Kalendář kurzů vaření

Kurz vaření v Chefparade je to nejlepší pro milovníky dobrého jídla. Přijďte a naučte se vařit thajská, mexická, italská, francouzská, indická jídla nebo sushi – nejlepší kuchyně celého světa.

Ukážeme Vám, jak připravit skvělý steak, ryby a dary moře, nebo sezónní záležitosti jako chřest nebo dýně. Vezmeme Vás na exkurzi do světa řeckých, italských dezertů a jiných dobrot. V našem obchodě si můžete zakoupit ingredience na sushi nebo delikatesy dovezené přímo od našich dodavatelů z Itálie a Francie.

Naše kuchařské kurzy vaření jsou určené pro každého, kdo rád zkouší a poznává nové chutě a koření, exotické přísady nebo nezvyklé kombinace chutí. Začátečníci jsou vítáni, stejně jako experti, kteří chtějí zkusit něco nového a exotického a zažít přitom hodně zábavy.

Listopad 2017
Prosinec 2017
21. 11. Úterý

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas18:00
Chefparade
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

22. 11. Středa

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas18:00
Chefparade
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef  Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s kaparovým dipem Hovězí…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef , Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s kaparovým dipem, Hovězí alá…

23. 11. Čtvrtek

Roztančená kuchyně Jamie Olivera

Menu: Prudce pečený tuňák teriyaki na pomerančovém salátku Mušle Bloody Mary Elvisův…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Matějka
Roztančená kuchyně Jamie Olivera

Roztančená kuchyně Jamie Olivera

Menu: Prudce pečený tuňák teriyaki na pomerančovém salátku, Mušle Bloody Mary, Elvisův originální burger, Pečený kuřecí supreme s…

24. 11. Pátek

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas18:00
Chefparade
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef  Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s kaparovým dipem Hovězí…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef , Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s kaparovým dipem, Hovězí alá…

25. 11. Sobota

Americká kuchyně pro děti

Menu: Americký tradiční salát Domácí hamburgery Americké sušenky…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas11:00
Chefparade
Americká kuchyně pro děti

Americká kuchyně pro děti

Menu: Americký tradiční salát, Domácí hamburgery, Americké sušenky…

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu: Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou Pravá italská pizza Tiramisu pro děti -…

adresaHusitská 56
cas11:00
Jan Rambousek
Malí Italové – kurz vaření pro děti

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu: Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou, Pravá italská pizza, Tiramisu pro děti - klasický italský dezert s piškoty a…

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas11:00
Michal Suchánek
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Španělská kuchyně

Menu: Klobása chorizo s cibulkami, vařená ve víně Bramborovo - mozzarelové krokety Paella s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Michal Suchánek
Španělská kuchyně

Španělská kuchyně

Menu: Klobása chorizo s cibulkami, vařená ve víně, Bramborovo - mozzarelové krokety, Paella s kuřecím masem, krevetami a slávkami,…

Street Food z Vietnamu

Menu: Salát Nom Hoa Chuoi - salát s kuřecím masem a banánovými květy Omáčky Nuoc Cham -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Street Food z Vietnamu

Street Food z Vietnamu

Menu: Salát Nom Hoa Chuoi - salát s kuřecím masem a banánovými květy, Omáčky Nuoc Cham - variace základní vietnamské omáčky, Nakládaná…

26. 11. Neděle

Mexická kuchyně I.

Menu: Empanadas - plněné taštičky Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v…

adresaHusitská 56
cas11:00
Michal Suchánek
Mexická kuchyně I.

Mexická kuchyně I.

Menu: Empanadas - plněné taštičky, Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v pšeničné tortille, Chimichangas -…

Nejlepší burgery jako z Dishe

Menu: Savory burger s hovězím masem, karamelizovanou cibulkou, domácím kečupem a parmezánovým…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Chefparade
Nejlepší burgery jako z Dishe

Nejlepší burgery jako z Dishe

Menu: Savory burger s hovězím masem, karamelizovanou cibulkou, domácím kečupem a parmezánovým chipsem, Vegetariánský burger se…

Mexická kuchyně II.

Menu: Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka Kuřecí tacos - typická…

adresaHusitská 56
cas18:00
Michal Suchánek
Mexická kuchyně II.

Mexická kuchyně II.

Menu: Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka, Kuřecí tacos - typická pochoutka v kukuřičné placce, Chilli…

Kurz veganské kuchyně

Menu: Špaldové tyčinky s houbami a bylinkovým olejem Chilli polévka s pečenými paprikami a…

adresaHusitská 56
cas18:00
Hana Svobodová
Kurz veganské kuchyně

Kurz veganské kuchyně

Menu: Špaldové tyčinky s houbami a bylinkovým olejem, Chilli polévka s pečenými paprikami a fazolemi, Ravioli s hráškovo-mátovým pyré…

27. 11. Pondělí

Vaření pro miminka 7 - 18 měsíců

Menu: Zeleninové, rýžové, vločkové pyré Polévky Masové, rybí, zeleninové, sýrové, luštěninové,…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas11:30
Simona Lazzari
Vaření pro miminka 7 - 18 měsíců

Vaření pro miminka 7 - 18 měsíců

Menu: Zeleninové, rýžové, vločkové pyré, Polévky, Masové, rybí, zeleninové, sýrové, luštěninové, obilné pokrmy, Kompletní menu pro…

Mořské ryby

Menu: Carpaccio z halibuta se salsou z fenyklu, okurky a avokáda, citrusová zálivka, piniové…

adresaHusitská 56
cas18:00
Marek Rauvolf
Mořské ryby

Mořské ryby

Menu: Carpaccio z halibuta se salsou z fenyklu, okurky a avokáda, citrusová zálivka, piniové oříšky, Rybí velouté se šafránovou…

Krevetové variace

Menu: Tygří krevety na jehle a kuskus s pečenou zeleninou Pikantní krevety na salátovém lůžku…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Krevetové variace

Krevetové variace

Menu: Tygří krevety na jehle a kuskus s pečenou zeleninou, Pikantní krevety na salátovém lůžku s pomerančovým dresingem, Risotto s…

28. 11. Úterý

Chutě a vůně Středního východu

Menu: Hummus - cizrnová pasta Babaghannouge / Moutabbal - salátek z pečených lilků Libanonská…

adresaHusitská 56
cas18:00
Yazan Manjah
Chutě a vůně Středního východu

Chutě a vůně Středního východu

Menu: Hummus - cizrnová pasta, Babaghannouge / Moutabbal - salátek z pečených lilků, Libanonská pizza - man´oushe - křehká voňavá…

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresaHusitská 56
cas18:00
Marek Rauvolf
Francouzská kuchyně II.

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

29. 11. Středa

Francouzská cukrárna

Menu: Tartelettes - tartaletky s lemon curd - citronovým krémem Pâte à Choux - dezert z…

adresaHusitská 56
cas18:00
Eliška Němcová
Francouzská cukrárna

Francouzská cukrárna

Menu: Tartelettes - tartaletky s lemon curd - citronovým krémem, Pâte à Choux - dezert z odpalovaného těsta s karamelovým krémem s…

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Sushi I.

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný zázvor, Zmrzlina s praženým…

30. 11. Čtvrtek

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati Kadahi Chicken Masala Paneer Rice Pakoras Tarka…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně II.

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati, Kadahi Chicken Masala, Paneer, Rice Pakoras, Tarka…

2. 12. Sobota

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaHusitská 56
cas10:00
Jan Hajný
Sushi I.

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný zázvor, Zmrzlina s praženým…

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu: Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou Pravá italská pizza Tiramisu pro děti -…

adresaHusitská 56
cas11:00
Lukáš Jeništa
Malí Italové – kurz vaření pro děti

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu: Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou, Pravá italská pizza, Tiramisu pro děti - klasický italský dezert s piškoty a…

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

3. 12. Neděle

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas11:00
Olga Pavlíková
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými…

adresaHusitská 56
cas11:00
Michal Suchánek
Francouzská kuchyně I.

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku, Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými toustíky, Tradiční kuře na víně s…

Indonéská kuchyně

Menu: Salát Gado gado s arašídovou pastou Nasi Goreng - smažená indonéská rýže Variace Satai -…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Yazan Manjah
Indonéská kuchyně

Indonéská kuchyně

Menu: Salát Gado gado s arašídovou pastou, Nasi Goreng - smažená indonéská rýže, Variace Satai - kuřecí maso v arašídovém sambalu a…

Mexická kuchyně I.

Menu: Empanadas - plněné taštičky Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v…

adresaHusitská 56
cas18:00
Michal Suchánek
Mexická kuchyně I.

Mexická kuchyně I.

Menu: Empanadas - plněné taštičky, Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v pšeničné tortille, Chimichangas -…

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef  Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s kaparovým dipem Hovězí…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef , Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s kaparovým dipem, Hovězí alá…

9. 12. Sobota

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef  Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s kaparovým dipem Hovězí…

adresaHusitská 56
cas10:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef , Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s kaparovým dipem, Hovězí alá…

Vegetariánská kuchyně

Menu: Semínkové paté se sušenými rajčaty Krémová batátová polévka se šafránem a špenátem…

adresaHusitská 56
cas11:00
Hana Svobodová
Vegetariánská kuchyně

Vegetariánská kuchyně

Menu: Semínkové paté se sušenými rajčaty, Krémová batátová polévka se šafránem a špenátem, Vegeburger s quinoou a domácí majonézou,…

10. 12. Neděle

Pralinky

Menu: Pralinky ze 3 druhů belgických čokolád - bílé, mléčné a hořké Náplně do pralinek -…

adresaHusitská 56
cas11:00
Eliška Němcová
Pralinky

Pralinky

Menu: Pralinky ze 3 druhů belgických čokolád - bílé, mléčné a hořké, Náplně do pralinek - kávová, malinová, marcipánová, Amaretto -…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas11:00
Lukáš Neckář
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Finger food aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Menu: Tortilla s krémovým sýrem a uzeným lososem Žampiony restované s petrželí a jarní…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Finger food aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Finger food aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Menu: Tortilla s krémovým sýrem a uzeným lososem, Žampiony restované s petrželí a jarní cibulkou, Cherry rajčátka zapečená s kozím…

Street Food z Vietnamu

Menu: Salát Nom Hoa Chuoi - salát s kuřecím masem a banánovými květy Omáčky Nuoc Cham -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Street Food z Vietnamu

Street Food z Vietnamu

Menu: Salát Nom Hoa Chuoi - salát s kuřecím masem a banánovými květy, Omáčky Nuoc Cham - variace základní vietnamské omáčky, Nakládaná…

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Jan Křídlo
Žebra & křídla

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar, Pečená kuřecí křidélka Buffalo,…

16. 12. Sobota

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas11:00
Michal Suchánek
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Menu: Zeleninový salát s okurkou a avokádem Křupavé kuřecí kousky s bylinkovým dipem Losos se…

adresaHusitská 56
cas11:00
Lukáš Jeništa
Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Menu: Zeleninový salát s okurkou a avokádem, Křupavé kuřecí kousky s bylinkovým dipem, Losos se zeleninou a pestem, Ovesné sušenky s…

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou Bazalkové pesto Domácí bramborové…

adresaHusitská 56
cas18:00
Michal Suchánek
Základní kameny italské kuchyně

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou, Bazalkové pesto, Domácí bramborové gnocchi, Ragů Bolognese, Domácí…

17. 12. Neděle

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Sushi I.

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný zázvor, Zmrzlina s praženým…

Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007,

10 let tradice

na českém trhu

Více než

90 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

15 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

8 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz