Itálie od předkrmu po dezert

Baví vás italská kuchyně svojí jednoduchostí a kvalitními surovinami a rádi byste si ji připravili doma stejně dobře jako v restauraci?

Chefparade Studia, Praha 7
Pondělí, 8.7.2024
18:00 - 21:00

Prázdny

Itálie od předkrmu po dezert

Chefparade Studia, Praha 7
  • pondělí 8.7.2024 / 18:00 - 21:00
    Chefparade Studia, Praha 7
7 volných míst
2 990 Kč

Itálie od předkrmu po dezert

Baví vás italská kuchyně svojí jednoduchostí a kvalitními surovinami a rádi byste si ji připravili doma stejně dobře jako v restauraci?

Baví vás italská kuchyně svojí jednoduchostí a kvalitními surovinami a rádi byste si ji připravili doma stejně dobře jako v restauraci? Zavítejte na jeden večer za našimi šéfkuchaři, kteří vám rádi předají své zkušenosti a naučí vás kompletní italské menu od předkrmu po dezert. Šafránovým risottem nebo šlehaným mascarpone neurazíte ani pravého Itala.

Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníka kurzu.

Itálie od předkrmu po dezert

Děkujeme za včerejší zážitek v podobě italského kuchtění. Spíš než jako kurz vaření to naše skupinka pojala jak teambuilding a bylo to moc fajn :) Velký dík patří sympatickému šéf kuchařovi Honzovi, který se o nás po celou dobu vaření pečlivě staral a nešetřil ani vtípky :)

Grilovaná mozzarella

zabalená v parmské šunce

Šafránové risotto

s kozím sýrem 

Saltimbocca

italská specialita z telecího masa

Bramborový gratin

Šlehané mascarpone

s pomerančovou omáčkou a glazovanou pomerančovou kůrou

Lukáš se specializuje na středomořskou kuchyni, má dlouholeté zkušenosti s cateringem, pracuje jako šéfkuchař v nadnárodní společnosti a zdokonaloval se také na svých cestách po světe. Účastní se nejrůznějších gastronomických festivalů a na GCHP – USA Fall Tour 2015 působil jako Global Chef za celou Českou republiku.
Ve škole vaření Chefparade se s ním můžete setkat na kuchařských kurzech masa, italské a francouzské kuchyně, mořských plodů.

Lukáš Jeništa   I   šéfkuchař kurzu

Jak kurz probíhá

Po příchodu vás uvítá náš šéfkuchař a seznámí vás s programem kurzu. V případě, že jste se přihlásili sami bez partnera či přátel, nemusíte se bát, určitě si kurz užijete i tak.

Na kurz není třeba si cokoli nosit. Suroviny, kuchyňské náčiní či zástěry jsou součástí kurzu. Jen si nezapomeňte dobrou náladu a přijďte pořádně hladoví. Jídla si užijete dost a dost.

O pitný režim se bát nemusíte :-) Nouzi mít nebudete – všechny nealkoholické nápoje, pivo i víno jsou zahrnuty v ceně a vypít jich můžete, co hrdlo ráčí! Na dětských kurzech se o pitný režim bát také nemusíte, ale pivko a víno dětem nenabídneme :-)

Všechny recepty vám po skončení vašeho kurzu vaření zašleme emailem následující den. Můžete si je vytisknout a založit do vaší rodinné kuchařky.

Parkování je možné přímo před naší školou vaření v areálu Holešovické tržnice, kde máte první hodinu zdarma. Parkování na Chefparade statku je možné přímo na místě zdarma. 

Doprovod další dospělé osoby není bohužel z kapacitních důvodů možný. Na dětských kurzech je jeden dospělý jako doprovod samozřejmostí.

U nás se kurzy neruší
Přihlásili jste se jen dva? Nevadí, pokud budete chtít, rádi Vám kurz uděláme i pro dva. Dětské kurzy od pěti dětí.

All inclusive konzumace
U nás máte neomezenou konzumaci na kurzech vždy v ceně kurzu. A ano, i alkoholické nápoje.

Největší škola vaření
Na trhu jsme od roku 2007 a již jsme pro Vás připravili více než 9 tisíc kurzů vaření.

Nejširší nabídka
U nás si ze 60 kurzů evropské i světové kuchyně vybere opravdu každý.

Nejčastější otázky

1. Jak dlouho kurzy vaření trvají?
2. Je potřeba si něco přinést s sebou?
3. Jsou v ceně zahrnuty i suroviny?

Recenze

Kvalita a tradice
od roku 2007 na českém trhu

Jedinečný zážitek
kombinace chutí, vůní a příjemné společnosti

Zkušení šéfkuchaři
se zahraničními zkušenostmi

Více než 60 kurzů
evropské i světové kuchyně

Studia Chefparade

Prázdný

Studio Holešovice

Bubenské nábř. 306/13, budova 36
170 00 Praha 7 - Holešovice

 

Statek Chefparade 

Sukorady 31
294 06 Sukorady

 

Prázdny

Mohlo by sa Vám také líbit