Calendar of cooking classes

Cooking class at Chefparade is the best thing for food lovers. Come and learn how to cook Thai, Mexican, Italian, French, Indian food or sushi – simply the best cuisines from all around the world.

We will show you how to prepare a great steak, fish and seafood, or seasonal dishes such as asparagus or pumpkin. We will take you on an excursion into the world of Greek or Italian desserts and other delicacies. In our shop you can also buy the ingredients for sushi or delicacies imported directly from our suppliers from Italy and France.

Our culinary cooking courses are designed for anyone who likes to try and experiment new flavours and spices, exotic ingredients or unusual combinations of flavours. Beginners are welcome, as well as experts who want to try something new and exotic and experience a lot of fun.

3. 4. Friday

ONLINE Španělská kuchyně s Michalem Suchánkem - ZDARMA

Menu : Paella s krevetami a mušlemi Flan s…

adresa
ONLINE - https://youtu.be/ls-Q7cVdev0
cas 17:00
Michal Suchánek
ONLINE Španělská kuchyně s Michalem Suchánkem - ZDARMA

ONLINE Španělská kuchyně s Michalem Suchánkem - ZDARMA

Menu : Paella s krevetami a mušlemi, Flan s…

5. 4. Sunday

ONLINE Dětská kuchyně s Vláďou - ZDARMA

Menu : Poctivá bramboračka paní Rettigové  Tvarohové…

adresa
ONLINE - https://youtu.be/sAUJHdeLR-M
cas 11:00
Vladimír Palička
ONLINE Dětská kuchyně s Vláďou - ZDARMA

ONLINE Dětská kuchyně s Vláďou - ZDARMA

Menu : Poctivá bramboračka paní Rettigové , Tvarohové…

Velikonoční pečení pro děti

Menu :

adresa
Bubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas 11:00
Monika Křemenová

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresa
Husitská 56
cas 11:00
Lukáš Neckář
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

Thajská kuchyně I.

Menu : Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Tereza Pavcová
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu : Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

Street Food z Vietnamu

Menu : Omáčka Nuoc Cham - variace základní vietnamské omáčky Kyselá zálivka s česnekem, chilli…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Lukáš Neckář
Street Food z Vietnamu

Street Food z Vietnamu

Menu : Omáčka Nuoc Cham - variace základní vietnamské omáčky Kyselá zálivka s česnekem, chilli a zeleninou (nuós chãm) , Smažené jarní…

6. 4. Monday

Základy Sushi

Menu : Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Hajný
Základy Sushi

Základy Sushi

Menu : Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný…

Indická kuchyně I.

Menu : Naan - Indická placka Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs Zeleninové Pakoras -…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně I.

Indická kuchyně I.

Menu : Naan - Indická placka, Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs, Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku, Butter…

7. 4. Tuesday

Mexická kuchyně I.

Menu : Empanadas - plněné taštičky Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
José Miranda
Mexická kuchyně I.

Mexická kuchyně I.

Menu : Empanadas - plněné taštičky, Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v pšeničné tortille, Chimichangas -…

Francouzská kuchyně I.

Menu :

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Lukáš Jeništa
8. 4. Wednesday

Francouzské odpalované dezerty

Menu : Éclairs Paris brest Základní krém patissérie Smetanový krém patissérie…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Róza peče (Kateřina Rybářová)
Francouzské odpalované dezerty

Francouzské odpalované dezerty

Menu : Éclairs, Paris brest, Základní krém patissérie, Smetanový krém patissérie, Nugátový/lískooříškový krém, Fondánová poleva,…

9. 4. Thursday

Steaky - Flank a Skirt

Menu : Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy Skirt steak s Portobello…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Rambousek
Steaky - Flank a Skirt

Steaky - Flank a Skirt

Menu : Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy, Skirt steak s Portobello, Gratinované smetanové brambory, American…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Hajný
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Itálie od předkrmu po dezert

Menu : Grilovaná mozzarella v parmské šunce Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Itálie od předkrmu po dezert

Itálie od předkrmu po dezert

Menu : Grilovaná mozzarella v parmské šunce, Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou čekankou, Saltimbocca - italská specialita z…

10. 4. Friday

Česká klasika - Omáčky

Menu : Odkopaná selka (pomazánka ze syrečků) Svíčková omáčka Rajská omáčka Křenová omáčka…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Rambousek
Česká klasika - Omáčky

Česká klasika - Omáčky

Menu : Odkopaná selka (pomazánka ze syrečků), Svíčková omáčka, Rajská omáčka, Křenová omáčka, Domácí houskový…

To nej z Thajska a Vietnamu s rohlik.cz

Menu : Letní závitky se zálivkou Nước chấm Tom Yum polévka Phở bò - polévka s hovězím masem a…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Lukáš Neckář
To nej z Thajska a Vietnamu s rohlik.cz

To nej z Thajska a Vietnamu s rohlik.cz

Menu : Letní závitky se zálivkou Nước chấm, Tom Yum polévka, Phở bò - polévka s hovězím masem a rýžovými nudlemi, Červené kari, Pad…

Žebra & křídla

Menu : Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem…

adresa
Bubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Křídlo
Žebra & křídla

Žebra & křídla

Menu : Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar, Pečená kuřecí křidélka Buffalo,…

13. 4. Monday

Thajská kuchyně I.

Menu : Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresa
Husitská 56
cas 11:00
Olga Pavlíková
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu : Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

14. 4. Tuesday

Viva la Italia!

Menu : Grilované krevety s aioli omáčkou Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Rambousek
Viva la Italia!

Viva la Italia!

Menu : Grilované krevety s aioli omáčkou, Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým máslem, Braciola di manzo - tenký…

Francouzská kuchyně II.

Menu : Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Francouzská kuchyně II.

Francouzská kuchyně II.

Menu : Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

15. 4. Wednesday

Indonéská kuchyně

Menu : Salát Gado gado s arašídovou pastou Nasi Goreng - smažená indonéská rýže Variace Satai -…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Radek Příhonský
Indonéská kuchyně

Indonéská kuchyně

Menu : Salát Gado gado s arašídovou pastou, Nasi Goreng - smažená indonéská rýže, Variace Satai - kuřecí maso v arašídovém sambalu a…

Světový Street Food

Menu : Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Křídlo
Světový Street Food

Světový Street Food

Menu : Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou omáčkou, Wasabi burger - burger inspirovaný…

16. 4. Thursday

Kurz přípravy koktejlů s Barmany na cestách

Menu : Období klasický koktejlů (1806 - II.WW) Poválečný Boom (50.-60. léta 20.století) Disco…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Chefparade
Kurz přípravy koktejlů s Barmany na cestách

Kurz přípravy koktejlů s Barmany na cestách

Menu : Období klasický koktejlů (1806 - II.WW), Poválečný Boom (50.-60. léta 20.století), Disco éra (konec 20.století), Současnost…

Indická kuchyně I.

Menu : Naan - Indická placka Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs Zeleninové Pakoras -…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně I.

Indická kuchyně I.

Menu : Naan - Indická placka, Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs, Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku, Butter…

17. 4. Friday

Thajská kuchyně pro starší děti

Menu : JARNÍ ZÁVITKY THAISKÁ KUŘECÍ POLÉVKA PAD THAI NUDLE S KUŘECÍM MASEM BANÁN NA KARAMELU S…

adresa
Bubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas 16:00
Vladimír Palička
Thajská kuchyně pro starší děti

Thajská kuchyně pro starší děti

Menu : JARNÍ ZÁVITKY, THAISKÁ KUŘECÍ POLÉVKA, PAD THAI NUDLE S KUŘECÍM MASEM, BANÁN NA KARAMELU S…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

18. 4. Saturday

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Menu : Zeleninový salát s okurkou a avokádem Křupavé kuřecí kousky s bylinkovým dipem Losos se…

adresa
Bubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas 10:00
Vladimír Palička
Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Menu : Zeleninový salát s okurkou a avokádem, Křupavé kuřecí kousky s bylinkovým dipem, Losos se zeleninou a pestem, Ovesné sušenky s…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresa
Husitská 56
cas 11:00
Michal Suchánek
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Sushi pro děti

Menu : Uramaki sushi s uzeným lososem (obrácené sushi rolky) Duhové sushi Futomaki sushi se…

adresa
Husitská 56
cas 11:00
Lukáš Neckář
Sushi pro děti

Sushi pro děti

Menu : Uramaki sushi s uzeným lososem (obrácené sushi rolky), Duhové sushi, Futomaki sushi se surimi, zeleninou a salátem (větší rolky…

Italská kuchyně pro starší děti

Menu : Bruschetta - opečený chléb s rajčatovou salsou Hráškový krém s pancettou Domácí…

adresa
Bubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas 16:00
Vladimír Palička
Italská kuchyně pro starší děti

Italská kuchyně pro starší děti

Menu : Bruschetta - opečený chléb s rajčatovou salsou, Hráškový krém s pancettou, Domácí těstoviny s boloňskou omáčkou, Panna cotta s…

Španělská kuchyně

Menu : Klobása chorizo s cibulkami, vařená ve víně Bramborovo - mozzarelové krokety Paella s…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Michal Suchánek
Španělská kuchyně

Španělská kuchyně

Menu : Klobása chorizo s cibulkami, vařená ve víně, Bramborovo - mozzarelové krokety, Paella s kuřecím masem, krevetami a slávkami,…

19. 4. Sunday

Cupcakes pro děti

Menu : Přípravu těsta na cupcakes a jejich pečení zdobení cupcakes krémy, ovocem, čokoládou a…

adresa
Husitská 56
cas 11:00
Monika Křemenová
Cupcakes pro děti

Cupcakes pro děti

Menu : Přípravu těsta na cupcakes a jejich pečení, zdobení cupcakes krémy, ovocem, čokoládou a různými…

Asijské woky

Menu : Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu Rýžové nudle s…

adresa
Husitská 56
cas 11:00
Lukáš Neckář
Asijské woky

Asijské woky

Menu : Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu, Rýžové nudle s krevetami, zeleninou, mungo klíčky,…

Francouzská kuchyně I.

Menu :

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Michal Suchánek

To nej z Thajska a Vietnamu s rohlik.cz

Menu : Letní závitky se zálivkou Nước chấm Tom Yum polévka Phở bò - polévka s hovězím masem a…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Lukáš Neckář
To nej z Thajska a Vietnamu s rohlik.cz

To nej z Thajska a Vietnamu s rohlik.cz

Menu : Letní závitky se zálivkou Nước chấm, Tom Yum polévka, Phở bò - polévka s hovězím masem a rýžovými nudlemi, Červené kari, Pad…

20. 4. Monday

Základy pečení a zdobení dortů

Menu : Pečení korpusů Swiss buttercream Marcarpone krém z lesních plodů Plnění dortů krémy…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Monika Křemenová
Základy pečení a zdobení dortů

Základy pečení a zdobení dortů

Menu : Pečení korpusů, Swiss buttercream, Marcarpone krém z lesních plodů, Plnění dortů krémy, Zdobení sezónním…

21. 4. Tuesday

Fingerfood aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Menu : Tortilla s krémovým sýrem a uzeným lososem Žampiony restované s petrželí a jarní…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Hajný
Fingerfood aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Fingerfood aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Menu : Tortilla s krémovým sýrem a uzeným lososem, Žampiony restované s petrželí a jarní cibulkou, Cherry rajčátka zapečená s kozím…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Václav Říha
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

Žebra & křídla

Menu : Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem…

adresa
Bubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Křídlo
Žebra & křídla

Žebra & křídla

Menu : Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar, Pečená kuřecí křidélka Buffalo,…

22. 4. Wednesday

Sladkovodní ryby

Menu : Losos a jeho pečení Candát na fenyklu Pstruh pečený na másle se zeleninou Tartar z…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Rambousek
Sladkovodní ryby

Sladkovodní ryby

Menu : Losos a jeho pečení, Candát na fenyklu, Pstruh pečený na másle se zeleninou, Tartar z lososovitého…

Jehněčí speciality

Menu : Výběr salátů a bylin s jehněčím a ztraceným křepelčím vajíčkem Terina s tymiánem,…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Hajný
Jehněčí speciality

Jehněčí speciality

Menu : Výběr salátů a bylin s jehněčím a ztraceným křepelčím vajíčkem, Terina s tymiánem, toastem a švestkovým přelivem, Roláda s…

23. 4. Thursday

Prvorepubliková kuchyně

Menu : Sýrový koláč Polévka z červeného zelí s brusinkami Španělští ptáčci s rýží Citronový…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Kristina Zábrodská
Prvorepubliková kuchyně

Prvorepubliková kuchyně

Menu : Sýrový koláč, Polévka z červeného zelí s brusinkami, Španělští ptáčci s rýží, Citronový dort s mandlovou…

24. 4. Friday

Francouzská kuchyně II.

Menu : Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Rambousek
Francouzská kuchyně II.

Francouzská kuchyně II.

Menu : Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

25. 4. Saturday

Worlds of hamburgers - pro mladší děti

Menu : Výroba a pečení mini hamburgerových houstiček Baby mini hovězí burger Baby mini sýrový…

adresa
Bubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas 10:00
Vladimír Palička
Worlds of hamburgers - pro mladší děti

Worlds of hamburgers - pro mladší děti

Menu : Výroba a pečení mini hamburgerových houstiček, Baby mini hovězí burger, Baby mini sýrový burger, Baby mini steak…

Mexická kuchyně II.

Menu : Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka Kuřecí tacos - typická…

adresa
Husitská 56
cas 11:00
José Miranda
Mexická kuchyně II.

Mexická kuchyně II.

Menu : Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka, Kuřecí tacos - typická pochoutka v kukuřičné placce, Chilli…

Thajská kuchyně I.

Menu : Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Olga Pavlíková
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu : Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

26. 4. Sunday

Itálie II. pro mladší děti

Menu : Polévka Minestrone Římský těstovinový salát s grilovaným kuřecím masem Ravioli se…

adresa
Bubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas 10:00
Vladimír Palička
Itálie II. pro mladší děti

Itálie II. pro mladší děti

Menu : Polévka Minestrone, Římský těstovinový salát s grilovaným kuřecím masem, Ravioli se špěnátem, Citronový…

Itálie II. pro starší děti

Menu : Polévka Acquacotta Hovězí lasagne Krémové risotto Jahodový…

adresa
Bubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas 16:00
Vladimír Palička
Itálie II. pro starší děti

Itálie II. pro starší děti

Menu : Polévka Acquacotta, Hovězí lasagne, Krémové risotto, Jahodový…

Speciality z hovězího masa

Menu : Roastbeef  Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s kaparovým dipem Hovězí…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu : Roastbeef , Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s kaparovým dipem, Hovězí alá…

27. 4. Monday

Sushi pro pokročilé

Menu : Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s lososem, tuňákem, krevetou, avokádem Maki…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Hajný
Sushi pro pokročilé

Sushi pro pokročilé

Menu : Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s lososem, tuňákem, krevetou, avokádem, Maki sushi s lososem, okurkou a avokádem,…

Viva la Italia!

Menu : Grilované krevety s aioli omáčkou Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Viva la Italia!

Viva la Italia!

Menu : Grilované krevety s aioli omáčkou, Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým máslem, Braciola di manzo - tenký…

28. 4. Tuesday

Steaky - Flank a Skirt

Menu : Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy Skirt steak s Portobello…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Rambousek
Steaky - Flank a Skirt

Steaky - Flank a Skirt

Menu : Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy, Skirt steak s Portobello, Gratinované smetanové brambory, American…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Václav Říha
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

29. 4. Wednesday

To nej z Thajska a Vietnamu s rohlik.cz

Menu : Letní závitky se zálivkou Nước chấm Tom Yum polévka Phở bò - polévka s hovězím masem a…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Lukáš Neckář
To nej z Thajska a Vietnamu s rohlik.cz

To nej z Thajska a Vietnamu s rohlik.cz

Menu : Letní závitky se zálivkou Nước chấm, Tom Yum polévka, Phở bò - polévka s hovězím masem a rýžovými nudlemi, Červené kari, Pad…

30. 4. Thursday

Cesta po Indonésii s Radkem Příhonským

Menu : Daging Belacang - hustá polévka s rýží a hovězím masem Telur Petis - vejce vařená v…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Radek Příhonský
Cesta po Indonésii s Radkem Příhonským

Cesta po Indonésii s Radkem Příhonským

Menu : Daging Belacang - hustá polévka s rýží a hovězím masem, Telur Petis - vejce vařená v kokosovém curry s rýží, Ayam Goreng Yogy A…

Indická kuchyně II.

Menu : Indické placky Chapati Kadahi Chicken Masala Paneer CIbulové bhaji Tarka…

adresa
Husitská 56
cas 18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně II.

Indická kuchyně II.

Menu : Indické placky Chapati, Kadahi Chicken Masala, Paneer, CIbulové bhaji, Tarka…

Why choose cooking courses in Chefparade
Since 2007,

10 years of tradition

on the Czech market

More than

90 000 participants

in the cooking courses

Ordered more

15 000 cooking classes

and other events

More than

8 000 positive reviews

Inter alia Tripadvisor