Kalendář kurzů vaření

Kurz vaření v Chefparade je to nejlepší pro milovníky dobrého jídla. Přijďte a naučte se vařit thajská, mexická, italská, francouzská, indická jídla nebo sushi – nejlepší kuchyně celého světa.

Ukážeme Vám, jak připravit skvělý steak, ryby a dary moře, nebo sezónní záležitosti jako chřest nebo dýně. Vezmeme Vás na exkurzi do světa řeckých, italských dezertů a jiných dobrot. V našem obchodě si můžete zakoupit ingredience na sushi nebo delikatesy dovezené přímo od našich dodavatelů z Itálie a Francie.

Naše kuchařské kurzy vaření jsou určené pro každého, kdo rád zkouší a poznává nové chutě a koření, exotické přísady nebo nezvyklé kombinace chutí. Začátečníci jsou vítáni, stejně jako experti, kteří chtějí zkusit něco nového a exotického a zažít přitom hodně zábavy.

Nenašli jste volný termín? Nevadí!

Termíny průběžně vypisujeme a to vždy s měsíčním předstihem (kurzy na leden vypisujeme začátkem prosince, kurzy na únor začátkem ledna atd.). Můžete tedy zakoupit dárkový poukaz, který má platnost 6 měsíců a platí na všechny kurzy z naší nabídky.

Červen 2019
Červenec 2019
17. 6. Pondělí

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Žebra & křídla

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar, Pečená kuřecí křidélka Buffalo,…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

18. 6. Úterý

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Francouzská kuchyně I.

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku, Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými toustíky, Tradiční kuře na víně s…

19. 6. Středa

Základy Sushi

Menu: Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Základy Sushi

Základy Sushi

Menu: Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný…

Mořské ryby

Menu: Carpaccio z halibuta se salsou z fenyklu, okurky a avokáda, citrusová zálivka, piniové…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Mořské ryby

Mořské ryby

Menu: Carpaccio z halibuta se salsou z fenyklu, okurky a avokáda, citrusová zálivka, piniové oříšky, Rybí velouté se šafránovou…

20. 6. Čtvrtek

Weber Grill Academy 1

Menu: Sendvič s uzeným lososem, camembertem a fíky Pečená krkovice se směsí česneku a bylinek…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas17:00
Jan Rambousek
Weber Grill Academy 1

Weber Grill Academy 1

Menu: Sendvič s uzeným lososem, camembertem a fíky, Pečená krkovice se směsí česneku a bylinek, Zelenina a těstoviny připravené v…

Indonéská kuchyně

Menu: Salát Gado gado s arašídovou pastou Nasi Goreng - smažená indonéská rýže Variace Satai -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Indonéská kuchyně

Indonéská kuchyně

Menu: Salát Gado gado s arašídovou pastou, Nasi Goreng - smažená indonéská rýže, Variace Satai - kuřecí maso v arašídovém sambalu a…

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou Bazalkové pesto Domácí bramborové…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Základní kameny italské kuchyně

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou, Bazalkové pesto, Domácí bramborové gnocchi, Ragů Bolognese, Domácí…

21. 6. Pátek

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati Kadahi Chicken Masala Paneer Rice Pakoras Tarka…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně II.

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati, Kadahi Chicken Masala, Paneer, Rice Pakoras, Tarka…

22. 6. Sobota

Americká kuchyně pro děti

Menu: Americký tradiční salát Domácí hamburgery Americké sušenky…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas10:00
Vladimír Palička
Americká kuchyně pro děti

Americká kuchyně pro děti

Menu: Americký tradiční salát, Domácí hamburgery, Americké sušenky…

Odpalované dezerty

Menu: Věneček Choux  Pudinkový krém se šlehačkou  Chantilly krém  Žloutkový…

adresaHusitská 56
cas11:00
Róza peče (Kateřina Rybářová)
Odpalované dezerty

Odpalované dezerty

Menu: Věneček, Choux , Pudinkový krém se šlehačkou , Chantilly krém , Žloutkový…

Americká kuchyně - Texas pro starší děti

Menu: KOVBOJSKÉ FAZOLE INDIANSKÉ PLNĚNÉ BRAMBORY, PEČENÉ V ALOBALU, PODAVANÉ S VAŘENOU…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas16:00
Vladimír Palička
Americká kuchyně - Texas pro starší děti

Americká kuchyně - Texas pro starší děti

Menu: KOVBOJSKÉ FAZOLE, INDIANSKÉ PLNĚNÉ BRAMBORY, PEČENÉ V ALOBALU, PODAVANÉ S VAŘENOU KUKUŘICÍ, AMERICAN FILI STEAK (MASO SE SÝREM V…

23. 6. Neděle

Indonéská kuchyně

Menu: Salát Gado gado s arašídovou pastou Nasi Goreng - smažená indonéská rýže Variace Satai -…

adresaHusitská 56
cas11:00
Radek Příhonský
Indonéská kuchyně

Indonéská kuchyně

Menu: Salát Gado gado s arašídovou pastou, Nasi Goreng - smažená indonéská rýže, Variace Satai - kuřecí maso v arašídovém sambalu a…

TexMex kuchyně se Santa Marii

Menu: Nachos salát s kuřetem Fajita (marinovaný steak z hovězího pupku v tortille s…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas11:00
Michal Suchánek
TexMex kuchyně se Santa Marii

TexMex kuchyně se Santa Marii

Menu: Nachos salát s kuřetem, Fajita (marinovaný steak z hovězího pupku v tortille s quacamole) , Enchilada ( kukuřičná tortilla…

Arabská kuchyně severní Afriky

Menu: Pikantní polévka chorba Salát mechwia z pečených paprik Kuskus s kuřecím masem v…

adresaHusitská 56
cas11:00
Šárka Adámková
Arabská kuchyně severní Afriky

Arabská kuchyně severní Afriky

Menu: Pikantní polévka chorba Salát mechwia z pečených paprik Kuskus s kuřecím masem v kořeněné omáčce Plněné taštičky brik s…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresaHusitská 56
cas17:00
Radek Příhonský
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

24. 6. Pondělí

Kuře v hlavní roli

Menu: Čirý kuřecí vývar s fritáty Chilli "lízátka" z kuřecích křídel s medovým dipem podávané…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Kuře v hlavní roli

Kuře v hlavní roli

Menu: Čirý kuřecí vývar s fritáty, Chilli "lízátka" z kuřecích křídel s medovým dipem podávané na rukolovém lůžku, Supreme s hedvábnou…

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu Rýžové nudle s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Asijské woky

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu, Rýžové nudle s krevetami, zeleninou, mungo klíčky,…

25. 6. Úterý

Makronky

Menu: Makronky – základní technika pečení Vanilkový krém Pistáciový krém Malinový krém…

adresaHusitská 56
cas18:00
Monika Křemenová
Makronky

Makronky

Menu: Makronky – základní technika pečení Vanilkový krém Pistáciový krém Malinový krém Čokoládová…

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Viva la Italia!

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou, Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým máslem, Braciola di manzo - tenký…

26. 6. Středa

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs Zeleninové Pakoras -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně I.

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka, Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs, Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku, Butter…

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Francouzská kuchyně II.

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

27. 6. Čtvrtek

Weber Grill Academy 1

Menu: Sendvič s uzeným lososem, camembertem a fíky Pečená krkovice se směsí česneku a bylinek…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas17:00
Jan Rambousek
Weber Grill Academy 1

Weber Grill Academy 1

Menu: Sendvič s uzeným lososem, camembertem a fíky, Pečená krkovice se směsí česneku a bylinek, Zelenina a těstoviny připravené v…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

28. 6. Pátek

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu Rýžové nudle s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Asijské woky

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu, Rýžové nudle s krevetami, zeleninou, mungo klíčky,…

29. 6. Sobota

Sushi pro děti

Menu: Uramaki sushi s uzeným lososem (obrácené sushi rolky) Duhové sushi Futomaki sushi se…

adresaHusitská 56
cas11:00
Lukáš Neckář
Sushi pro děti

Sushi pro děti

Menu: Uramaki sushi s uzeným lososem (obrácené sushi rolky), Duhové sushi, Futomaki sushi se surimi, zeleninou a salátem (větší rolky…

Street Food z Vietnamu

Menu: Omáčka Nuoc Cham - variace základní vietnamské omáčky Kyselá zálivka s česnekem, chilli…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Street Food z Vietnamu

Street Food z Vietnamu

Menu: Omáčka Nuoc Cham - variace základní vietnamské omáčky Kyselá zálivka s česnekem, chilli a zeleninou (nuós chãm) , Smažené jarní…

30. 6. Neděle

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu: Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou Pravá italská pizza Tiramisu pro děti -…

adresaHusitská 56
cas11:00
Lukáš Neckář
Malí Italové – kurz vaření pro děti

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu: Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou, Pravá italská pizza, Tiramisu pro děti - klasický italský dezert s piškoty a…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

1. 7. Pondělí

Steaky - Flank a Skirt

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy Skirt steak s Portobello…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Steaky - Flank a Skirt

Steaky - Flank a Skirt

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy, Skirt steak s Portobello, Gratinované smetanové brambory, American…

2. 7. Úterý

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs Zeleninové Pakoras -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně I.

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka, Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs, Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku, Butter…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

3. 7. Středa

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

4. 7. Čtvrtek

Weber Grill Academy 1

Menu: Sendvič s uzeným lososem, camembertem a fíky Pečená krkovice se směsí česneku a bylinek…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas17:00
Jan Rambousek
Weber Grill Academy 1

Weber Grill Academy 1

Menu: Sendvič s uzeným lososem, camembertem a fíky, Pečená krkovice se směsí česneku a bylinek, Zelenina a těstoviny připravené v…

Odpalované dezerty

Menu: Věneček Choux  Pudinkový krém se šlehačkou  Chantilly krém  Žloutkový…

adresaHusitská 56
cas18:00
Róza peče (Kateřina Rybářová)
Odpalované dezerty

Odpalované dezerty

Menu: Věneček, Choux , Pudinkový krém se šlehačkou , Chantilly krém , Žloutkový…

6. 7. Sobota

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Menu: Zeleninový salát s okurkou a avokádem Křupavé kuřecí kousky s bylinkovým dipem Losos se…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas10:00
Vladimír Palička
Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Menu: Zeleninový salát s okurkou a avokádem, Křupavé kuřecí kousky s bylinkovým dipem, Losos se zeleninou a pestem, Ovesné sušenky s…

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera 2

Menu: Rajčatová polévka Vegetariánské kebaby se zeleninou a sýrem halloumi Žluté curry s…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas16:00
Vladimír Palička
Dětský kurz s recepty Jamie Olivera 2

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera 2

Menu: Rajčatová polévka, Vegetariánské kebaby se zeleninou a sýrem halloumi, Žluté curry s kuřetem, Hrníčkové lívance s…

7. 7. Neděle

Česká kuchyně pro mladší děti

Menu: POCTIVÁ BRAMBORAČKA paní RETIGOVÉ KUŘECÍ ŘÍZEK S CITRONEM STAROČESKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas10:00
Vladimír Palička
Česká kuchyně pro mladší děti

Česká kuchyně pro mladší děti

Menu: POCTIVÁ BRAMBORAČKA paní RETIGOVÉ, KUŘECÍ ŘÍZEK S CITRONEM, STAROČESKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT, TVAROHOVÉ OVOCNÉ…

Thajská kuchyně pro starší děti

Menu: JARNÍ ZÁVITKY THAISKÁ KUŘECÍ POLÉVKA PAD THAI NUDLE S KUŘECÍM MASEM BANÁN NA KARAMELU S…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas16:00
Vladimír Palička
Thajská kuchyně pro starší děti

Thajská kuchyně pro starší děti

Menu: JARNÍ ZÁVITKY, THAISKÁ KUŘECÍ POLÉVKA, PAD THAI NUDLE S KUŘECÍM MASEM, BANÁN NA KARAMELU S…

8. 7. Pondělí

Makronky

Menu: Makronky – základní technika pečení Vanilkový krém Pistáciový krém Malinový krém…

adresaHusitská 56
cas18:00
Monika Křemenová
Makronky

Makronky

Menu: Makronky – základní technika pečení Vanilkový krém Pistáciový krém Malinový krém Čokoládová…

Základy Sushi

Menu: Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Základy Sushi

Základy Sushi

Menu: Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný…

9. 7. Úterý

Jehněčí speciality

Menu: Výběr salátů a bylin s jehněčím a ztraceným křepelčím vajíčkem Terina s tymiánem,…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Jehněčí speciality

Jehněčí speciality

Menu: Výběr salátů a bylin s jehněčím a ztraceným křepelčím vajíčkem, Terina s tymiánem, toastem a švestkovým přelivem, Roláda s…

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou Bazalkové pesto Domácí bramborové…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Základní kameny italské kuchyně

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou, Bazalkové pesto, Domácí bramborové gnocchi, Ragů Bolognese, Domácí…

10. 7. Středa

Fingerfood aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Menu: Tortilla s krémovým sýrem a uzeným lososem Žampiony restované s petrželí a jarní…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Fingerfood aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Fingerfood aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Menu: Tortilla s krémovým sýrem a uzeným lososem, Žampiony restované s petrželí a jarní cibulkou, Cherry rajčátka zapečená s kozím…

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

11. 7. Čtvrtek

Weber Grill Academy 1

Menu: Sendvič s uzeným lososem, camembertem a fíky Pečená krkovice se směsí česneku a bylinek…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas17:00
Jan Křídlo
Weber Grill Academy 1

Weber Grill Academy 1

Menu: Sendvič s uzeným lososem, camembertem a fíky, Pečená krkovice se směsí česneku a bylinek, Zelenina a těstoviny připravené v…

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým…

adresaHusitská 56
cas18:00
José Miranda
Viva la Italia!

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou, Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým máslem, Braciola di manzo - tenký…

12. 7. Pátek

Mořské ryby

Menu: Carpaccio z halibuta se salsou z fenyklu, okurky a avokáda, citrusová zálivka, piniové…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Mořské ryby

Mořské ryby

Menu: Carpaccio z halibuta se salsou z fenyklu, okurky a avokáda, citrusová zálivka, piniové oříšky, Rybí velouté se šafránovou…

13. 7. Sobota

Španělská kuchyně

Menu: Klobása chorizo s cibulkami, vařená ve víně Bramborovo - mozzarelové krokety Paella s…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas11:00
Michal Suchánek
Španělská kuchyně

Španělská kuchyně

Menu: Klobása chorizo s cibulkami, vařená ve víně, Bramborovo - mozzarelové krokety, Paella s kuřecím masem, krevetami a slávkami,…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresaHusitská 56
cas11:00
Lukáš Neckář
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

Street Food Grilování se Stellou Artois

Menu: Kuřecí špízy Satay s arašídovým dipem Sandwich z grilovaného hovězího pupku s cibulovým…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas17:00
Michal Suchánek
Street Food Grilování se Stellou Artois

Street Food Grilování se Stellou Artois

Menu: Kuřecí špízy Satay s arašídovým dipem, Sandwich z grilovaného hovězího pupku s cibulovým chutney, Rozmarýnové brambůrky, Kuřecí…

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

14. 7. Neděle

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu Rýžové nudle s…

adresaHusitská 56
cas11:00
Lukáš Neckář
Asijské woky

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu, Rýžové nudle s krevetami, zeleninou, mungo klíčky,…

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Michal Suchánek
Francouzská kuchyně I.

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku, Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými toustíky, Tradiční kuře na víně s…

Thajská kuchyně II.

Menu: Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Thajská kuchyně II.

Thajská kuchyně II.

Menu: Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami, Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných nudlí, Massaman kari - jemné massaman…

15. 7. Pondělí

Sushi pro pokročilé

Menu: Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s lososem, tuňákem, krevetou, avokádem Maki…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Sushi pro pokročilé

Sushi pro pokročilé

Menu: Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s lososem, tuňákem, krevetou, avokádem, Maki sushi s lososem, okurkou a avokádem,…

16. 7. Úterý

Klasické i netradiční saláty

Menu: Caesar salát s krutony Pikantní kuře s fenyklovým salátem Jablečno - celerový salát s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Klasické i netradiční saláty

Klasické i netradiční saláty

Menu: Caesar salát s krutony, Pikantní kuře s fenyklovým salátem, Jablečno - celerový salát s mladým špenátem, kysanou smetanou,…

Tuňákové speciality

Menu: Tartar z tuňáka a toustík z bagety Carpaccio z tuňáka Pomazánka typu vitello tonatto…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Tuňákové speciality

Tuňákové speciality

Menu: Tartar z tuňáka a toustík z bagety, Carpaccio z tuňáka, Pomazánka typu vitello tonatto, Steak z tuňáka s bylinkovými bramborami…

17. 7. Středa

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Švédská kuchyně s IKEA

Menu: Rybí polévka se šafránem Kambala velká pečená v troubě Pečená brambora s krevetami a…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Švédská kuchyně s IKEA

Švédská kuchyně s IKEA

Menu: Rybí polévka se šafránem, Kambala velká pečená v troubě, Pečená brambora s krevetami a křenovým sosem, Stockholmská…

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Francouzská kuchyně II.

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

18. 7. Čtvrtek

Mexická kuchyně II.

Menu: Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka Kuřecí tacos - typická…

adresaHusitská 56
cas18:00
José Miranda
Mexická kuchyně II.

Mexická kuchyně II.

Menu: Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka, Kuřecí tacos - typická pochoutka v kukuřičné placce, Chilli…

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu Rýžové nudle s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Asijské woky

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu, Rýžové nudle s krevetami, zeleninou, mungo klíčky,…

19. 7. Pátek

Weber® Grill Academy 2 - Ryby

Menu: Grilované avokádo s ančovičkovou tapenádou Ciabatta alla Puttanesca Grilovaná pražma…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas17:00
Jan Rambousek
Weber® Grill Academy 2 - Ryby

Weber® Grill Academy 2 - Ryby

Menu: Grilované avokádo s ančovičkovou tapenádou, Ciabatta alla Puttanesca, Grilovaná pražma, Chilli omáčka s arašídy, Filety z…

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati Kadahi Chicken Masala Paneer Rice Pakoras Tarka…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně II.

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati, Kadahi Chicken Masala, Paneer, Rice Pakoras, Tarka…

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Itálie od předkrmu po dezert

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce, Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou čekankou, Saltimbocca - italská specialita z…

20. 7. Sobota

Americká kuchyně pro děti

Menu: Americký tradiční salát Domácí hamburgery Americké sušenky…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas10:00
Vladimír Palička
Americká kuchyně pro děti

Americká kuchyně pro děti

Menu: Americký tradiční salát, Domácí hamburgery, Americké sušenky…

Poklady Španělské kuchyně

Menu: Pinchos Morunos ( vepřové špízky ) Champignones rellenos ( plněné žampiony ) Espinachas…

adresaHusitská 56
cas11:00
Michal Suchánek
Poklady Španělské kuchyně

Poklady Španělské kuchyně

Menu: Pinchos Morunos ( vepřové špízky ), Champignones rellenos ( plněné žampiony ), Espinachas con garbanzos (cizrna se špenátem),…

Americká kuchyně - Texas pro starší děti

Menu: KOVBOJSKÉ FAZOLE INDIANSKÉ PLNĚNÉ BRAMBORY, PEČENÉ V ALOBALU, PODAVANÉ S VAŘENOU…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas16:00
Vladimír Palička
Americká kuchyně - Texas pro starší děti

Americká kuchyně - Texas pro starší děti

Menu: KOVBOJSKÉ FAZOLE, INDIANSKÉ PLNĚNÉ BRAMBORY, PEČENÉ V ALOBALU, PODAVANÉ S VAŘENOU KUKUŘICÍ, AMERICAN FILI STEAK (MASO SE SÝREM V…

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým…

adresaHusitská 56
cas18:00
Michal Suchánek
Viva la Italia!

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou, Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým máslem, Braciola di manzo - tenký…

21. 7. Neděle

Weber® Grill Academy 3 - EXCLUSIVE

Menu: Grilovaný Siven s vinným Zabaione Vepřové kotlety z Pyrenejského plemene Bigorre Křehká…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas17:00
Jan Křídlo
Weber® Grill Academy 3 - EXCLUSIVE

Weber® Grill Academy 3 - EXCLUSIVE

Menu: Grilovaný Siven s vinným Zabaione, Vepřové kotlety z Pyrenejského plemene Bigorre, Křehká jehněčí kýta v zeleninovém vývaru s…

22. 7. Pondělí

Indonéská kuchyně

Menu: Salát Gado gado s arašídovou pastou Nasi Goreng - smažená indonéská rýže Variace Satai -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Indonéská kuchyně

Indonéská kuchyně

Menu: Salát Gado gado s arašídovou pastou, Nasi Goreng - smažená indonéská rýže, Variace Satai - kuřecí maso v arašídovém sambalu a…

23. 7. Úterý

Kurz belgické kuchyně se Stellou Artois

Menu: Krevety na rajčatech s bylinkami a bramborovými chipsy Mušle na Stelle Artois s křupavou…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Kurz belgické kuchyně se Stellou Artois

Kurz belgické kuchyně se Stellou Artois

Menu: Krevety na rajčatech s bylinkami a bramborovými chipsy Mušle na Stelle Artois s křupavou zeleninou, smetanou a máslovou omáčkou…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

24. 7. Středa

Cesta po Indonésii s Radkem Příhonským

Menu: Daging Belacang - hustá polévka s rýží a hovězím masem Telur Petis - vejce vařená v…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Cesta po Indonésii s Radkem Příhonským

Cesta po Indonésii s Radkem Příhonským

Menu: Daging Belacang - hustá polévka s rýží a hovězím masem, Telur Petis - vejce vařená v kokosovém curry s rýží, Ayam Goreng Yogy A…

Česká klasika - Omáčky

Menu: Odkopaná selka (pomazánka ze syrečků) Svíčková omáčka Rajská omáčka Křenová omáčka…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Česká klasika - Omáčky

Česká klasika - Omáčky

Menu: Odkopaná selka (pomazánka ze syrečků), Svíčková omáčka, Rajská omáčka, Křenová omáčka, Domácí houskový…

25. 7. Čtvrtek

Weber® Grill Academy 2 - Ryby

Menu: Grilované avokádo s ančovičkovou tapenádou Ciabatta alla Puttanesca Grilovaná pražma…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas17:00
Jan Rambousek
Weber® Grill Academy 2 - Ryby

Weber® Grill Academy 2 - Ryby

Menu: Grilované avokádo s ančovičkovou tapenádou, Ciabatta alla Puttanesca, Grilovaná pražma, Chilli omáčka s arašídy, Filety z…

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs Zeleninové Pakoras -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně I.

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka, Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs, Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku, Butter…

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Francouzská kuchyně I.

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku, Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými toustíky, Tradiční kuře na víně s…

26. 7. Pátek

Odpalované dezerty

Menu: Věneček Choux  Pudinkový krém se šlehačkou  Chantilly krém  Žloutkový…

adresaHusitská 56
cas18:00
Róza peče (Kateřina Rybářová)
Odpalované dezerty

Odpalované dezerty

Menu: Věneček, Choux , Pudinkový krém se šlehačkou , Chantilly krém , Žloutkový…

27. 7. Sobota

Francouzská kuchyně pro mladší děti

Menu: KUŘECÍ MINI ŠPÍZ S CUKETOU A LILKEM QUICHE LORRAINE TOMATES FARCIES (PLNĚNÁ RAJČATA), s…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas10:00
Vladimír Palička
Francouzská kuchyně pro mladší děti

Francouzská kuchyně pro mladší děti

Menu: KUŘECÍ MINI ŠPÍZ S CUKETOU A LILKEM, QUICHE LORRAINE, TOMATES FARCIES (PLNĚNÁ RAJČATA), s rukolovým hnízdem, MOUSSE AU…

Mexická kuchyně I.

Menu: Empanadas - plněné taštičky Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v…

adresaHusitská 56
cas11:00
José Miranda
Mexická kuchyně I.

Mexická kuchyně I.

Menu: Empanadas - plněné taštičky, Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v pšeničné tortille, Chimichangas -…

Italská kuchyně pro starší děti

Menu: Bruschetta - opečený chléb s rajčatovou salsou Hráškový krém s pancettou Domácí…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas16:00
Vladimír Palička
Italská kuchyně pro starší děti

Italská kuchyně pro starší děti

Menu: Bruschetta - opečený chléb s rajčatovou salsou, Hráškový krém s pancettou, Domácí těstoviny s boloňskou omáčkou, Panna cotta s…

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresaHusitská 56
cas18:00
José Miranda
Francouzská kuchyně II.

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

28. 7. Neděle

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu: Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou Pravá italská pizza Tiramisu pro děti -…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas10:00
Vladimír Palička
Malí Italové – kurz vaření pro děti

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu: Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou, Pravá italská pizza, Tiramisu pro děti - klasický italský dezert s piškoty a…

Sushi pro děti

Menu: Uramaki sushi s uzeným lososem (obrácené sushi rolky) Duhové sushi Futomaki sushi se…

adresaHusitská 56
cas11:00
Lukáš Neckář
Sushi pro děti

Sushi pro děti

Menu: Uramaki sushi s uzeným lososem (obrácené sushi rolky), Duhové sushi, Futomaki sushi se surimi, zeleninou a salátem (větší rolky…

Thajská kuchyně pro starší děti

Menu: JARNÍ ZÁVITKY THAISKÁ KUŘECÍ POLÉVKA PAD THAI NUDLE S KUŘECÍM MASEM BANÁN NA KARAMELU S…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas16:00
Vladimír Palička
Thajská kuchyně pro starší děti

Thajská kuchyně pro starší děti

Menu: JARNÍ ZÁVITKY, THAISKÁ KUŘECÍ POLÉVKA, PAD THAI NUDLE S KUŘECÍM MASEM, BANÁN NA KARAMELU S…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

29. 7. Pondělí

Kuře v hlavní roli

Menu: Čirý kuřecí vývar s fritáty Chilli "lízátka" z kuřecích křídel s medovým dipem podávané…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Kuře v hlavní roli

Kuře v hlavní roli

Menu: Čirý kuřecí vývar s fritáty, Chilli "lízátka" z kuřecích křídel s medovým dipem podávané na rukolovém lůžku, Supreme s hedvábnou…

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Jan Křídlo
Žebra & křídla

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar, Pečená kuřecí křidélka Buffalo,…

30. 7. Úterý

Paštiky a galantiny

Menu: Zvěřinová paštika pečená v těstě Jemná srnčí paštika s bagetkou Drůbeží galantina se…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Paštiky a galantiny

Paštiky a galantiny

Menu: Zvěřinová paštika pečená v těstě, Jemná srnčí paštika s bagetkou, Drůbeží galantina se švestkovo-mandlovou omáčkou, Foie Gras -…

Mořské plody

Menu: Koktejl z tichomořských krevet Dušené slávky s citronovou trávou, zázvorem a koriandrem…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Mořské plody

Mořské plody

Menu: Koktejl z tichomořských krevet, Dušené slávky s citronovou trávou, zázvorem a koriandrem, Tygří krevety s tomatovým risottem,…

31. 7. Středa

Základy Sushi

Menu: Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Základy Sushi

Základy Sushi

Menu: Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007,

11 let tradice

na českém trhu

Více než

100 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

20 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

8 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz