinek…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas17:00
Radek Příhonský
Weber Grill Academy 1

Weber Grill Academy 1

Menu: Sendvič s uzeným lososem, camembertem a fíky, Pečená krkovice se směsí česneku a bylinek, Zelenina a těstoviny připravené v…

26. 8. Pondělí

Základy Sushi

Menu: Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Základy Sushi

Základy Sushi

Menu: Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný…

27. 8. Úterý

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati Kadahi Chicken Masala Paneer CIbulové bhaji Tarka…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně II.

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati, Kadahi Chicken Masala, Paneer, CIbulové bhaji, Tarka…

28. 8. Středa

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
José Miranda
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu Rýžové nudle s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Asijské woky

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu, Rýžové nudle s krevetami, zeleninou, mungo klíčky,…

29. 8. Čtvrtek

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými…

adresaHusitská 56
cas18:00
José Miranda
Francouzská kuchyně I.

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku, Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými toustíky, Tradiční kuře na víně s…

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas18:00
Olga Pavlíková
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

30. 8. Pátek

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs Zeleninové Pakoras -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně I.

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka, Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs, Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku, Butter…

2. 9. Pondělí

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

3. 9. Úterý

Kurz belgické kuchyně se Stellou Artois

Menu: Krevety na rajčatech s bylinkami a bramborovými chipsy Mušle na Stelle Artois s křupavou…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Kurz belgické kuchyně se Stellou Artois

Kurz belgické kuchyně se Stellou Artois

Menu: Krevety na rajčatech s bylinkami a bramborovými chipsy Mušle na Stelle Artois s křupavou zeleninou, smetanou a máslovou omáčkou…

Základy Sushi

Menu: Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Základy Sushi

Základy Sushi

Menu: Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný…

4. 9. Středa

Pečení a zdobení cupcakes

Menu: Čokoládové cupcakes Malinové cupcakes Čokoládový krém Mascarpone malinový krém  Vlastní…

adresaHusitská 56
cas18:00
Hana Maryšková
Pečení a zdobení cupcakes

Pečení a zdobení cupcakes

Menu: Čokoládové cupcakes, Malinové cupcakes, Čokoládový krém, Mascarpone malinový krém , Vlastní zdobení cupcakes ovocem, čokoládou,…

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef  Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s kaparovým dipem Hovězí…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef , Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s kaparovým dipem, Hovězí alá…

5. 9. Čtvrtek

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Viva la Italia!

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou, Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým máslem, Braciola di manzo - tenký…

6. 9. Pátek

Steaky - Flank a Skirt

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy Skirt steak s Portobello…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Steaky - Flank a Skirt

Steaky - Flank a Skirt

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy, Skirt steak s Portobello, Gratinované smetanové brambory, American…

7. 9. Sobota

Americká kuchyně pro děti

Menu: Americký tradiční salát Domácí hamburgery Americké sušenky…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas11:00
Vladimír Palička
Americká kuchyně pro děti

Americká kuchyně pro děti

Menu: Americký tradiční salát, Domácí hamburgery, Americké sušenky…

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu Rýžové nudle s…

adresaHusitská 56
cas11:00
Lukáš Neckář
Asijské woky

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu, Rýžové nudle s krevetami, zeleninou, mungo klíčky,…

Americká kuchyně - Texas pro starší děti

Menu: KOVBOJSKÉ FAZOLE INDIANSKÉ PLNĚNÉ BRAMBORY, PEČENÉ V ALOBALU, PODAVANÉ S VAŘENOU…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas16:00
Vladimír Palička
Americká kuchyně - Texas pro starší děti

Americká kuchyně - Texas pro starší děti

Menu: KOVBOJSKÉ FAZOLE, INDIANSKÉ PLNĚNÉ BRAMBORY, PEČENÉ V ALOBALU, PODAVANÉ S VAŘENOU KUKUŘICÍ, AMERICAN FILI STEAK (MASO SE SÝREM V…

Kurz grilování se Stellou Artois

Menu: Domácí Italská Foccacia Krkovice se směsí česneku podlévaná pivem Stella Artois Vysoký…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas17:00
Jan Rambousek
Kurz grilování se Stellou Artois

Kurz grilování se Stellou Artois

Menu: Domácí Italská Foccacia, Krkovice se směsí česneku podlévaná pivem Stella Artois, Vysoký roštěnec s grilovanou zeleninou,…

Street Food z Vietnamu

Menu: Omáčka Nuoc Cham - variace základní vietnamské omáčky Kyselá zálivka s česnekem, chilli…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Street Food z Vietnamu

Street Food z Vietnamu

Menu: Omáčka Nuoc Cham - variace základní vietnamské omáčky Kyselá zálivka s česnekem, chilli a zeleninou (nuós chãm) , Smažené jarní…

8. 9. Neděle

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým…

adresaHusitská 56
cas11:00
Michal Suchánek
Viva la Italia!

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou, Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým máslem, Braciola di manzo - tenký…

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas11:00
Lukáš Neckář
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

Provensálská kuchyně

Menu: Toast avec la sauce rouille á la tomate - toasty s omáčkou rouille s rajčaty Papeton…

adresaHusitská 56
cas18:00
Michal Suchánek
Provensálská kuchyně

Provensálská kuchyně

Menu: Toast avec la sauce rouille á la tomate - toasty s omáčkou rouille s rajčaty, Papeton d' aubergine - lilková pěna, Les cotes…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

9. 9. Pondělí

Cesta po Indonésii s Radkem Příhonským

Menu: Daging Belacang - hustá polévka s rýží a hovězím masem Telur Petis - vejce vařená v…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Cesta po Indonésii s Radkem Příhonským

Cesta po Indonésii s Radkem Příhonským

Menu: Daging Belacang - hustá polévka s rýží a hovězím masem, Telur Petis - vejce vařená v kokosovém curry s rýží, Ayam Goreng Yogy A…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

10. 9. Úterý

Česká klasika - Omáčky

Menu: Odkopaná selka (pomazánka ze syrečků) Svíčková omáčka Rajská omáčka Křenová omáčka…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Česká klasika - Omáčky

Česká klasika - Omáčky

Menu: Odkopaná selka (pomazánka ze syrečků), Svíčková omáčka, Rajská omáčka, Křenová omáčka, Domácí houskový…

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs Zeleninové Pakoras -…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně I.

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka, Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs, Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku, Butter…

Mořské plody

Menu: Koktejl z tichomořských krevet Dušené slávky s citronovou trávou, zázvorem a koriandrem…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Mořské plody

Mořské plody

Menu: Koktejl z tichomořských krevet, Dušené slávky s citronovou trávou, zázvorem a koriandrem, Tygří krevety s tomatovým risottem,…

11. 9. Středa

Chutě a vůně Středního východu

Menu: Hummus - cizrnová pasta Babaghannouge / Moutabbal - salátek z pečených lilků Libanonská…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Chutě a vůně Středního východu

Chutě a vůně Středního východu

Menu: Hummus - cizrnová pasta, Babaghannouge / Moutabbal - salátek z pečených lilků, Libanonská pizza - man´oushe - křehká voňavá…

Makronky

Menu: Makronky – základní technika pečení Vanilkový krém Pistáciový krém Malinový krém…

adresaHusitská 56
cas18:00
Monika Křemenová
Makronky

Makronky

Menu: Makronky – základní technika pečení Vanilkový krém Pistáciový krém Malinový krém Čokoládová…

12. 9. Čtvrtek

Indonéská kuchyně

Menu: Salát Gado gado s arašídovou pastou Nasi Goreng - smažená indonéská rýže Variace Satai -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Indonéská kuchyně

Indonéská kuchyně

Menu: Salát Gado gado s arašídovou pastou, Nasi Goreng - smažená indonéská rýže, Variace Satai - kuřecí maso v arašídovém sambalu a…

Steaky - Flank a Skirt

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy Skirt steak s Portobello…

adresaHusitská 56
cas18:00
José Miranda
Steaky - Flank a Skirt

Steaky - Flank a Skirt

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy, Skirt steak s Portobello, Gratinované smetanové brambory, American…

13. 9. Pátek

Kurz grilování se Stellou Artois

Menu: Domácí Italská Foccacia Krkovice se směsí česneku podlévaná pivem Stella Artois Vysoký…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas17:00
José Miranda
Kurz grilování se Stellou Artois

Kurz grilování se Stellou Artois

Menu: Domácí Italská Foccacia, Krkovice se směsí česneku podlévaná pivem Stella Artois, Vysoký roštěnec s grilovanou zeleninou,…

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas18:00
Olga Pavlíková
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Francouzská kuchyně I.

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku, Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými toustíky, Tradiční kuře na víně s…

14. 9. Sobota

Thajská kuchyně II.

Menu: Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných…

adresaHusitská 56
cas11:00
Olga Pavlíková
Thajská kuchyně II.

Thajská kuchyně II.

Menu: Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami, Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných nudlí, Massaman kari - jemné massaman…

15. 9. Neděle

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Menu: Zeleninový salát s okurkou a avokádem Křupavé kuřecí kousky s bylinkovým dipem Losos se…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas11:00
Vladimír Palička
Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Menu: Zeleninový salát s okurkou a avokádem, Křupavé kuřecí kousky s bylinkovým dipem, Losos se zeleninou a pestem, Ovesné sušenky s…

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera 2

Menu: Rajčatová polévka Vegetariánské kebaby se zeleninou a sýrem halloumi Žluté curry s…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas16:00
Vladimír Palička
Dětský kurz s recepty Jamie Olivera 2

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera 2

Menu: Rajčatová polévka, Vegetariánské kebaby se zeleninou a sýrem halloumi, Žluté curry s kuřetem, Hrníčkové lívance s…

Světový Street Food

Menu: Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Světový Street Food

Světový Street Food

Menu: Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou omáčkou, Wasabi burger - burger inspirovaný…

16. 9. Pondělí

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Itálie od předkrmu po dezert

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce, Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou čekankou, Saltimbocca - italská specialita z…

17. 9. Úterý

Španělská kuchyně

Menu: Klobása chorizo s cibulkami, vařená ve víně Bramborovo - mozzarelové krokety Paella s…

adresaHusitská 56
cas18:00
José Miranda
Španělská kuchyně

Španělská kuchyně

Menu: Klobása chorizo s cibulkami, vařená ve víně, Bramborovo - mozzarelové krokety, Paella s kuřecím masem, krevetami a slávkami,…

Fingerfood aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Menu: Tortilla s krémovým sýrem a uzeným lososem Žampiony restované s petrželí a jarní…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Fingerfood aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Fingerfood aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Menu: Tortilla s krémovým sýrem a uzeným lososem, Žampiony restované s petrželí a jarní cibulkou, Cherry rajčátka zapečená s kozím…

18. 9. Středa

Cesta po Indonésii s Radkem Příhonským

Menu: Daging Belacang - hustá polévka s rýží a hovězím masem Telur Petis - vejce vařená v…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Cesta po Indonésii s Radkem Příhonským

Cesta po Indonésii s Radkem Příhonským

Menu: Daging Belacang - hustá polévka s rýží a hovězím masem, Telur Petis - vejce vařená v kokosovém curry s rýží, Ayam Goreng Yogy A…

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef  Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s kaparovým dipem Hovězí…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef , Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s kaparovým dipem, Hovězí alá…

19. 9. Čtvrtek

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
José Miranda
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Jan Křídlo
Žebra & křídla

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar, Pečená kuřecí křidélka Buffalo,…

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Francouzská kuchyně II.

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

20. 9. Pátek

Odpalované dezerty

Menu: Věneček Choux  Pudinkový krém se šlehačkou  Chantilly krém  Žloutkový…

adresaHusitská 56
cas18:00
Róza peče (Kateřina Rybářová)
Odpalované dezerty

Odpalované dezerty

Menu: Věneček, Choux , Pudinkový krém se šlehačkou , Chantilly krém , Žloutkový…

Kuře v hlavní roli

Menu: Čirý kuřecí vývar s fritáty Chilli "lízátka" z kuřecích křídel s medovým dipem podávané…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Kuře v hlavní roli

Kuře v hlavní roli

Menu: Čirý kuřecí vývar s fritáty, Chilli "lízátka" z kuřecích křídel s medovým dipem podávané na rukolovém lůžku, Supreme s hedvábnou…

21. 9. Sobota

Tex Mex kuchyně se Santa Marii

Menu: Tacos s mletým masem Quesadilla Fajita (kuřecí steak v tortille s quacamole)  Hovězí…

adresaHusitská 56
cas11:00
Michal Suchánek
Tex Mex kuchyně se Santa Marii

Tex Mex kuchyně se Santa Marii

Menu: Tacos s mletým masem, Quesadilla, Fajita (kuřecí steak v tortille s quacamole) , Hovězí buritto s avokádovým dresingem ,…

Sushi pro děti

Menu: Uramaki sushi s uzeným lososem (obrácené sushi rolky) Duhové sushi Futomaki sushi se…

adresaHusitská 56
cas11:00
Lukáš Neckář
Sushi pro děti

Sushi pro děti

Menu: Uramaki sushi s uzeným lososem (obrácené sushi rolky), Duhové sushi, Futomaki sushi se surimi, zeleninou a salátem (větší rolky…

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou…

adresaHusitská 56
cas18:00
Michal Suchánek
Itálie od předkrmu po dezert

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce, Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou čekankou, Saltimbocca - italská specialita z…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

22. 9. Neděle

Česká kuchyně pro mladší děti

Menu: POCTIVÁ BRAMBORAČKA paní RETIGOVÉ KUŘECÍ ŘÍZEK S CITRONEM STAROČESKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas11:00
Vladimír Palička
Česká kuchyně pro mladší děti

Česká kuchyně pro mladší děti

Menu: POCTIVÁ BRAMBORAČKA paní RETIGOVÉ, KUŘECÍ ŘÍZEK S CITRONEM, STAROČESKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT, TVAROHOVÉ OVOCNÉ…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresaHusitská 56
cas11:00
Lukáš Neckář
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

Italská kuchyně pro starší děti

Menu: Bruschetta - opečený chléb s rajčatovou salsou Hráškový krém s pancettou Domácí…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas16:00
Vladimír Palička
Italská kuchyně pro starší děti

Italská kuchyně pro starší děti

Menu: Bruschetta - opečený chléb s rajčatovou salsou, Hráškový krém s pancettou, Domácí těstoviny s boloňskou omáčkou, Panna cotta s…

Arabská kuchyně severní Afriky

Menu: Pikantní polévka chorba Salát mechwia z pečených paprik Kuskus s kuřecím masem v…

adresaHusitská 56
cas18:00
Šárka Adámková
Arabská kuchyně severní Afriky

Arabská kuchyně severní Afriky

Menu: Pikantní polévka chorba Salát mechwia z pečených paprik Kuskus s kuřecím masem v kořeněné omáčce Plněné taštičky brik s…

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu Rýžové nudle s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Asijské woky

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu, Rýžové nudle s krevetami, zeleninou, mungo klíčky,…

23. 9. Pondělí

Paštiky a galantiny

Menu: Zvěřinová paštika pečená v těstě Jemná srnčí paštika s bagetkou Drůbeží galantina se…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Paštiky a galantiny

Paštiky a galantiny

Menu: Zvěřinová paštika pečená v těstě, Jemná srnčí paštika s bagetkou, Drůbeží galantina se švestkovo-mandlovou omáčkou, Foie Gras -…

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Francouzská kuchyně I.

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku, Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými toustíky, Tradiční kuře na víně s…

24. 9. Úterý

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati Kadahi Chicken Masala Paneer CIbulové bhaji Tarka…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně II.

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati, Kadahi Chicken Masala, Paneer, CIbulové bhaji, Tarka…

25. 9. Středa

Sushi pro pokročilé

Menu: Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s lososem, tuňákem, krevetou, avokádem Maki…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Sushi pro pokročilé

Sushi pro pokročilé

Menu: Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s lososem, tuňákem, krevetou, avokádem, Maki sushi s lososem, okurkou a avokádem,…

Mořské ryby

Menu: Carpaccio z halibuta se salsou z fenyklu, okurky a avokáda, citrusová zálivka, piniové…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Mořské ryby

Mořské ryby

Menu: Carpaccio z halibuta se salsou z fenyklu, okurky a avokáda, citrusová zálivka, piniové oříšky, Rybí velouté se šafránovou…

26. 9. Čtvrtek

Naše ryby

Menu: Rybí várka Rybí vývar Zadělávaná rybí polévka s hráškem a pečenou houskou Kapr na modro…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Naše ryby

Naše ryby

Menu: Rybí várka, Rybí vývar, Zadělávaná rybí polévka s hráškem a pečenou houskou, Kapr na modro s bramborem, Candát v česnekovém…

Color sushi by Lukáš Neckář

Menu: Příprava sushi rýže a základního rozvaru Růžový a žlutý rozvar Barevné maki sushi…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Color sushi by Lukáš Neckář

Color sushi by Lukáš Neckář

Menu: Příprava sushi rýže a základního rozvaru Růžový a žlutý rozvar Barevné maki sushi Barevné california sushi Barevné nigiri sushi…

27. 9. Pátek

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou Bazalkové pesto Domácí bramborové…

adresaHusitská 56
cas18:00
José Miranda
Základní kameny italské kuchyně

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou, Bazalkové pesto, Domácí bramborové gnocchi, Ragů Bolognese, Domácí…

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Francouzská kuchyně II.

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

28. 9. Sobota

Tex Mex kuchyně se Santa Marií pro děti

Menu: Fajita (kuřecí maso v tortille s quacamole)  Quesadillas - pšeničné tortilly plněné…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas11:00
Vladimír Palička
Tex Mex kuchyně se Santa Marií pro děti

Tex Mex kuchyně se Santa Marií pro děti

Menu: Fajita (kuřecí maso v tortille s quacamole) , Quesadillas - pšeničné tortilly plněné kuřecím masem, čedarem, paprikou, česnekem…

Thajská kuchyně pro starší děti

Menu: JARNÍ ZÁVITKY THAISKÁ KUŘECÍ POLÉVKA PAD THAI NUDLE S KUŘECÍM MASEM BANÁN NA KARAMELU S…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas16:00
Vladimír Palička
Thajská kuchyně pro starší děti

Thajská kuchyně pro starší děti

Menu: JARNÍ ZÁVITKY, THAISKÁ KUŘECÍ POLÉVKA, PAD THAI NUDLE S KUŘECÍM MASEM, BANÁN NA KARAMELU S…

29. 9. Neděle

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu: Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou Pravá italská pizza Tiramisu pro děti -…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas11:00
Vladimír Palička
Malí Italové – kurz vaření pro děti

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu: Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou, Pravá italská pizza, Tiramisu pro děti - klasický italský dezert s piškoty a…

Italská kuchyně pro starší děti

Menu: Bruschetta - opečený chléb s rajčatovou salsou Hráškový krém s pancettou Domácí…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas16:00
Vladimír Palička
Italská kuchyně pro starší děti

Italská kuchyně pro starší děti

Menu: Bruschetta - opečený chléb s rajčatovou salsou, Hráškový krém s pancettou, Domácí těstoviny s boloňskou omáčkou, Panna cotta s…

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Jan Křídlo
Žebra & křídla

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar, Pečená kuřecí křidélka Buffalo,…

30. 9. Pondělí

Švédská kuchyně s IKEA

Menu: Rybí polévka se šafránem Kambala velká pečená v troubě Pečená brambora s krevetami a…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Švédská kuchyně s IKEA

Švédská kuchyně s IKEA

Menu: Rybí polévka se šafránem, Kambala velká pečená v troubě, Pečená brambora s krevetami a křenovým sosem, Stockholmská…

Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007,

11 let tradice

na českém trhu

Více než

100 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

20 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

8 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz