Calendar of cooking classes

Cooking class at Chefparade is the best thing for food lovers. Come and learn how to cook Thai, Mexican, Italian, French, Indian food or sushi – simply the best cuisines from all around the world.

We will show you how to prepare a great steak, fish and seafood, or seasonal dishes such as asparagus or pumpkin. We will take you on an excursion into the world of Greek or Italian desserts and other delicacies. In our shop you can also buy the ingredients for sushi or delicacies imported directly from our suppliers from Italy and France.

Our culinary cooking courses are designed for anyone who likes to try and experiment new flavours and spices, exotic ingredients or unusual combinations of flavours. Beginners are welcome, as well as experts who want to try something new and exotic and experience a lot of fun.

November 2017
December 2017
21. 11. Tuesday

Thajská kuchyně I.

Menu : Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas18:00
Chefparade
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu : Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

22. 11. Wednesday

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas18:00
Chefparade
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Speciality z hovězího masa

Menu : Roastbeef  Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s kaparovým dipem Hovězí…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu : Roastbeef , Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s kaparovým dipem, Hovězí alá…

23. 11. Thursday

Roztančená kuchyně Jamie Olivera

Menu : Prudce pečený tuňák teriyaki na pomerančovém salátku Mušle Bloody Mary Elvisův…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Matějka
Roztančená kuchyně Jamie Olivera

Roztančená kuchyně Jamie Olivera

Menu : Prudce pečený tuňák teriyaki na pomerančovém salátku, Mušle Bloody Mary, Elvisův originální burger, Pečený kuřecí supreme s…

24. 11. Friday

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas18:00
Chefparade
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Speciality z hovězího masa

Menu : Roastbeef  Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s kaparovým dipem Hovězí…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu : Roastbeef , Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s kaparovým dipem, Hovězí alá…

25. 11. Saturday

Americká kuchyně pro děti

Menu : Americký tradiční salát Domácí hamburgery Americké sušenky…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas11:00
Chefparade
Americká kuchyně pro děti

Americká kuchyně pro děti

Menu : Americký tradiční salát, Domácí hamburgery, Americké sušenky…

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu : Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou Pravá italská pizza Tiramisu pro děti -…

adresaHusitská 56
cas11:00
Jan Rambousek
Malí Italové – kurz vaření pro děti

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu : Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou, Pravá italská pizza, Tiramisu pro děti - klasický italský dezert s piškoty a…

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas11:00
Michal Suchánek
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Španělská kuchyně

Menu : Klobása chorizo s cibulkami, vařená ve víně Bramborovo - mozzarelové krokety Paella s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Michal Suchánek
Španělská kuchyně

Španělská kuchyně

Menu : Klobása chorizo s cibulkami, vařená ve víně, Bramborovo - mozzarelové krokety, Paella s kuřecím masem, krevetami a slávkami,…

Street Food z Vietnamu

Menu : Salát Nom Hoa Chuoi - salát s kuřecím masem a banánovými květy Omáčky Nuoc Cham -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Street Food z Vietnamu

Street Food z Vietnamu

Menu : Salát Nom Hoa Chuoi - salát s kuřecím masem a banánovými květy, Omáčky Nuoc Cham - variace základní vietnamské omáčky, Nakládaná…

26. 11. Sunday

Mexická kuchyně I.

Menu : Empanadas - plněné taštičky Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v…

adresaHusitská 56
cas11:00
Michal Suchánek
Mexická kuchyně I.

Mexická kuchyně I.

Menu : Empanadas - plněné taštičky, Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v pšeničné tortille, Chimichangas -…

Nejlepší burgery jako z Dishe

Menu : Savory burger s hovězím masem, karamelizovanou cibulkou, domácím kečupem a parmezánovým…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Chefparade
Nejlepší burgery jako z Dishe

Nejlepší burgery jako z Dishe

Menu : Savory burger s hovězím masem, karamelizovanou cibulkou, domácím kečupem a parmezánovým chipsem, Vegetariánský burger se…

Mexická kuchyně II.

Menu : Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka Kuřecí tacos - typická…

adresaHusitská 56
cas18:00
Michal Suchánek
Mexická kuchyně II.

Mexická kuchyně II.

Menu : Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka, Kuřecí tacos - typická pochoutka v kukuřičné placce, Chilli…

Kurz veganské kuchyně

Menu : Špaldové tyčinky s houbami a bylinkovým olejem Chilli polévka s pečenými paprikami a…

adresaHusitská 56
cas18:00
Hana Svobodová
Kurz veganské kuchyně

Kurz veganské kuchyně

Menu : Špaldové tyčinky s houbami a bylinkovým olejem, Chilli polévka s pečenými paprikami a fazolemi, Ravioli s hráškovo-mátovým pyré…

27. 11. Monday

Vaření pro miminka 7 - 18 měsíců

Menu : Zeleninové, rýžové, vločkové pyré Polévky Masové, rybí, zeleninové, sýrové, luštěninové,…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas11:30
Simona Lazzari
Vaření pro miminka 7 - 18 měsíců

Vaření pro miminka 7 - 18 měsíců

Menu : Zeleninové, rýžové, vločkové pyré, Polévky, Masové, rybí, zeleninové, sýrové, luštěninové, obilné pokrmy, Kompletní menu pro…

Mořské ryby

Menu : Carpaccio z halibuta se salsou z fenyklu, okurky a avokáda, citrusová zálivka, piniové…

adresaHusitská 56
cas18:00
Marek Rauvolf
Mořské ryby

Mořské ryby

Menu : Carpaccio z halibuta se salsou z fenyklu, okurky a avokáda, citrusová zálivka, piniové oříšky, Rybí velouté se šafránovou…

Krevetové variace

Menu : Tygří krevety na jehle a kuskus s pečenou zeleninou Pikantní krevety na salátovém lůžku…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Krevetové variace

Krevetové variace

Menu : Tygří krevety na jehle a kuskus s pečenou zeleninou, Pikantní krevety na salátovém lůžku s pomerančovým dresingem, Risotto s…

28. 11. Tuesday

Chutě a vůně Středního východu

Menu : Hummus - cizrnová pasta Babaghannouge / Moutabbal - salátek z pečených lilků Libanonská…

adresaHusitská 56
cas18:00
Yazan Manjah
Chutě a vůně Středního východu

Chutě a vůně Středního východu

Menu : Hummus - cizrnová pasta, Babaghannouge / Moutabbal - salátek z pečených lilků, Libanonská pizza - man´oushe - křehká voňavá…

Francouzská kuchyně II.

Menu : Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresaHusitská 56
cas18:00
Marek Rauvolf
Francouzská kuchyně II.

Francouzská kuchyně II.

Menu : Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

29. 11. Wednesday

Francouzská cukrárna

Menu : Tartelettes - tartaletky s lemon curd - citronovým krémem Pâte à Choux - dezert z…

adresaHusitská 56
cas18:00
Eliška Němcová
Francouzská cukrárna

Francouzská cukrárna

Menu : Tartelettes - tartaletky s lemon curd - citronovým krémem, Pâte à Choux - dezert z odpalovaného těsta s karamelovým krémem s…

Sushi I.

Menu : Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Sushi I.

Sushi I.

Menu : Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný zázvor, Zmrzlina s praženým…

30. 11. Thursday

Indická kuchyně II.

Menu : Indické placky Chapati Kadahi Chicken Masala Paneer Rice Pakoras Tarka…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně II.

Indická kuchyně II.

Menu : Indické placky Chapati, Kadahi Chicken Masala, Paneer, Rice Pakoras, Tarka…

2. 12. Saturday

Sushi I.

Menu : Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaHusitská 56
cas10:00
Jan Hajný
Sushi I.

Sushi I.

Menu : Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný zázvor, Zmrzlina s praženým…

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu : Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou Pravá italská pizza Tiramisu pro děti -…

adresaHusitská 56
cas11:00
Lukáš Jeništa
Malí Italové – kurz vaření pro děti

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu : Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou, Pravá italská pizza, Tiramisu pro děti - klasický italský dezert s piškoty a…

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

3. 12. Sunday

Thajská kuchyně I.

Menu : Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas11:00
Olga Pavlíková
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu : Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

Francouzská kuchyně I.

Menu :

adresaHusitská 56
cas11:00
Michal Suchánek

Indonéská kuchyně

Menu : Salát Gado gado s arašídovou pastou Nasi Goreng - smažená indonéská rýže Variace Satai -…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Yazan Manjah
Indonéská kuchyně

Indonéská kuchyně

Menu : Salát Gado gado s arašídovou pastou, Nasi Goreng - smažená indonéská rýže, Variace Satai - kuřecí maso v arašídovém sambalu a…

Mexická kuchyně I.

Menu : Empanadas - plněné taštičky Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v…

adresaHusitská 56
cas18:00
Michal Suchánek
Mexická kuchyně I.

Mexická kuchyně I.

Menu : Empanadas - plněné taštičky, Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v pšeničné tortille, Chimichangas -…

Speciality z hovězího masa

Menu : Roastbeef  Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s kaparovým dipem Hovězí…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu : Roastbeef , Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s kaparovým dipem, Hovězí alá…

9. 12. Saturday

Speciality z hovězího masa

Menu : Roastbeef  Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s kaparovým dipem Hovězí…

adresaHusitská 56
cas10:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu : Roastbeef , Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s kaparovým dipem, Hovězí alá…

Vegetariánská kuchyně

Menu : Semínkové paté se sušenými rajčaty Krémová batátová polévka se šafránem a špenátem…

adresaHusitská 56
cas11:00
Hana Svobodová
Vegetariánská kuchyně

Vegetariánská kuchyně

Menu : Semínkové paté se sušenými rajčaty, Krémová batátová polévka se šafránem a špenátem, Vegeburger s quinoou a domácí majonézou,…

10. 12. Sunday

Pralinky

Menu : Pralinky ze 3 druhů belgických čokolád - bílé, mléčné a hořké Náplně do pralinek -…

adresaHusitská 56
cas11:00
Eliška Němcová
Pralinky

Pralinky

Menu : Pralinky ze 3 druhů belgických čokolád - bílé, mléčné a hořké, Náplně do pralinek - kávová, malinová, marcipánová, Amaretto -…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas11:00
Lukáš Neckář
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Finger food aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Menu : Tortilla s krémovým sýrem a uzeným lososem Žampiony restované s petrželí a jarní…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Finger food aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Finger food aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Menu : Tortilla s krémovým sýrem a uzeným lososem, Žampiony restované s petrželí a jarní cibulkou, Cherry rajčátka zapečená s kozím…

Street Food z Vietnamu

Menu : Salát Nom Hoa Chuoi - salát s kuřecím masem a banánovými květy Omáčky Nuoc Cham -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Street Food z Vietnamu

Street Food z Vietnamu

Menu : Salát Nom Hoa Chuoi - salát s kuřecím masem a banánovými květy, Omáčky Nuoc Cham - variace základní vietnamské omáčky, Nakládaná…

Žebra & křídla

Menu : Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem…

adresaBubenské nábř. 306/13
cas18:00
Jan Křídlo
Žebra & křídla

Žebra & křídla

Menu : Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar, Pečená kuřecí křidélka Buffalo,…

16. 12. Saturday

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas11:00
Michal Suchánek
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Menu : Zeleninový salát s okurkou a avokádem Křupavé kuřecí kousky s bylinkovým dipem Losos se…

adresaHusitská 56
cas11:00
Lukáš Jeništa
Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Menu : Zeleninový salát s okurkou a avokádem, Křupavé kuřecí kousky s bylinkovým dipem, Losos se zeleninou a pestem, Ovesné sušenky s…

Základní kameny italské kuchyně

Menu : Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou Bazalkové pesto Domácí bramborové…

adresaHusitská 56
cas18:00
Michal Suchánek
Základní kameny italské kuchyně

Základní kameny italské kuchyně

Menu : Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou, Bazalkové pesto, Domácí bramborové gnocchi, Ragů Bolognese, Domácí…

17. 12. Sunday

Sushi I.

Menu : Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Sushi I.

Sushi I.

Menu : Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný zázvor, Zmrzlina s praženým…

Why choose cooking courses in Chefparade
Since 2007,

10 years of tradition

on the Czech market

More than

90 000 participants

in the cooking courses

Ordered more

15 000 cooking classes

and other events

More than

8 000 positive reviews

Inter alia Tripadvisor