Calendar of cooking classes

Cooking class at Chefparade is the best thing for food lovers. Come and learn how to cook Thai, Mexican, Italian, French, Indian food or sushi – simply the best cuisines from all around the world.

We will show you how to prepare a great steak, fish and seafood, or seasonal dishes such as asparagus or pumpkin. We will take you on an excursion into the world of Greek or Italian desserts and other delicacies.

Our culinary cooking courses are designed for anyone who likes to try and experiment new flavours and spices, exotic ingredients or unusual combinations of flavours. Beginners are welcome, as well as experts who want to try something new and exotic and experience a lot of fun.

30. 6. Thursday

Základní kameny italské kuchyně

Menu : Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou Bazalkové pesto Domácí bramborové…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Základní kameny italské kuchyně

Základní kameny italské kuchyně

Menu : Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou, Bazalkové pesto, Domácí bramborové gnocchi, Smetanová omáčky z lišek, Domácí…

1. 7. Friday

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Sinh tố xoài [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Chefparade
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Sinh tố xoài [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

4. 7. Monday

Ryby a dary moře

Menu : Krevety se zázvorovou glazurou Dušené slávky s fenyklem a cherry rajčátky Candát na…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Ryby a dary moře

Ryby a dary moře

Menu : Krevety se zázvorovou glazurou, Dušené slávky s fenyklem a cherry rajčátky, Candát na rozmarýnu s grilovanou zeleninou, Pečené…

5. 7. Tuesday

Nejlepší recepty indické kuchyně

Menu : Naan - Indická placka Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs Zeleninové Pakoras -…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Křídlo
Nejlepší recepty indické kuchyně

Nejlepší recepty indické kuchyně

Menu : Naan - Indická placka, Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs, Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku, Butter…

Sushi od A do Z

Menu : Maki sushi s lososem, okurkou a avokádem Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Hajný
Sushi od A do Z

Sushi od A do Z

Menu : Maki sushi s lososem, okurkou a avokádem, Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s lososem, tuňákem, krevetou, avokádem,…

6. 7. Wednesday

Asijské woky s Lukášem Neckářem

Menu : Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu Rýžové nudle s…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 11:00
Lukáš Neckář
Asijské woky s Lukášem Neckářem

Asijské woky s Lukášem Neckářem

Menu : Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu, Rýžové nudle s krevetami, zeleninou, mungo klíčky,…

7. 7. Thursday

I Love Burgers

Menu : Domácí bulky Klasik Burger -  hovězí burger se slaninovým džemem / cheesburger se…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Zdeněk Suchý
I Love Burgers

I Love Burgers

Menu : Domácí bulky, Klasik Burger -  hovězí burger se slaninovým džemem / cheesburger se zkaramelizovanou cibulkou a chimichurri,…

Francouzská kuchyně pro gurmány

Menu : Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Francouzská kuchyně pro gurmány

Francouzská kuchyně pro gurmány

Menu : Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

10. 7. Sunday

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Sinh tố xoài [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 17:00
Chefparade
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Sinh tố xoài [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

11. 7. Monday

Příměstský tábor - Polévkové pondělí

Menu :  Kuřecí polévka s písmenkami  Kulajda  Rajská polévka   Jahodová…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 11:00
Jiří Truneček
Příměstský tábor - Polévkové pondělí

Příměstský tábor - Polévkové pondělí

Menu :  Kuřecí polévka s písmenkami,  Kulajda,  Rajská polévka ,  Jahodová…

Sushi od A do Z

Menu : Maki sushi s lososem, okurkou a avokádem Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Hajný
Sushi od A do Z

Sushi od A do Z

Menu : Maki sushi s lososem, okurkou a avokádem, Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s lososem, tuňákem, krevetou, avokádem,…

Základní kameny italské kuchyně

Menu : Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou Bazalkové pesto Domácí bramborové…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Základní kameny italské kuchyně

Základní kameny italské kuchyně

Menu : Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou, Bazalkové pesto, Domácí bramborové gnocchi, Smetanová omáčky z lišek, Domácí…

12. 7. Tuesday

Příměstský tábor - Pizza úterý

Menu : Pizza Margharita Pizza Caprese Banánová pizza s nutelou Hawai…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 11:00
Jiří Truneček
Příměstský tábor - Pizza úterý

Příměstský tábor - Pizza úterý

Menu : Pizza Margharita, Pizza Caprese, Banánová pizza s nutelou, Hawai…

Kurz grilování se Stellou Artois

Menu : Domácí Italská Foccacia Krkovice se směsí česneku podlévaná pivem Stella Artois Vysoký…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 17:00
Jan Rambousek
Kurz grilování se Stellou Artois

Kurz grilování se Stellou Artois

Menu : Domácí Italská Foccacia, Krkovice se směsí česneku podlévaná pivem Stella Artois, Vysoký roštěnec s grilovanou zeleninou,…

Burger mania

Menu : Hamburgerové bulky Mletý hovězí burger s jalapenos a guacamole a koriandrovým pestem…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Zdeněk Suchý
Burger mania

Burger mania

Menu : Hamburgerové bulky, Mletý hovězí burger s jalapenos a guacamole a koriandrovým pestem, Kuřecí stehenní burger s podmáslím a…

13. 7. Wednesday

Příměstský tábor - Hamburgerová středa

Menu :  Hamburger s trhaným masem  Cheeseburger   Burger s kuřecími nugetkami  Nej vegie…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 11:00
Jiří Truneček
Příměstský tábor - Hamburgerová středa

Příměstský tábor - Hamburgerová středa

Menu :  Hamburger s trhaným masem,  Cheeseburger ,  Burger s kuřecími nugetkami,  Nej vegie…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Hajný
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Francouzská kuchyně I.

Menu :

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Jeništa
14. 7. Thursday

Příměstský tábor - Knedlíkový čtvrtek

Menu :  Bramborové plněné knedlíky s uzeným  Tvarohové knedlíky se sezónním ovocem  Alpský…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 11:00
Jiří Truneček
Příměstský tábor - Knedlíkový čtvrtek

Příměstský tábor - Knedlíkový čtvrtek

Menu :  Bramborové plněné knedlíky s uzeným,  Tvarohové knedlíky se sezónním ovocem,  Alpský knedlík s vanilkovou omáčkou a borůvkami…

I Love Burgers

Menu : Domácí bulky Klasik Burger -  hovězí burger se slaninovým džemem / cheesburger se…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Zdeněk Suchý
I Love Burgers

I Love Burgers

Menu : Domácí bulky, Klasik Burger -  hovězí burger se slaninovým džemem / cheesburger se zkaramelizovanou cibulkou a chimichurri,…

Steaky - Flank a Skirt

Menu : Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy Skirt steak s Portobello…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Rambousek
Steaky - Flank a Skirt

Steaky - Flank a Skirt

Menu : Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy, Skirt steak s Portobello, Gratinované smetanové brambory, American…

15. 7. Friday

Příměstský tábor - Zdravý pátek

Menu :  Lehký kuskusový salát  Domácí těstoviny   Letní salát a pizza chleba…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 11:00
Jiří Truneček
Příměstský tábor - Zdravý pátek

Příměstský tábor - Zdravý pátek

Menu :  Lehký kuskusový salát,  Domácí těstoviny ,  Letní salát a pizza chleba,…

Cupcakes pro děti

Menu : Přípravu těsta na cupcakes a jejich pečení zdobení cupcakes krémy, ovocem, čokoládou a…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 15:00
Monika Křemenová
Cupcakes pro děti

Cupcakes pro děti

Menu : Přípravu těsta na cupcakes a jejich pečení, zdobení cupcakes krémy, ovocem, čokoládou a různými…

16. 7. Saturday

Mexická kuchyně III.

Menu : Pimientos Rellenos - smažené papriky, plněné bramborami a cheddarem Krevety v mandlové…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 11:00
Ladislav Floreán
Mexická kuchyně III.

Mexická kuchyně III.

Menu : Pimientos Rellenos - smažené papriky, plněné bramborami a cheddarem, Krevety v mandlové omáčce s rýží, ochucenou čerstvým…

17. 7. Sunday

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 17:00
Ladislav Floreán
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

18. 7. Monday

Makronky

Menu : Makronky – základní technika pečení Krémy - různé druhy     Liskový krém s…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Monika Křemenová
Makronky

Makronky

Menu : Makronky – základní technika pečení, Krémy - různé druhy,  ,  , Liskový krém s…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Sinh tố xoài [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Chefparade
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Sinh tố xoài [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

19. 7. Tuesday

To nej z Thajska a Vietnamu s Lukášem Neckářem

Menu : Letní závitky se zálivkou Nước chấm  Tom Yum polévka Červené kari Pad…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Neckář
To nej z Thajska a Vietnamu s Lukášem Neckářem

To nej z Thajska a Vietnamu s Lukášem Neckářem

Menu : Letní závitky se zálivkou Nước chấm , Tom Yum polévka, Červené kari, Pad…

Autentická Indie s Petrem

Menu : Indický chléb Naan s česnekem Malai kofta: smažené vegetariánské kuličky s kari omáčkou…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Petr Procházka
Autentická Indie s Petrem

Autentická Indie s Petrem

Menu : Indický chléb Naan s česnekem, Malai kofta: smažené vegetariánské kuličky s kari omáčkou  , Indický Dhal: čočková polévka…

25. 7. Monday

Sushi od A do Z

Menu : Maki sushi s lososem, okurkou a avokádem Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Hajný
Sushi od A do Z

Sushi od A do Z

Menu : Maki sushi s lososem, okurkou a avokádem, Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s lososem, tuňákem, krevetou, avokádem,…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Burger mania

Menu : Hamburgerové bulky Mletý hovězí burger s jalapenos a guacamole a koriandrovým pestem…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Zdeněk Suchý
Burger mania

Burger mania

Menu : Hamburgerové bulky, Mletý hovězí burger s jalapenos a guacamole a koriandrovým pestem, Kuřecí stehenní burger s podmáslím a…

26. 7. Tuesday

Itálie od předkrmu po dezert

Menu : Grilovaná mozzarella v parmské šunce Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Rambousek
Itálie od předkrmu po dezert

Itálie od předkrmu po dezert

Menu : Grilovaná mozzarella v parmské šunce, Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou čekankou, Saltimbocca - italská specialita z…

Cesta za thajskou klasikou s Lukášem Neckářem

Menu : Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s krevetami Jarní závitky - Smažené jarní…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Neckář
Cesta za thajskou klasikou s Lukášem Neckářem

Cesta za thajskou klasikou s Lukášem Neckářem

Menu : Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s krevetami, Jarní závitky - Smažené jarní závitky s kachním masem…

27. 7. Wednesday

Speciality z hovězího masa

Menu : Roastbeef  Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s kaparovým dipem Hovězí…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu : Roastbeef , Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s kaparovým dipem, Hovězí alá…

Francouzské odpalované dezerty

Menu : Světlé odpalované těsto Kakaové odpalované těsto Pistáciové Choux s křupavou…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Monika Křemenová
Francouzské odpalované dezerty

Francouzské odpalované dezerty

Menu : Světlé odpalované těsto, Kakaové odpalované těsto, Pistáciové Choux s křupavou vrstvou craquelin, Šlehaná karamelová ganache,…

Barvy a chutě Mexika

Menu : Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka Kuřecí tacos - typická…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Ladislav Floreán
Barvy a chutě Mexika

Barvy a chutě Mexika

Menu : Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka, Kuřecí tacos - typická pochoutka v kukuřičné placce, Chilli…

28. 7. Thursday

Ryby na grilu

Menu : Grilovaná makrela s česnekem a petrželí Grilovaný pstruh s limetkou, pancettou a…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Ryby na grilu

Ryby na grilu

Menu : Grilovaná makrela s česnekem a petrželí, Grilovaný pstruh s limetkou, pancettou a rozmarýnem, Grilovaný karamelový losos, Tresčí…

Na cestě po Španělsku s Terezou

Menu : Salmorejo - španělská studená polévka, obdoba známého Gazpacha Krevety na víně - spojení…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Tereza Tichá
Na cestě po Španělsku s Terezou

Na cestě po Španělsku s Terezou

Menu : Salmorejo - španělská studená polévka, obdoba známého Gazpacha, Krevety na víně - spojení dvou známých španělských receptů na…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Sinh tố xoài [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jiří Truneček
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Sinh tố xoài [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

29. 7. Friday

Street Food Grilování se Stellou Artois

Menu : Kuřecí špízy Satay s arašídovým dipem Sandwich z grilovaného hovězího pupku s cibulovým…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 17:00
Jan Rambousek
Street Food Grilování se Stellou Artois

Street Food Grilování se Stellou Artois

Menu : Kuřecí špízy Satay s arašídovým dipem, Sandwich z grilovaného hovězího pupku s cibulovým chutney, Rozmarýnové brambůrky, Kuřecí…

Žebra & křídla

Menu : Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jiří Truneček
Žebra & křídla

Žebra & křídla

Menu : Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar, Pečená kuřecí křidélka Buffalo,…

Why choose cooking courses in Chefparade
Since 2007,

10 years of tradition

on the Czech market

More than

90 000 participants

in the cooking courses

Ordered more

15 000 cooking classes

and other events

More than

8 000 positive reviews

Inter alia Tripadvisor