Kalendář kurzů vaření

Kurz vaření v Chefparade je to nejlepší pro milovníky dobrého jídla. Přijďte a naučte se vařit thajská, mexická, italská, francouzská, indická jídla nebo sushi – nejlepší kuchyně celého světa.

Ukážeme Vám, jak připravit skvělý steak, ryby a dary moře, nebo sezónní záležitosti jako chřest nebo dýně. Vezmeme Vás na exkurzi do světa řeckých, italských dezertů a jiných dobrot. V našem obchodě si můžete zakoupit ingredience na sushi nebo delikatesy dovezené přímo od našich dodavatelů z Itálie a Francie.

Naše kuchařské kurzy vaření jsou určené pro každého, kdo rád zkouší a poznává nové chutě a koření, exotické přísady nebo nezvyklé kombinace chutí. Začátečníci jsou vítáni, stejně jako experti, kteří chtějí zkusit něco nového a exotického a zažít přitom hodně zábavy.

Červen 2018
Červenec 2018
25. 6. Pondělí

Chutě a vůně Středního východu

Menu: Hummus - cizrnová pasta Babaghannouge / Moutabbal - salátek z pečených lilků Libanonská…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Chefparade
Chutě a vůně Středního východu

Chutě a vůně Středního východu

Menu: Hummus - cizrnová pasta, Babaghannouge / Moutabbal - salátek z pečených lilků, Libanonská pizza - man´oushe - křehká voňavá…

Pralinky

Menu: Pralinky ze 3 druhů belgických čokolád - bílé, mléčné a hořké Náplně do pralinek -…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Eliška Němcová
Pralinky

Pralinky

Menu: Pralinky ze 3 druhů belgických čokolád - bílé, mléčné a hořké, Náplně do pralinek - kávová, malinová, marcipánová, Amaretto -…

Kouzlo francouzské kuchyně

Menu: Salát s omáčkou vinaigrette a restovanými drůbežími jatýrky Slávky po námořnicku s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Michal Suchánek
Kouzlo francouzské kuchyně

Kouzlo francouzské kuchyně

Menu: Salát s omáčkou vinaigrette a restovanými drůbežími jatýrky, Slávky po námořnicku s domácími hranolky, Boeuf Bourguignon -…

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef  Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s kaparovým dipem Hovězí…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef , Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s kaparovým dipem, Hovězí alá…

26. 6. Úterý

Pečení a zdobení cupcakes

Menu: Čokoládové cupcakes Malinové cupcakes Čokoládový krém Mascarpone malinový krém  Vlastní…

adresaHusitská 56
cas18:00
Hana Maryšková
Pečení a zdobení cupcakes

Pečení a zdobení cupcakes

Menu: Čokoládové cupcakes, Malinové cupcakes, Čokoládový krém, Mascarpone malinový krém , Vlastní zdobení cupcakes ovocem, čokoládou,…

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou Bazalkové pesto Domácí bramborové…

adresaHusitská 56
cas18:00
Marek Rauvolf
Základní kameny italské kuchyně

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou, Bazalkové pesto, Domácí bramborové gnocchi, Ragů Bolognese, Domácí…

27. 6. Středa

Indonéská kuchyně

Menu: Salát Gado gado s arašídovou pastou Nasi Goreng - smažená indonéská rýže Variace Satai -…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Chefparade
Indonéská kuchyně

Indonéská kuchyně

Menu: Salát Gado gado s arašídovou pastou, Nasi Goreng - smažená indonéská rýže, Variace Satai - kuřecí maso v arašídovém sambalu a…

Francouzská cukrárna

Menu: Tartelettes - tartaletky s lemon curd - citronovým krémem Pâte à Choux - dezert z…

adresaHusitská 56
cas18:00
Eliška Němcová
Francouzská cukrárna

Francouzská cukrárna

Menu: Tartelettes - tartaletky s lemon curd - citronovým krémem, Pâte à Choux - dezert z odpalovaného těsta s karamelovým krémem s…

Světový Street Food

Menu: Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Světový Street Food

Světový Street Food

Menu: Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou omáčkou, Wasabi burger - burger inspirovaný…

28. 6. Čtvrtek

Mořské ryby

Menu: Carpaccio z halibuta se salsou z fenyklu, okurky a avokáda, citrusová zálivka, piniové…

adresaHusitská 56
cas18:00
Marek Rauvolf
Mořské ryby

Mořské ryby

Menu: Carpaccio z halibuta se salsou z fenyklu, okurky a avokáda, citrusová zálivka, piniové oříšky, Rybí velouté se šafránovou…

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs Zeleninové Pakoras -…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně I.

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka, Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs, Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku, Butter…

29. 6. Pátek

Punk Streetfood

Menu: Cubano sendvič - brioška, trhané vepřové v citrusech, koriandrová majonéza, meruňková…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Jan Matějka
Punk Streetfood

Punk Streetfood

Menu: Cubano sendvič - brioška, trhané vepřové v citrusech, koriandrová majonéza, meruňková horčice, šunka, sýr, domácí okurky, Texas…

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef  Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s kaparovým dipem Hovězí…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef , Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s kaparovým dipem, Hovězí alá…

30. 6. Sobota

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas11:00
Chefparade
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Japonská tradiční kuchyně

Menu: Miso polévka - nejznámější japonská polévka Maguro tataki - tuňák v sezamu krájený na…

adresaHusitská 56
cas18:00
Chefparade
Japonská tradiční kuchyně

Japonská tradiční kuchyně

Menu: Miso polévka - nejznámější japonská polévka, Maguro tataki - tuňák v sezamu krájený na tenké plátky, Tempura sakana - tygří…

1. 7. Neděle

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas11:00
Chefparade
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

2. 7. Pondělí

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Jan Rambousek
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

3. 7. Úterý

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Chefparade
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Steaky II. – Entrecote

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy Steak z roštěnce s…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Jan Rambousek
Steaky II. – Entrecote

Steaky II. – Entrecote

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy, Steak z roštěnce s bylinkovou krustou, sotýrované žampiony a hlíva…

4. 7. Středa

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Chefparade
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Mexická kuchyně I.

Menu: Empanadas - plněné taštičky Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Michal Suchánek
Mexická kuchyně I.

Mexická kuchyně I.

Menu: Empanadas - plněné taštičky, Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v pšeničné tortille, Chimichangas -…

5. 7. Čtvrtek

Weber Grill Academy 1

Menu: Sendvič s uzeným lososem, camembertem a fíky Pečená krkovice se směsí česneku a bylinek…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas17:00
Jan Rambousek
Weber Grill Academy 1

Weber Grill Academy 1

Menu: Sendvič s uzeným lososem, camembertem a fíky, Pečená krkovice se směsí česneku a bylinek, Zelenina a těstoviny připravené v…

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou Bazalkové pesto Domácí bramborové…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Marek Rauvolf
Základní kameny italské kuchyně

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou, Bazalkové pesto, Domácí bramborové gnocchi, Ragů Bolognese, Domácí…

6. 7. Pátek

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Chefparade
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Street Food z Vietnamu

Menu: Salát Nom Hoa Chuoi - salát s kuřecím masem a banánovými květy Omáčky Nuoc Cham -…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Chefparade
Street Food z Vietnamu

Street Food z Vietnamu

Menu: Salát Nom Hoa Chuoi - salát s kuřecím masem a banánovými květy, Omáčky Nuoc Cham - variace základní vietnamské omáčky, Nakládaná…

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Jan Křídlo
Žebra & křídla

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar, Pečená kuřecí křidélka Buffalo,…

7. 7. Sobota

Mexická kuchyně II.

Menu: Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka Kuřecí tacos - typická…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas11:00
Michal Suchánek
Mexická kuchyně II.

Mexická kuchyně II.

Menu: Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka, Kuřecí tacos - typická pochoutka v kukuřičné placce, Chilli…

Španělská kuchyně

Menu: Klobása chorizo s cibulkami, vařená ve víně Bramborovo - mozzarelové krokety Paella s…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Michal Suchánek
Španělská kuchyně

Španělská kuchyně

Menu: Klobása chorizo s cibulkami, vařená ve víně, Bramborovo - mozzarelové krokety, Paella s kuřecím masem, krevetami a slávkami,…

8. 7. Neděle

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas11:00
Chefparade
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas11:00
Michal Suchánek
Itálie od předkrmu po dezert

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce, Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou čekankou, Saltimbocca - italská specialita z…

I Love Burgers

Menu: Domácí bulky KLASIK BURGER - domácí kečup, zelenina, honeymustard dresink, čedar a…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Jan Matějka
I Love Burgers

I Love Burgers

Menu: Domácí bulky, KLASIK BURGER - domácí kečup, zelenina, honeymustard dresink, čedar a karamelizovaná cibule, PULLED PORK BBQ…

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Michal Suchánek
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

9. 7. Pondělí

Maso, maso, maso II.

Menu: Vepřová krkovička na černém pivě Bramborové rösti Vepřová panenka ve slanině pečená v…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Marek Rauvolf
Maso, maso, maso II.

Maso, maso, maso II.

Menu: Vepřová krkovička na černém pivě Bramborové rösti, Vepřová panenka ve slanině pečená v celku, hříbková omáčka, Tvarohový mousse…

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef  Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s kaparovým dipem Hovězí…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef , Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s kaparovým dipem, Hovězí alá…

10. 7. Úterý

Roztančená kuchyně Jamie Olivera

Menu: Prudce pečený tuňák teriyaki na pomerančovém salátku Mušle Bloody Mary Elvisův…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Jan Matějka
Roztančená kuchyně Jamie Olivera

Roztančená kuchyně Jamie Olivera

Menu: Prudce pečený tuňák teriyaki na pomerančovém salátku, Mušle Bloody Mary, Elvisův originální burger, Pečený kuřecí supreme s…

11. 7. Středa

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Sushi I.

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný…

12. 7. Čtvrtek

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

13. 7. Pátek

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Marek Rauvolf
Francouzská kuchyně I.

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku, Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými toustíky, Tradiční kuře na víně s…

14. 7. Sobota

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas11:00
Olga Pavlíková
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

16. 7. Pondělí

Punk Streetfood

Menu: Cubano sendvič - brioška, trhané vepřové v citrusech, koriandrová majonéza, meruňková…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Jan Matějka
Punk Streetfood

Punk Streetfood

Menu: Cubano sendvič - brioška, trhané vepřové v citrusech, koriandrová majonéza, meruňková horčice, šunka, sýr, domácí okurky, Texas…

Krevetové variace

Menu: Tygří krevety na jehle a kuskus s pečenou zeleninou Pikantní krevety na salátovém lůžku…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Jan Hajný
Krevetové variace

Krevetové variace

Menu: Tygří krevety na jehle a kuskus s pečenou zeleninou, Pikantní krevety na salátovém lůžku s pomerančovým dresingem, Risotto s…

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

17. 7. Úterý

Mořské plody

Menu: Koktejl z tichomořských krevet Dušené slávky s citronovou trávou, zázvorem a koriandrem…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Jan Matějka
Mořské plody

Mořské plody

Menu: Koktejl z tichomořských krevet, Dušené slávky s citronovou trávou, zázvorem a koriandrem, Tygří krevety s tomatovým risottem,…

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou Bazalkové pesto Domácí bramborové…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Lukáš Jeništa
Základní kameny italské kuchyně

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou, Bazalkové pesto, Domácí bramborové gnocchi, Ragů Bolognese, Domácí…

18. 7. Středa

Steaky II. – Entrecote

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy Steak z roštěnce s…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Marek Rauvolf
Steaky II. – Entrecote

Steaky II. – Entrecote

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy, Steak z roštěnce s bylinkovou krustou, sotýrované žampiony a hlíva…

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Lukáš Jeništa
Francouzská kuchyně II.

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

19. 7. Čtvrtek

Klasické i netradiční saláty

Menu: Caesar salát s krutony Pikantní kuře s fenyklovým salátem Jablečno - celerový salát s…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Marek Rauvolf
Klasické i netradiční saláty

Klasické i netradiční saláty

Menu: Caesar salát s krutony, Pikantní kuře s fenyklovým salátem, Jablečno - celerový salát s mladým špenátem, kysanou smetanou,…

20. 7. Pátek

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati Kadahi Chicken Masala Paneer Rice Pakoras Tarka…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně II.

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati, Kadahi Chicken Masala, Paneer, Rice Pakoras, Tarka…

22. 7. Neděle

Světový Street Food

Menu: Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Jan Křídlo
Světový Street Food

Světový Street Food

Menu: Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou omáčkou, Wasabi burger - burger inspirovaný…

23. 7. Pondělí

Pralinky

Menu: Pralinky ze 3 druhů belgických čokolád - bílé, mléčné a hořké Náplně do pralinek -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Eliška Němcová
Pralinky

Pralinky

Menu: Pralinky ze 3 druhů belgických čokolád - bílé, mléčné a hořké, Náplně do pralinek - kávová, malinová, marcipánová, Amaretto -…

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef  Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s kaparovým dipem Hovězí…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef , Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s kaparovým dipem, Hovězí alá…

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Lukáš Jeništa
Viva la Italia!

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou, Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým máslem, Braciola di manzo - tenký…

24. 7. Úterý

Thajská kuchyně II.

Menu: Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných…

adresaHusitská 56
cas18:00
Olga Pavlíková
Thajská kuchyně II.

Thajská kuchyně II.

Menu: Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami, Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných nudlí, Massaman kari - jemné massaman…

Mořské ryby

Menu: Carpaccio z halibuta se salsou z fenyklu, okurky a avokáda, citrusová zálivka, piniové…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Marek Rauvolf
Mořské ryby

Mořské ryby

Menu: Carpaccio z halibuta se salsou z fenyklu, okurky a avokáda, citrusová zálivka, piniové oříšky, Rybí velouté se šafránovou…

25. 7. Středa

Česká kuchyně I.

Menu: Pravá svíčková na smetaně Karlovarský knedlík Zelňačka se smetanou Jablkový…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Jan Rambousek
Česká kuchyně I.

Česká kuchyně I.

Menu: Pravá svíčková na smetaně, Karlovarský knedlík, Zelňačka se smetanou, Jablkový…

27. 7. Pátek

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Marek Rauvolf
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

29. 7. Neděle

Punk na talíři!

Menu: HOVĚZÍ TATARÁK, červená řepa, okurky, koprová majonéza a olivy BRAMBORY V POPELU,…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas13:00
Jan Matějka
Punk na talíři!

Punk na talíři!

Menu: HOVĚZÍ TATARÁK, červená řepa, okurky, koprová majonéza a olivy, BRAMBORY V POPELU, tvaroh, pažitka, uzené máslo, fermentovaná…

30. 7. Pondělí

Francouzská cukrárna

Menu: Tartelettes - tartaletky s lemon curd - citronovým krémem Pâte à Choux - dezert z…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Eliška Němcová
Francouzská cukrárna

Francouzská cukrárna

Menu: Tartelettes - tartaletky s lemon curd - citronovým krémem, Pâte à Choux - dezert z odpalovaného těsta s karamelovým krémem s…

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Jan Hajný
Sushi I.

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný…

31. 7. Úterý

Weber Grill Academy 1

Menu: Sendvič s uzeným lososem, camembertem a fíky Pečená krkovice se směsí česneku a bylinek…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas17:00
Jan Rambousek
Weber Grill Academy 1

Weber Grill Academy 1

Menu: Sendvič s uzeným lososem, camembertem a fíky, Pečená krkovice se směsí česneku a bylinek, Zelenina a těstoviny připravené v…

Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007,

10 let tradice

na českém trhu

Více než

90 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

15 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

8 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz