Kalendář kurzů vaření

Kurz vaření v Chefparade je to nejlepší pro milovníky dobrého jídla. Přijďte a naučte se vařit thajská, mexická, italská, francouzská, indická jídla nebo sushi – nejlepší kuchyně celého světa.

Ukážeme Vám, jak připravit skvělý steak, ryby a dary moře, nebo sezónní záležitosti jako chřest nebo dýně. Vezmeme Vás na exkurzi do světa řeckých, italských dezertů a jiných dobrot. V našem obchodě si můžete zakoupit ingredience na sushi nebo delikatesy dovezené přímo od našich dodavatelů z Itálie a Francie.

Naše kuchařské kurzy vaření jsou určené pro každého, kdo rád zkouší a poznává nové chutě a koření, exotické přísady nebo nezvyklé kombinace chutí. Začátečníci jsou vítáni, stejně jako experti, kteří chtějí zkusit něco nového a exotického a zažít přitom hodně zábavy.

Nenašli jste volný termín? Nevadí!

Termíny průběžně vypisujeme a to vždy v polovině předchozího měsíce na měsíc následující. Můžete tedy zakoupit dárkový poukaz, který má platnost 6 měsíců a platí na všechny kurzy z naší nabídky.

29. 9. Úterý

Steaky - Flank a Skirt

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy Skirt steak s Portobello…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Rambousek
Steaky - Flank a Skirt

Steaky - Flank a Skirt

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy, Skirt steak s Portobello, Gratinované smetanové brambory, American…

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Itálie od předkrmu po dezert

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce, Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou čekankou, Saltimbocca - italská specialita z…

30. 9. Středa

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Hajný
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

1. 10. Čtvrtek

Nejlepší recepty indické kuchyně

Menu: Naan - Indická placka Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs Zeleninové Pakoras -…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Křídlo
Nejlepší recepty indické kuchyně

Nejlepší recepty indické kuchyně

Menu: Naan - Indická placka, Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs, Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku, Butter…

Bohužel obsazeno Čekací listina
2. 10. Pátek

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Křídlo
Žebra & křídla

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar, Pečená kuřecí křidélka Buffalo,…

Francouzská kuchyně pro gurmány

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Francouzská kuchyně pro gurmány

Francouzská kuchyně pro gurmány

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

3. 10. Sobota

Česká kuchyně pro mladší děti

Menu: Poctivá bramboračka paní Rettigové Kuřecí řízek s citronem Staročeský bramborový salát…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 10:00
Vladimír Palička
Česká kuchyně pro mladší děti

Česká kuchyně pro mladší děti

Menu: Poctivá bramboračka paní Rettigové, Kuřecí řízek s citronem, Staročeský bramborový salát, Tvarohové ovocné…

Mexická kuchyně I.

Menu: Empanadas - plněné taštičky Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 11:00
José Miranda
Mexická kuchyně I.

Mexická kuchyně I.

Menu: Empanadas - plněné taštičky, Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v pšeničné tortille, Chimichangas -…

Americká kuchyně - Texas pro starší děti

Menu: Kovbojské fazole Indianské plněné brambory pečené v alobalu, podávané s vařenou kukuřicí…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 16:00
Vladimír Palička
Americká kuchyně - Texas pro starší děti

Americká kuchyně - Texas pro starší děti

Menu: Kovbojské fazole, Indianské plněné brambory pečené v alobalu, podávané s vařenou kukuřicí, American fili steak (maso se sýrem v…

4. 10. Neděle

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu: Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou Pravá italská pizza Tiramisu pro děti -…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 10:00
Vladimír Palička
Malí Italové – kurz vaření pro děti

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu: Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou, Pravá italská pizza, Tiramisu pro děti - klasický italský dezert s piškoty a…

Italská kuchyně pro starší děti

Menu: Bruschetta - opečený chléb s rajčatovou salsou Hráškový krém s pancettou Domácí…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 16:00
Vladimír Palička
Italská kuchyně pro starší děti

Italská kuchyně pro starší děti

Menu: Bruschetta - opečený chléb s rajčatovou salsou, Hráškový krém s pancettou, Domácí těstoviny s boloňskou omáčkou, Panna cotta s…

Bohužel obsazeno
5. 10. Pondělí

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Neckář
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

Bohužel obsazeno Čekací listina

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou Bazalkové pesto Domácí bramborové…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Základní kameny italské kuchyně

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou, Bazalkové pesto, Domácí bramborové gnocchi, Ragů Bolognese, Domácí…

6. 10. Úterý

Pečení a zdobení cupcakes

Menu: Čokoládové cupcakes Malinové cupcakes Čokoládový krém Mascarpone malinový krém  Vlastní…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Monika Křemenová
Pečení a zdobení cupcakes

Pečení a zdobení cupcakes

Menu: Čokoládové cupcakes, Malinové cupcakes, Čokoládový krém, Mascarpone malinový krém , Vlastní zdobení cupcakes ovocem, čokoládou,…

Sushi od A do Z

Menu: Maki sushi s lososem, okurkou a avokádem Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Hajný
Sushi od A do Z

Sushi od A do Z

Menu: Maki sushi s lososem, okurkou a avokádem, Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s lososem, tuňákem, krevetou, avokádem,…

7. 10. Středa

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Hajný
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

8. 10. Čtvrtek

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Rambousek
Itálie od předkrmu po dezert

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce, Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou čekankou, Saltimbocca - italská specialita z…

9. 10. Pátek

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Minh Chau Luongová
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

Bohužel obsazeno Čekací listina

Foodstyling menu od Ladislava Floreána

Menu: kozí sýr - červená a žlutá řepa - křen rybí mozaika - rajče - paprika - kopr kachní prsa…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Ladislav Floreán
Foodstyling menu od Ladislava Floreána

Foodstyling menu od Ladislava Floreána

Menu: kozí sýr - červená a žlutá řepa - křen, rybí mozaika - rajče - paprika - kopr, kachní prsa - dýně - kapusta - kaštany, krupicová…

10. 10. Sobota

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 11:00
Ladislav Floreán
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

11. 10. Neděle

Cesta za thajskou klasikou

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 11:00
Olga Pavlíková
Cesta za thajskou klasikou

Cesta za thajskou klasikou

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

Barvy a chutě Mexika

Menu: Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka Kuřecí tacos - typická…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
José Miranda
Barvy a chutě Mexika

Barvy a chutě Mexika

Menu: Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka, Kuřecí tacos - typická pochoutka v kukuřičné placce, Chilli…

Chutě a vůně thajské kuchyně

Menu: Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Olga Pavlíková
Chutě a vůně thajské kuchyně

Chutě a vůně thajské kuchyně

Menu: Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami, Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných nudlí, Massaman kari - jemné massaman…

12. 10. Pondělí

Tradiční francouzská kuchyně

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Hajný
Tradiční francouzská kuchyně

Tradiční francouzská kuchyně

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku, Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými toustíky, Tradiční kuře na víně s…

13. 10. Úterý

Fingerfood aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Menu: Tortilla s krémovým sýrem a uzeným lososem Žampiony restované s petrželí a jarní…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Hajný
Fingerfood aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Fingerfood aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Menu: Tortilla s krémovým sýrem a uzeným lososem, Žampiony restované s petrželí a jarní cibulkou, Cherry rajčátka zapečená s kozím…

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Křídlo
Žebra & křídla

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar, Pečená kuřecí křidélka Buffalo,…

14. 10. Středa

Česká klasika - Omáčky

Menu: Odkopaná selka (pomazánka ze syrečků) Svíčková omáčka Rajská omáčka Křenová omáčka…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Rambousek
Česká klasika - Omáčky

Česká klasika - Omáčky

Menu: Odkopaná selka (pomazánka ze syrečků), Svíčková omáčka, Rajská omáčka, Křenová omáčka, Domácí houskový…

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Itálie od předkrmu po dezert

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce, Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou čekankou, Saltimbocca - italská specialita z…

15. 10. Čtvrtek

Makronky

Menu: Makronky – základní technika pečení Vanilkový krém Pistáciový krém Malinový krém…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Monika Křemenová
Makronky

Makronky

Menu: Makronky – základní technika pečení Vanilkový krém Pistáciový krém Malinový krém Čokoládová…

Francouzská kuchyně pro gurmány

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Křídlo
Francouzská kuchyně pro gurmány

Francouzská kuchyně pro gurmány

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

16. 10. Pátek

Veggie Asie

Menu: Miso polévka Wakame salát Dim sum se zeleninou Dýňové kokosové kari Kokosová panna cotta…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Neckář
Veggie Asie

Veggie Asie

Menu: Miso polévka, Wakame salát, Dim sum se zeleninou, Dýňové kokosové kari, Kokosová panna cotta s…

17. 10. Sobota

Sushi pro děti

Menu: Uramaki sushi s uzeným lososem (obrácené sushi rolky) Maki sushi Rozvar na…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 11:00
Lukáš Neckář
Sushi pro děti

Sushi pro děti

Menu: Uramaki sushi s uzeným lososem (obrácené sushi rolky), Maki sushi, Rozvar na…

18. 10. Neděle

I Love Burgers

Menu: Domácí bulky Klasik Burger -  hovězí burger se slaninovým džemem / cheesburger se…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 11:00
Jana Horešovská
I Love Burgers

I Love Burgers

Menu: Domácí bulky, Klasik Burger -  hovězí burger se slaninovým džemem / cheesburger se zkaramelizovanou cibulkou a chimichurri,…

Color sushi by Lukáš Neckář

Menu: Příprava sushi rýže a základního rozvaru Růžový a žlutý rozvar Barevné maki sushi…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 11:00
Lukáš Neckář
Color sushi by Lukáš Neckář

Color sushi by Lukáš Neckář

Menu: Příprava sushi rýže a základního rozvaru Růžový a žlutý rozvar Barevné maki sushi Barevné california sushi Barevné nigiri sushi…

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu Rýžové nudle s…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Neckář
Asijské woky

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu, Rýžové nudle s krevetami, zeleninou, mungo klíčky,…

19. 10. Pondělí

Chutě a vůně thajské kuchyně

Menu: Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Kristina Zábrodská
Chutě a vůně thajské kuchyně

Chutě a vůně thajské kuchyně

Menu: Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami, Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných nudlí, Massaman kari - jemné massaman…

Indická kuchyně

Menu: Indické placky Chapati Kuře Vindaloo Paneer CIbulové bhaji Tarka…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně

Indická kuchyně

Menu: Indické placky Chapati, Kuře Vindaloo, Paneer, CIbulové bhaji, Tarka…

20. 10. Úterý

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou Bazalkové pesto Domácí bramborové…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Rambousek
Základní kameny italské kuchyně

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou, Bazalkové pesto, Domácí bramborové gnocchi, Ragů Bolognese, Domácí…

Francouzská kuchyně pro gurmány

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Francouzská kuchyně pro gurmány

Francouzská kuchyně pro gurmány

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

21. 10. Středa

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Hajný
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

22. 10. Čtvrtek

Street Food z Vietnamu

Menu: Omáčka Nuoc Cham - variace základní vietnamské omáčky Kyselá zálivka s česnekem, chilli…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Neckář
Street Food z Vietnamu

Street Food z Vietnamu

Menu: Omáčka Nuoc Cham - variace základní vietnamské omáčky Kyselá zálivka s česnekem, chilli a zeleninou (nuós chãm) , Smažené jarní…

To nej z Foodtrucku

Menu: Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Křídlo
To nej z Foodtrucku

To nej z Foodtrucku

Menu: Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou omáčkou, Wasabi burger - burger inspirovaný…

23. 10. Pátek

Kuře v hlavní roli

Menu: Čirý kuřecí vývar s fritáty Chilli "lízátka" z kuřecích křídel s medovým dipem podávané…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Rambousek
Kuře v hlavní roli

Kuře v hlavní roli

Menu: Čirý kuřecí vývar s fritáty, Chilli "lízátka" z kuřecích křídel s medovým dipem podávané na rukolovém lůžku, Supreme s hedvábnou…

24. 10. Sobota

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Menu: Zeleninový salát s okurkou a avokádem Křupavé kuřecí kousky s bylinkovým dipem Losos se…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 10:00
Vladimír Palička
Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Menu: Zeleninový salát s okurkou a avokádem, Křupavé kuřecí kousky s bylinkovým dipem, Losos se zeleninou a pestem, Ovesné sušenky s…

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera 2

Menu: Rajčatová polévka Vegetariánské kebaby se zeleninou a sýrem halloumi Žluté curry s…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 16:00
Vladimír Palička
Dětský kurz s recepty Jamie Olivera 2

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera 2

Menu: Rajčatová polévka, Vegetariánské kebaby se zeleninou a sýrem halloumi, Žluté curry s kuřetem, Hrníčkové lívance s…

25. 10. Neděle

Cupcakes pro děti

Menu: Přípravu těsta na cupcakes a jejich pečení zdobení cupcakes krémy, ovocem, čokoládou a…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 11:00
Monika Křemenová
Cupcakes pro děti

Cupcakes pro děti

Menu: Přípravu těsta na cupcakes a jejich pečení, zdobení cupcakes krémy, ovocem, čokoládou a různými…

Francouzská kuchyně pro mladší děti

Menu: Kuřecí mini špíz s cuketou a lilkem Quiche Lorraine Tomates farcies (plněná rajčata s…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 16:00
Vladimír Palička
Francouzská kuchyně pro mladší děti

Francouzská kuchyně pro mladší děti

Menu: Kuřecí mini špíz s cuketou a lilkem, Quiche Lorraine, Tomates farcies (plněná rajčata s rukolovým hnízdem), Mousse au…

Základy pečení a zdobení dortů

Menu: Pečení korpusů Swiss buttercream Marcarpone krém z lesních plodů Plnění dortů krémy…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Monika Křemenová
Základy pečení a zdobení dortů

Základy pečení a zdobení dortů

Menu: Pečení korpusů, Swiss buttercream, Marcarpone krém z lesních plodů, Plnění dortů krémy, Zdobení sezónním…

26. 10. Pondělí

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef  Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s kaparovým dipem Hovězí…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef , Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s kaparovým dipem, Hovězí alá…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

27. 10. Úterý

Tuňákové speciality

Menu: Tartar z tuňáka a toustík z bagety Carpaccio z tuňáka Pomazánka typu vitello tonatto…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Hajný
Tuňákové speciality

Tuňákové speciality

Menu: Tartar z tuňáka a toustík z bagety, Carpaccio z tuňáka, Pomazánka typu vitello tonatto, Steak z tuňáka s bylinkovými bramborami…

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Viva la Italia!

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou, Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým máslem, Braciola di manzo - tenký…

28. 10. Středa

I Love Burgers

Menu: Domácí bulky Klasik Burger -  hovězí burger se slaninovým džemem / cheesburger se…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jana Horešovská
I Love Burgers

I Love Burgers

Menu: Domácí bulky, Klasik Burger -  hovězí burger se slaninovým džemem / cheesburger se zkaramelizovanou cibulkou a chimichurri,…

Sushi od A do Z

Menu: Maki sushi s lososem, okurkou a avokádem Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Hajný
Sushi od A do Z

Sushi od A do Z

Menu: Maki sushi s lososem, okurkou a avokádem, Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s lososem, tuňákem, krevetou, avokádem,…

29. 10. Čtvrtek

Cesta za thajskou klasikou

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Olga Pavlíková
Cesta za thajskou klasikou

Cesta za thajskou klasikou

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

Tradiční francouzská kuchyně

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Rambousek
Tradiční francouzská kuchyně

Tradiční francouzská kuchyně

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku, Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými toustíky, Tradiční kuře na víně s…

30. 10. Pátek

Mexická kuchyně III.

Menu: Pimientos Rellenos - smažené papriky, plněné bramborami a cheddarem Krevety v mandlové…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
José Miranda
Mexická kuchyně III.

Mexická kuchyně III.

Menu: Pimientos Rellenos - smažené papriky, plněné bramborami a cheddarem, Krevety v mandlové omáčce s rýží, ochucenou čerstvým…

31. 10. Sobota

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 11:00
Lukáš Neckář
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

Bohužel obsazeno Čekací listina

To nej z Thajska a Vietnamu

Menu: Letní závitky se zálivkou Nước chấm Tom Yum polévka Červené kari Pad…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Neckář
To nej z Thajska a Vietnamu

To nej z Thajska a Vietnamu

Menu: Letní závitky se zálivkou Nước chấm, Tom Yum polévka, Červené kari, Pad…

Bohužel obsazeno Čekací listina
Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007

13 let tradice

na českém trhu

Více než

130 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

27 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

12 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz