Kalendář kurzů vaření

Kurz vaření v Chefparade je to nejlepší pro milovníky dobrého jídla. Přijďte a naučte se vařit thajská, mexická, italská, francouzská, indická jídla nebo sushi – nejlepší kuchyně celého světa.

Ukážeme Vám, jak připravit skvělý steak, ryby a dary moře, nebo sezónní záležitosti jako chřest nebo dýně. Vezmeme Vás na exkurzi do světa řeckých, italských dezertů a jiných dobrot. V našem obchodě si můžete zakoupit ingredience na sushi nebo delikatesy dovezené přímo od našich dodavatelů z Itálie a Francie.

Naše kuchařské kurzy vaření jsou určené pro každého, kdo rád zkouší a poznává nové chutě a koření, exotické přísady nebo nezvyklé kombinace chutí. Začátečníci jsou vítáni, stejně jako experti, kteří chtějí zkusit něco nového a exotického a zažít přitom hodně zábavy.

Nenašli jste volný termín? Nevadí!

Termíny průběžně vypisujeme a to vždy v polovině předchozího měsíce na měsíc následující. Můžete tedy zakoupit dárkový poukaz, který má platnost 6 měsíců a platí na všechny kurzy z naší nabídky.

2. 8. Pondělí

Sushi od A do Z

Menu: Maki sushi s lososem, okurkou a avokádem Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Hajný
Sushi od A do Z

Sushi od A do Z

Menu: Maki sushi s lososem, okurkou a avokádem, Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s lososem, tuňákem, krevetou, avokádem,…

Bohužel obsazeno Čekací listina
3. 8. Úterý

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou Bazalkové pesto Domácí bramborové…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Základní kameny italské kuchyně

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou, Bazalkové pesto, Domácí bramborové gnocchi, Ragů Bolognese, Domácí…

4. 8. Středa

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef  Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s kaparovým dipem Hovězí…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef , Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s kaparovým dipem, Hovězí alá…

Burger mania

Menu: Hamburgerové bulky Mletý hovězí burger s jalapenos a guacamole a koriandrovým pestem…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jana Horešovská
Burger mania

Burger mania

Menu: Hamburgerové bulky, Mletý hovězí burger s jalapenos a guacamole a koriandrovým pestem, Kuřecí stehenní burger s podmáslím a…

5. 8. Čtvrtek

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Minh Chau Luongová
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

Bohužel obsazeno Čekací listina
6. 8. Pátek

Steaky - Flank a Skirt

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy Skirt steak s Portobello…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Rambousek
Steaky - Flank a Skirt

Steaky - Flank a Skirt

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy, Skirt steak s Portobello, Gratinované smetanové brambory, American…

7. 8. Sobota

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 11:00
Ladislav Floreán
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Bohužel obsazeno Čekací listina

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Ladislav Floreán
Viva la Italia!

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou, Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým máslem, Braciola di manzo - tenký…

8. 8. Neděle

Sushi pro děti

Menu: Uramaki sushi s uzeným lososem (obrácené sushi rolky) Maki sushi Rozvar na…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 11:00
Lukáš Neckář
Sushi pro děti

Sushi pro děti

Menu: Uramaki sushi s uzeným lososem (obrácené sushi rolky), Maki sushi, Rozvar na…

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu Rýžové nudle s…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Neckář
Asijské woky

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu, Rýžové nudle s krevetami, zeleninou, mungo klíčky,…

9. 8. Pondělí

Street Food z Vietnamu

Menu: Omáčka Nuoc Cham - variace základní vietnamské omáčky Kyselá zálivka s česnekem, chilli…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Neckář
Street Food z Vietnamu

Street Food z Vietnamu

Menu: Omáčka Nuoc Cham - variace základní vietnamské omáčky Kyselá zálivka s česnekem, chilli a zeleninou (nuós chãm) , Smažené jarní…

Bohužel obsazeno Čekací listina
10. 8. Úterý

Makronky

Menu: Makronky – základní technika pečení Vanilkový krém Pistáciový krém Malinový krém…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Monika Křemenová
Makronky

Makronky

Menu: Makronky – základní technika pečení Vanilkový krém Pistáciový krém Malinový krém Čokoládová…

Chutě a vůně thajské kuchyně

Menu: Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Kristina Zábrodská
Chutě a vůně thajské kuchyně

Chutě a vůně thajské kuchyně

Menu: Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami, Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných nudlí, Massaman kari - jemné massaman…

12. 8. Čtvrtek

Francouzská kuchyně pro gurmány

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Rambousek
Francouzská kuchyně pro gurmány

Francouzská kuchyně pro gurmány

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

Mořské plody

Menu: Koktejl z tichomořských krevet Dušené slávky s citronovou trávou, zázvorem a koriandrem…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Mořské plody

Mořské plody

Menu: Koktejl z tichomořských krevet, Dušené slávky s citronovou trávou, zázvorem a koriandrem, Tygří krevety s tomatovým risottem,…

13. 8. Pátek

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Minh Chau Luongová
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

16. 8. Pondělí

Indická kuchyně

Menu: Indické placky Chapati Kuře Vindaloo Paneer CIbulové bhaji Tarka…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně

Indická kuchyně

Menu: Indické placky Chapati, Kuře Vindaloo, Paneer, CIbulové bhaji, Tarka…

17. 8. Úterý

Foodstyling menu od Ladislava Floreána

Menu: kozí sýr - červená a žlutá řepa - křen rybí mozaika - rajče - paprika - kopr kachní prsa…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Ladislav Floreán
Foodstyling menu od Ladislava Floreána

Foodstyling menu od Ladislava Floreána

Menu: kozí sýr - červená a žlutá řepa - křen, rybí mozaika - rajče - paprika - kopr, kachní prsa - dýně - kapusta - kaštany, krupicová…

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef  Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s kaparovým dipem Hovězí…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef , Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s kaparovým dipem, Hovězí alá…

18. 8. Středa

Chutě a vůně thajské kuchyně

Menu: Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Olga Pavlíková
Chutě a vůně thajské kuchyně

Chutě a vůně thajské kuchyně

Menu: Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami, Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných nudlí, Massaman kari - jemné massaman…

Sushi od A do Z

Menu: Maki sushi s lososem, okurkou a avokádem Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Hajný
Sushi od A do Z

Sushi od A do Z

Menu: Maki sushi s lososem, okurkou a avokádem, Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s lososem, tuňákem, krevetou, avokádem,…

Bohužel obsazeno Čekací listina

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

19. 8. Čtvrtek

Francouzská kuchyně pro gurmány

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Francouzská kuchyně pro gurmány

Francouzská kuchyně pro gurmány

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Křídlo
Žebra & křídla

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar, Pečená kuřecí křidélka Buffalo,…

22. 8. Neděle

Cupcakes pro děti

Menu: Přípravu těsta na cupcakes a jejich pečení zdobení cupcakes krémy, ovocem, čokoládou a…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 11:00
Monika Křemenová
Cupcakes pro děti

Cupcakes pro děti

Menu: Přípravu těsta na cupcakes a jejich pečení, zdobení cupcakes krémy, ovocem, čokoládou a různými…

23. 8. Pondělí

Nejlepší recepty indické kuchyně

Menu: Naan - Indická placka Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs Zeleninové Pakoras -…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Křídlo
Nejlepší recepty indické kuchyně

Nejlepší recepty indické kuchyně

Menu: Naan - Indická placka, Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs, Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku, Butter…

Základy pečení a zdobení dortů

Menu: Pečení korpusů Swiss buttercream Marcarpone krém z lesních plodů Plnění dortů krémy…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Monika Křemenová
Základy pečení a zdobení dortů

Základy pečení a zdobení dortů

Menu: Pečení korpusů, Swiss buttercream, Marcarpone krém z lesních plodů, Plnění dortů krémy, Zdobení sezónním…

24. 8. Úterý

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Itálie od předkrmu po dezert

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce, Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou čekankou, Saltimbocca - italská specialita z…

25. 8. Středa

To nej z Foodtrucku

Menu: Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Křídlo
To nej z Foodtrucku

To nej z Foodtrucku

Menu: Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou omáčkou, Wasabi burger - burger inspirovaný…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Hajný
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

26. 8. Čtvrtek

Street Food Grilování se Stellou Artois

Menu: Kuřecí špízy Satay s arašídovým dipem Sandwich z grilovaného hovězího pupku s cibulovým…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 17:00
Jan Rambousek
Street Food Grilování se Stellou Artois

Street Food Grilování se Stellou Artois

Menu: Kuřecí špízy Satay s arašídovým dipem, Sandwich z grilovaného hovězího pupku s cibulovým chutney, Rozmarýnové brambůrky, Kuřecí…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Minh Chau Luongová
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

30. 8. Pondělí

To nej z Thajska a Vietnamu

Menu: Letní závitky se zálivkou Nước chấm Tom Yum polévka Červené kari Pad…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Neckář
To nej z Thajska a Vietnamu

To nej z Thajska a Vietnamu

Menu: Letní závitky se zálivkou Nước chấm, Tom Yum polévka, Červené kari, Pad…

Cesta za thajskou klasikou

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Olga Pavlíková
Cesta za thajskou klasikou

Cesta za thajskou klasikou

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

31. 8. Úterý

Kurz grilování se Stellou Artois

Menu: Domácí Italská Foccacia Krkovice se směsí česneku podlévaná pivem Stella Artois Vysoký…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 17:00
Jan Rambousek
Kurz grilování se Stellou Artois

Kurz grilování se Stellou Artois

Menu: Domácí Italská Foccacia, Krkovice se směsí česneku podlévaná pivem Stella Artois, Vysoký roštěnec s grilovanou zeleninou,…

Tradiční francouzská kuchyně

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Tradiční francouzská kuchyně

Tradiční francouzská kuchyně

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku, Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými toustíky, Tradiční kuře na víně s…

Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007

13 let tradice

na českém trhu

Více než

130 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

27 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

12 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz