Kalendář kurzů vaření

Kurz vaření v Chefparade je to nejlepší pro milovníky dobrého jídla. Přijďte a naučte se vařit thajská, mexická, italská, francouzská, indická jídla nebo sushi – nejlepší kuchyně celého světa.

Ukážeme Vám, jak připravit skvělý steak, ryby a dary moře, nebo sezónní záležitosti jako chřest nebo dýně. Vezmeme Vás na exkurzi do světa řeckých, italských dezertů a jiných dobrot. V našem obchodě si můžete zakoupit ingredience na sushi nebo delikatesy dovezené přímo od našich dodavatelů z Itálie a Francie.

Naše kuchařské kurzy vaření jsou určené pro každého, kdo rád zkouší a poznává nové chutě a koření, exotické přísady nebo nezvyklé kombinace chutí. Začátečníci jsou vítáni, stejně jako experti, kteří chtějí zkusit něco nového a exotického a zažít přitom hodně zábavy.

Srpen 2018
Září 2018
20. 8. Pondělí

Steaky II. – Entrecote

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy Steak z roštěnce s…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Jan Rambousek
Steaky II. – Entrecote

Steaky II. – Entrecote

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy, Steak z roštěnce s bylinkovou krustou, sotýrované žampiony a hlíva…

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Jan Hajný
Sushi I.

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný…

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

21. 8. Úterý

Indonéská kuchyně

Menu: Salát Gado gado s arašídovou pastou Nasi Goreng - smažená indonéská rýže Variace Satai -…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Chefparade
Indonéská kuchyně

Indonéská kuchyně

Menu: Salát Gado gado s arašídovou pastou, Nasi Goreng - smažená indonéská rýže, Variace Satai - kuřecí maso v arašídovém sambalu a…

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef  Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s kaparovým dipem Hovězí…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Jan Rambousek
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef , Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s kaparovým dipem, Hovězí alá…

22. 8. Středa

Asie na grilu

Menu: Grilované kuře v marinádě z fermentovaných černých fazolí Grilovaný losos v zázvorovo -…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Yazan Manjah
Asie na grilu

Asie na grilu

Menu: Grilované kuře v marinádě z fermentovaných černých fazolí, Grilovaný losos v zázvorovo - pomerančové marinádě, Cha siu - vepřový…

I Love Burgers

Menu: Domácí bulky KLASIK BURGER - domácí kečup, zelenina, honeymustard dresink, čedar a…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Jan Matějka
I Love Burgers

I Love Burgers

Menu: Domácí bulky, KLASIK BURGER - domácí kečup, zelenina, honeymustard dresink, čedar a karamelizovaná cibule, PULLED PORK BBQ…

23. 8. Čtvrtek

Asijské fusion

Menu: Duhové jarní závitky s pikantním dipem z arašídového másla Banánová polévka Hovězí…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Yazan Manjah
Asijské fusion

Asijské fusion

Menu: Duhové jarní závitky s pikantním dipem z arašídového másla, Banánová polévka, Hovězí kari v omáčce z domácí kari pasty s batáty…

24. 8. Pátek

Japonská tradiční kuchyně

Menu: Miso polévka - nejznámější japonská polévka Maguro tataki - tuňák v sezamu krájený na…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Chefparade
Japonská tradiční kuchyně

Japonská tradiční kuchyně

Menu: Miso polévka - nejznámější japonská polévka, Maguro tataki - tuňák v sezamu krájený na tenké plátky, Tempura sakana - tygří…

Česká kuchyně I.

Menu: Pravá svíčková na smetaně Karlovarský knedlík Zelňačka se smetanou Jablkový…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Jan Rambousek
Česká kuchyně I.

Česká kuchyně I.

Menu: Pravá svíčková na smetaně, Karlovarský knedlík, Zelňačka se smetanou, Jablkový…

26. 8. Neděle

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas11:00
Chefparade
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Yazan Manjah
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

27. 8. Pondělí

Roztančená kuchyně Jamie Olivera

Menu: Prudce pečený tuňák teriyaki na pomerančovém salátku Mušle Bloody Mary Elvisův…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Jan Matějka
Roztančená kuchyně Jamie Olivera

Roztančená kuchyně Jamie Olivera

Menu: Prudce pečený tuňák teriyaki na pomerančovém salátku, Mušle Bloody Mary, Elvisův originální burger, Pečený kuřecí supreme s…

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Marek Rauvolf
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Francouzská kuchyně II.

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

28. 8. Úterý

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými…

adresaHusitská 56
cas18:00
Marek Rauvolf
Francouzská kuchyně I.

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku, Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými toustíky, Tradiční kuře na víně s…

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Jan Křídlo
Žebra & křídla

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar, Pečená kuřecí křidélka Buffalo,…

29. 8. Středa

Chutě a vůně Středního východu

Menu: Hummus - cizrnová pasta Babaghannouge / Moutabbal - salátek z pečených lilků Libanonská…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Yazan Manjah
Chutě a vůně Středního východu

Chutě a vůně Středního východu

Menu: Hummus - cizrnová pasta, Babaghannouge / Moutabbal - salátek z pečených lilků, Libanonská pizza - man´oushe - křehká voňavá…

Punk Streetfood

Menu: Cubano sendvič - brioška, trhané vepřové v citrusech, koriandrová majonéza, meruňková…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Jan Matějka
Punk Streetfood

Punk Streetfood

Menu: Cubano sendvič - brioška, trhané vepřové v citrusech, koriandrová majonéza, meruňková horčice, šunka, sýr, domácí okurky, Texas…

Francouzská cukrárna

Menu: Tartelettes - tartaletky s lemon curd - citronovým krémem Pâte à Choux - dezert z…

adresaHusitská 56
cas18:00
Eliška Němcová
Francouzská cukrárna

Francouzská cukrárna

Menu: Tartelettes - tartaletky s lemon curd - citronovým krémem, Pâte à Choux - dezert z odpalovaného těsta s karamelovým krémem s…

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou Bazalkové pesto Domácí bramborové…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Základní kameny italské kuchyně

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou, Bazalkové pesto, Domácí bramborové gnocchi, Ragů Bolognese, Domácí…

31. 8. Pátek

Maso, maso, maso II.

Menu: Vepřová krkovička na černém pivě Bramborové rösti Vepřová panenka ve slanině pečená v…

adresaHusitská 56
cas18:00
Marek Rauvolf
Maso, maso, maso II.

Maso, maso, maso II.

Menu: Vepřová krkovička na černém pivě Bramborové rösti, Vepřová panenka ve slanině pečená v celku, hříbková omáčka, Tvarohový mousse…

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati Kadahi Chicken Masala Paneer Rice Pakoras Tarka…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně II.

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati, Kadahi Chicken Masala, Paneer, Rice Pakoras, Tarka…

3. 9. Pondělí

Pralinky

Menu: Pralinky ze 3 druhů belgických čokolád - bílé, mléčné a hořké Náplně do pralinek -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Eliška Němcová
Pralinky

Pralinky

Menu: Pralinky ze 3 druhů belgických čokolád - bílé, mléčné a hořké, Náplně do pralinek - kávová, malinová, marcipánová, Amaretto -…

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

4. 9. Úterý

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas18:00
Chefparade
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu Rýžové nudle s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Asijské woky

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu, Rýžové nudle s krevetami, zeleninou, mungo klíčky,…

5. 9. Středa

Světový Street Food

Menu: Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Světový Street Food

Světový Street Food

Menu: Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou omáčkou, Wasabi burger - burger inspirovaný…

8. 9. Sobota

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Chefparade
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Mexická kuchyně I.

Menu: Empanadas - plněné taštičky Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Michal Suchánek
Mexická kuchyně I.

Mexická kuchyně I.

Menu: Empanadas - plněné taštičky, Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v pšeničné tortille, Chimichangas -…

9. 9. Neděle

Mexická kuchyně II.

Menu: Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka Kuřecí tacos - typická…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas11:00
Michal Suchánek
Mexická kuchyně II.

Mexická kuchyně II.

Menu: Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka, Kuřecí tacos - typická pochoutka v kukuřičné placce, Chilli…

10. 9. Pondělí

Francouzská cukrárna

Menu: Tartelettes - tartaletky s lemon curd - citronovým krémem Pâte à Choux - dezert z…

adresaHusitská 56
cas18:00
Eliška Němcová
Francouzská cukrárna

Francouzská cukrárna

Menu: Tartelettes - tartaletky s lemon curd - citronovým krémem, Pâte à Choux - dezert z odpalovaného těsta s karamelovým krémem s…

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Sushi I.

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný…

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs Zeleninové Pakoras -…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně I.

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka, Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs, Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku, Butter…

11. 9. Úterý

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef  Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s kaparovým dipem Hovězí…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef , Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s kaparovým dipem, Hovězí alá…

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati Kadahi Chicken Masala Paneer Rice Pakoras Tarka…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně II.

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati, Kadahi Chicken Masala, Paneer, Rice Pakoras, Tarka…

15. 9. Sobota

Vegetariánská kuchyně

Menu: Semínkové paté se sušenými rajčaty Krémová batátová polévka se šafránem a špenátem…

adresaHusitská 56
cas11:00
Hana Svobodová
Vegetariánská kuchyně

Vegetariánská kuchyně

Menu: Semínkové paté se sušenými rajčaty, Krémová batátová polévka se šafránem a špenátem, Vegeburger s quinoou a domácí majonézou,…

16. 9. Neděle

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Jan Křídlo
Žebra & křídla

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar, Pečená kuřecí křidélka Buffalo,…

17. 9. Pondělí

Sladký bar

Menu: Cake pops - dortová lízátka Vanilkové mini cupcakes  Malinový cheesecake do kelímku …

adresaHusitská 56
cas18:00
Eliška Němcová
Sladký bar

Sladký bar

Menu: Cake pops - dortová lízátka, Vanilkové mini cupcakes , Malinový cheesecake do kelímku , Čokoládové…

18. 9. Úterý

Pečení a zdobení cupcakes

Menu: Čokoládové cupcakes Malinové cupcakes Čokoládový krém Mascarpone malinový krém  Vlastní…

adresaHusitská 56
cas18:00
Hana Maryšková
Pečení a zdobení cupcakes

Pečení a zdobení cupcakes

Menu: Čokoládové cupcakes, Malinové cupcakes, Čokoládový krém, Mascarpone malinový krém , Vlastní zdobení cupcakes ovocem, čokoládou,…

20. 9. Čtvrtek

Kuře v hlavní roli

Menu: Čirý kuřecí vývar s fritáty Chilli "lízátka" z kuřecích křídel s medovým dipem podávané…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Kuře v hlavní roli

Kuře v hlavní roli

Menu: Čirý kuřecí vývar s fritáty, Chilli "lízátka" z kuřecích křídel s medovým dipem podávané na rukolovém lůžku, Supreme s hedvábnou…

Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007,

10 let tradice

na českém trhu

Více než

90 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

15 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

8 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz