Kalendář kurzů vaření

Kurz vaření v Chefparade je to nejlepší pro milovníky dobrého jídla. Přijďte a naučte se vařit thajská, mexická, italská, francouzská, indická jídla nebo sushi – nejlepší kuchyně celého světa.

Ukážeme Vám, jak připravit skvělý steak, ryby a dary moře, nebo sezónní záležitosti jako chřest nebo dýně. Vezmeme Vás na exkurzi do světa řeckých, italských dezertů a jiných dobrot. V našem obchodě si můžete zakoupit ingredience na sushi nebo delikatesy dovezené přímo od našich dodavatelů z Itálie a Francie.

Naše kuchařské kurzy vaření jsou určené pro každého, kdo rád zkouší a poznává nové chutě a koření, exotické přísady nebo nezvyklé kombinace chutí. Začátečníci jsou vítáni, stejně jako experti, kteří chtějí zkusit něco nového a exotického a zažít přitom hodně zábavy.

Nenašli jste volný termín? Nevadí!

Termíny průběžně vypisujeme a to vždy s měsíčním předstihem (kurzy na leden vypisujeme začátkem prosince, kurzy na únor začátkem ledna atd.). Můžete tedy zakoupit dárkový poukaz, který má platnost 6 měsíců a platí na všechny kurzy z naší nabídky.

3. 4. Pátek

ONLINE Španělská kuchyně s Michalem Suchánkem - ZDARMA

Menu: Paella s krevetami a mušlemi Flan s…

adresa
ONLINE - https://youtu.be/ls-Q7cVdev0
cas 17:00
Michal Suchánek
ONLINE Španělská kuchyně s Michalem Suchánkem - ZDARMA

ONLINE Španělská kuchyně s Michalem Suchánkem - ZDARMA

Menu: Paella s krevetami a mušlemi, Flan s…

5. 4. Neděle

ONLINE Dětská kuchyně s Vláďou - ZDARMA

Menu: Poctivá bramboračka paní Rettigové  Tvarohové…

adresa
ONLINE - https://youtu.be/sAUJHdeLR-M
cas 11:00
Vladimír Palička
ONLINE Dětská kuchyně s Vláďou - ZDARMA

ONLINE Dětská kuchyně s Vláďou - ZDARMA

Menu: Poctivá bramboračka paní Rettigové , Tvarohové…

Velikonoční pečení pro děti

Menu:

adresa
Bubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas 11:00
Monika Křemenová

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresa
Husitská 56
cas 11:00
Lukáš Neckář
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Tereza Pavcová
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

Street Food z Vietnamu

Menu: Omáčka Nuoc Cham - variace základní vietnamské omáčky Kyselá zálivka s česnekem, chilli…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Lukáš Neckář
Street Food z Vietnamu

Street Food z Vietnamu

Menu: Omáčka Nuoc Cham - variace základní vietnamské omáčky Kyselá zálivka s česnekem, chilli a zeleninou (nuós chãm) , Smažené jarní…

6. 4. Pondělí

Základy Sushi

Menu: Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Hajný
Základy Sushi

Základy Sushi

Menu: Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný…

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs Zeleninové Pakoras -…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně I.

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka, Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs, Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku, Butter…

7. 4. Úterý

Mexická kuchyně I.

Menu: Empanadas - plněné taštičky Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
José Miranda
Mexická kuchyně I.

Mexická kuchyně I.

Menu: Empanadas - plněné taštičky, Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v pšeničné tortille, Chimichangas -…

Bohužel obsazeno Čekací listina

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Francouzská kuchyně I.

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku, Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými toustíky, Tradiční kuře na víně s…

8. 4. Středa

Francouzské odpalované dezerty

Menu: Éclairs Paris brest Základní krém patissérie Smetanový krém patissérie…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Róza peče (Kateřina Rybářová)
Francouzské odpalované dezerty

Francouzské odpalované dezerty

Menu: Éclairs, Paris brest, Základní krém patissérie, Smetanový krém patissérie, Nugátový/lískooříškový krém, Fondánová poleva,…

9. 4. Čtvrtek

Steaky - Flank a Skirt

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy Skirt steak s Portobello…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Rambousek
Steaky - Flank a Skirt

Steaky - Flank a Skirt

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy, Skirt steak s Portobello, Gratinované smetanové brambory, American…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Hajný
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Itálie od předkrmu po dezert

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce, Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou čekankou, Saltimbocca - italská specialita z…

10. 4. Pátek

Česká klasika - Omáčky

Menu: Odkopaná selka (pomazánka ze syrečků) Svíčková omáčka Rajská omáčka Křenová omáčka…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Rambousek
Česká klasika - Omáčky

Česká klasika - Omáčky

Menu: Odkopaná selka (pomazánka ze syrečků), Svíčková omáčka, Rajská omáčka, Křenová omáčka, Domácí houskový…

To nej z Thajska a Vietnamu s rohlik.cz

Menu: Letní závitky se zálivkou Nước chấm Tom Yum polévka Phở bò - polévka s hovězím masem a…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Lukáš Neckář
To nej z Thajska a Vietnamu s rohlik.cz

To nej z Thajska a Vietnamu s rohlik.cz

Menu: Letní závitky se zálivkou Nước chấm, Tom Yum polévka, Phở bò - polévka s hovězím masem a rýžovými nudlemi, Červené kari, Pad…

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem…

adresa
Bubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Křídlo
Žebra & křídla

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar, Pečená kuřecí křidélka Buffalo,…

13. 4. Pondělí

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresa
Husitská 56
cas 11:00
Olga Pavlíková
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

14. 4. Úterý

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Rambousek
Viva la Italia!

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou, Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým máslem, Braciola di manzo - tenký…

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Francouzská kuchyně II.

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

15. 4. Středa

Indonéská kuchyně

Menu: Salát Gado gado s arašídovou pastou Nasi Goreng - smažená indonéská rýže Variace Satai -…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Radek Příhonský
Indonéská kuchyně

Indonéská kuchyně

Menu: Salát Gado gado s arašídovou pastou, Nasi Goreng - smažená indonéská rýže, Variace Satai - kuřecí maso v arašídovém sambalu a…

Světový Street Food

Menu: Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Křídlo
Světový Street Food

Světový Street Food

Menu: Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou omáčkou, Wasabi burger - burger inspirovaný…

16. 4. Čtvrtek

Kurz přípravy koktejlů s Barmany na cestách

Menu: Období klasický koktejlů (1806 - II.WW) Poválečný Boom (50.-60. léta 20.století) Disco…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Chefparade
Kurz přípravy koktejlů s Barmany na cestách

Kurz přípravy koktejlů s Barmany na cestách

Menu: Období klasický koktejlů (1806 - II.WW), Poválečný Boom (50.-60. léta 20.století), Disco éra (konec 20.století), Současnost…

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs Zeleninové Pakoras -…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně I.

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka, Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs, Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku, Butter…

17. 4. Pátek

Thajská kuchyně pro starší děti

Menu: JARNÍ ZÁVITKY THAISKÁ KUŘECÍ POLÉVKA PAD THAI NUDLE S KUŘECÍM MASEM BANÁN NA KARAMELU S…

adresa
Bubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas 16:00
Vladimír Palička
Thajská kuchyně pro starší děti

Thajská kuchyně pro starší děti

Menu: JARNÍ ZÁVITKY, THAISKÁ KUŘECÍ POLÉVKA, PAD THAI NUDLE S KUŘECÍM MASEM, BANÁN NA KARAMELU S…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

18. 4. Sobota

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Menu: Zeleninový salát s okurkou a avokádem Křupavé kuřecí kousky s bylinkovým dipem Losos se…

adresa
Bubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas 10:00
Vladimír Palička
Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Menu: Zeleninový salát s okurkou a avokádem, Křupavé kuřecí kousky s bylinkovým dipem, Losos se zeleninou a pestem, Ovesné sušenky s…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresa
Husitská 56
cas 11:00
Michal Suchánek
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Sushi pro děti

Menu: Uramaki sushi s uzeným lososem (obrácené sushi rolky) Maki sushi Rozvar na…

adresa
Husitská 56
cas 11:00
Lukáš Neckář
Sushi pro děti

Sushi pro děti

Menu: Uramaki sushi s uzeným lososem (obrácené sushi rolky), Maki sushi, Rozvar na…

Italská kuchyně pro starší děti

Menu: Bruschetta - opečený chléb s rajčatovou salsou Hráškový krém s pancettou Domácí…

adresa
Bubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas 16:00
Vladimír Palička
Italská kuchyně pro starší děti

Italská kuchyně pro starší děti

Menu: Bruschetta - opečený chléb s rajčatovou salsou, Hráškový krém s pancettou, Domácí těstoviny s boloňskou omáčkou, Panna cotta s…

Bohužel obsazeno Čekací listina

Španělská kuchyně

Menu: Klobása chorizo s cibulkami, vařená ve víně Bramborovo - mozzarelové krokety Paella s…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Michal Suchánek
Španělská kuchyně

Španělská kuchyně

Menu: Klobása chorizo s cibulkami, vařená ve víně, Bramborovo - mozzarelové krokety, Paella s kuřecím masem, krevetami a slávkami,…

19. 4. Neděle

Cupcakes pro děti

Menu: Přípravu těsta na cupcakes a jejich pečení zdobení cupcakes krémy, ovocem, čokoládou a…

adresa
Husitská 56
cas 11:00
Monika Křemenová
Cupcakes pro děti

Cupcakes pro děti

Menu: Přípravu těsta na cupcakes a jejich pečení, zdobení cupcakes krémy, ovocem, čokoládou a různými…

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu Rýžové nudle s…

adresa
Husitská 56
cas 11:00
Lukáš Neckář
Asijské woky

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu, Rýžové nudle s krevetami, zeleninou, mungo klíčky,…

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Michal Suchánek
Francouzská kuchyně I.

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku, Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými toustíky, Tradiční kuře na víně s…

To nej z Thajska a Vietnamu s rohlik.cz

Menu: Letní závitky se zálivkou Nước chấm Tom Yum polévka Phở bò - polévka s hovězím masem a…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Lukáš Neckář
To nej z Thajska a Vietnamu s rohlik.cz

To nej z Thajska a Vietnamu s rohlik.cz

Menu: Letní závitky se zálivkou Nước chấm, Tom Yum polévka, Phở bò - polévka s hovězím masem a rýžovými nudlemi, Červené kari, Pad…

20. 4. Pondělí

Základy pečení a zdobení dortů

Menu: Pečení korpusů Swiss buttercream Marcarpone krém z lesních plodů Plnění dortů krémy…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Monika Křemenová
Základy pečení a zdobení dortů

Základy pečení a zdobení dortů

Menu: Pečení korpusů, Swiss buttercream, Marcarpone krém z lesních plodů, Plnění dortů krémy, Zdobení sezónním…

21. 4. Úterý

Fingerfood aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Menu: Tortilla s krémovým sýrem a uzeným lososem Žampiony restované s petrželí a jarní…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Hajný
Fingerfood aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Fingerfood aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Menu: Tortilla s krémovým sýrem a uzeným lososem, Žampiony restované s petrželí a jarní cibulkou, Cherry rajčátka zapečená s kozím…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Václav Říha
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem…

adresa
Bubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Křídlo
Žebra & křídla

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar, Pečená kuřecí křidélka Buffalo,…

22. 4. Středa

Sladkovodní ryby

Menu: Losos a jeho pečení Candát na fenyklu Pstruh pečený na másle se zeleninou Tartar z…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Rambousek
Sladkovodní ryby

Sladkovodní ryby

Menu: Losos a jeho pečení, Candát na fenyklu, Pstruh pečený na másle se zeleninou, Tartar z lososovitého…

Jehněčí speciality

Menu: Výběr salátů a bylin s jehněčím a ztraceným křepelčím vajíčkem Terina s tymiánem,…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Hajný
Jehněčí speciality

Jehněčí speciality

Menu: Výběr salátů a bylin s jehněčím a ztraceným křepelčím vajíčkem, Terina s tymiánem, toastem a švestkovým přelivem, Roláda s…

23. 4. Čtvrtek

Prvorepubliková kuchyně

Menu: Sýrový koláč Polévka z červeného zelí s brusinkami Španělští ptáčci s rýží Citronový…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Kristina Zábrodská
Prvorepubliková kuchyně

Prvorepubliková kuchyně

Menu: Sýrový koláč, Polévka z červeného zelí s brusinkami, Španělští ptáčci s rýží, Citronový dort s mandlovou…

24. 4. Pátek

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Rambousek
Francouzská kuchyně II.

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

25. 4. Sobota

Worlds of hamburgers - pro mladší děti

Menu: Výroba a pečení mini hamburgerových houstiček Baby mini hovězí burger Baby mini sýrový…

adresa
Bubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas 10:00
Vladimír Palička
Worlds of hamburgers - pro mladší děti

Worlds of hamburgers - pro mladší děti

Menu: Výroba a pečení mini hamburgerových houstiček, Baby mini hovězí burger, Baby mini sýrový burger, Baby mini steak…

Mexická kuchyně II.

Menu: Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka Kuřecí tacos - typická…

adresa
Husitská 56
cas 11:00
José Miranda
Mexická kuchyně II.

Mexická kuchyně II.

Menu: Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka, Kuřecí tacos - typická pochoutka v kukuřičné placce, Chilli…

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Olga Pavlíková
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

26. 4. Neděle

Itálie II. pro mladší děti

Menu: Polévka Minestrone Římský těstovinový salát s grilovaným kuřecím masem Ravioli se…

adresa
Bubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas 10:00
Vladimír Palička
Itálie II. pro mladší děti

Itálie II. pro mladší děti

Menu: Polévka Minestrone, Římský těstovinový salát s grilovaným kuřecím masem, Ravioli se špěnátem, Citronový…

Itálie II. pro starší děti

Menu: Polévka Acquacotta Hovězí lasagne Krémové risotto Jahodový…

adresa
Bubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas 16:00
Vladimír Palička
Itálie II. pro starší děti

Itálie II. pro starší děti

Menu: Polévka Acquacotta, Hovězí lasagne, Krémové risotto, Jahodový…

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef  Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s kaparovým dipem Hovězí…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef , Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s kaparovým dipem, Hovězí alá…

27. 4. Pondělí

Sushi pro pokročilé

Menu: Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s lososem, tuňákem, krevetou, avokádem Maki…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Hajný
Sushi pro pokročilé

Sushi pro pokročilé

Menu: Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s lososem, tuňákem, krevetou, avokádem, Maki sushi s lososem, okurkou a avokádem,…

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Viva la Italia!

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou, Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým máslem, Braciola di manzo - tenký…

28. 4. Úterý

Steaky - Flank a Skirt

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy Skirt steak s Portobello…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Rambousek
Steaky - Flank a Skirt

Steaky - Flank a Skirt

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy, Skirt steak s Portobello, Gratinované smetanové brambory, American…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Václav Říha
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

29. 4. Středa

To nej z Thajska a Vietnamu s rohlik.cz

Menu: Letní závitky se zálivkou Nước chấm Tom Yum polévka Phở bò - polévka s hovězím masem a…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Lukáš Neckář
To nej z Thajska a Vietnamu s rohlik.cz

To nej z Thajska a Vietnamu s rohlik.cz

Menu: Letní závitky se zálivkou Nước chấm, Tom Yum polévka, Phở bò - polévka s hovězím masem a rýžovými nudlemi, Červené kari, Pad…

30. 4. Čtvrtek

Cesta po Indonésii s Radkem Příhonským

Menu: Daging Belacang - hustá polévka s rýží a hovězím masem Telur Petis - vejce vařená v…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Radek Příhonský
Cesta po Indonésii s Radkem Příhonským

Cesta po Indonésii s Radkem Příhonským

Menu: Daging Belacang - hustá polévka s rýží a hovězím masem, Telur Petis - vejce vařená v kokosovém curry s rýží, Ayam Goreng Yogy A…

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati Kadahi Chicken Masala Paneer CIbulové bhaji Tarka…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně II.

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati, Kadahi Chicken Masala, Paneer, CIbulové bhaji, Tarka…

Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007,

11 let tradice

na českém trhu

Více než

100 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

20 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

8 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz