Calendar of cooking classes

Cooking class at Chefparade is the best thing for food lovers. Come and learn how to cook Thai, Mexican, Italian, French, Indian food or sushi – simply the best cuisines from all around the world.

We will show you how to prepare a great steak, fish and seafood, or seasonal dishes such as asparagus or pumpkin. We will take you on an excursion into the world of Greek or Italian desserts and other delicacies. In our shop you can also buy the ingredients for sushi or delicacies imported directly from our suppliers from Italy and France.

Our culinary cooking courses are designed for anyone who likes to try and experiment new flavours and spices, exotic ingredients or unusual combinations of flavours. Beginners are welcome, as well as experts who want to try something new and exotic and experience a lot of fun.

May 2019
June 2019
26. 5. Sunday

Francouzská kuchyně pro mladší děti

Menu : KUŘECÍ MINI ŠPÍZ S CUKETOU A LILKEM QUICHE LORRAINE TOMATES FARCIES (PLNĚNÁ RAJČATA), s…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas10:00
Vladimír Palička
Francouzská kuchyně pro mladší děti

Francouzská kuchyně pro mladší děti

Menu : KUŘECÍ MINI ŠPÍZ S CUKETOU A LILKEM, QUICHE LORRAINE, TOMATES FARCIES (PLNĚNÁ RAJČATA), s rukolovým hnízdem, MOUSSE AU…

Thajská kuchyně pro starší děti

Menu : JARNÍ ZÁVITKY THAISKÁ KUŘECÍ POLÉVKA PAD THAI NUDLE S KUŘECÍM MASEM BANÁN NA KARAMELU S…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas16:00
Vladimír Palička
Thajská kuchyně pro starší děti

Thajská kuchyně pro starší děti

Menu : JARNÍ ZÁVITKY, THAISKÁ KUŘECÍ POLÉVKA, PAD THAI NUDLE S KUŘECÍM MASEM, BANÁN NA KARAMELU S…

27. 5. Monday

Mořské ryby

Menu : Carpaccio z halibuta se salsou z fenyklu, okurky a avokáda, citrusová zálivka, piniové…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Mořské ryby

Mořské ryby

Menu : Carpaccio z halibuta se salsou z fenyklu, okurky a avokáda, citrusová zálivka, piniové oříšky, Rybí velouté se šafránovou…

28. 5. Tuesday

Thajská kuchyně II.

Menu : Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných…

adresaHusitská 56
cas18:00
Olga Pavlíková
Thajská kuchyně II.

Thajská kuchyně II.

Menu : Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami, Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných nudlí, Massaman kari - jemné massaman…

31. 5. Friday

Indická kuchyně I.

Menu : Naan - Indická placka Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs Zeleninové Pakoras -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně I.

Indická kuchyně I.

Menu : Naan - Indická placka, Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs, Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku, Butter…

Francouzská kuchyně I.

Menu :

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
2. 6. Sunday

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu : Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou Pravá italská pizza Tiramisu pro děti -…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas10:00
Vladimír Palička
Malí Italové – kurz vaření pro děti

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu : Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou, Pravá italská pizza, Tiramisu pro děti - klasický italský dezert s piškoty a…

Mexická kuchyně I.

Menu : Empanadas - plněné taštičky Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v…

adresaHusitská 56
cas11:00
José Miranda
Mexická kuchyně I.

Mexická kuchyně I.

Menu : Empanadas - plněné taštičky, Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v pšeničné tortille, Chimichangas -…

Italská kuchyně pro starší děti

Menu : Bruschetta - opečený chléb s rajčatovou salsou Hráškový krém s pancettou Domácí…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas16:00
Vladimír Palička
Italská kuchyně pro starší děti

Italská kuchyně pro starší děti

Menu : Bruschetta - opečený chléb s rajčatovou salsou, Hráškový krém s pancettou, Domácí těstoviny s boloňskou omáčkou, Panna cotta s…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
José Miranda
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

3. 6. Monday

Základy Sushi

Menu : Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Základy Sushi

Základy Sushi

Menu : Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

4. 6. Tuesday

Speciality z hovězího masa

Menu : Roastbeef  Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s kaparovým dipem Hovězí…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu : Roastbeef , Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s kaparovým dipem, Hovězí alá…

Žebra & křídla

Menu : Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Jan Křídlo
Žebra & křídla

Žebra & křídla

Menu : Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar, Pečená kuřecí křidélka Buffalo,…

Francouzská kuchyně I.

Menu :

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
5. 6. Wednesday

Odpalované dezerty

Menu : Věneček Choux  Pudinkový krém se šlehačkou  Chantilly krém  Žloutkový…

adresaHusitská 56
cas18:00
Róza peče (Kateřina Rybářová)
Odpalované dezerty

Odpalované dezerty

Menu : Věneček, Choux , Pudinkový krém se šlehačkou , Chantilly krém , Žloutkový…

Paštiky a galantiny

Menu : Zvěřinová paštika pečená v těstě Jemná srnčí paštika s bagetkou Drůbeží galantina se…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Paštiky a galantiny

Paštiky a galantiny

Menu : Zvěřinová paštika pečená v těstě, Jemná srnčí paštika s bagetkou, Drůbeží galantina se švestkovo-mandlovou omáčkou, Foie Gras -…

6. 6. Thursday

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

Steaky - Flank a Skirt

Menu : Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy Skirt steak s Portobello…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Steaky - Flank a Skirt

Steaky - Flank a Skirt

Menu : Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy, Skirt steak s Portobello, Gratinované smetanové brambory, American…

7. 6. Friday

Viva la Italia!

Menu : Grilované krevety s aioli omáčkou Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Viva la Italia!

Viva la Italia!

Menu : Grilované krevety s aioli omáčkou, Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým máslem, Braciola di manzo - tenký…

8. 6. Saturday

Italská kuchyně pro starší děti

Menu : Bruschetta - opečený chléb s rajčatovou salsou Hráškový krém s pancettou Domácí…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas11:00
Chefparade
Italská kuchyně pro starší děti

Italská kuchyně pro starší děti

Menu : Bruschetta - opečený chléb s rajčatovou salsou, Hráškový krém s pancettou, Domácí těstoviny s boloňskou omáčkou, Panna cotta s…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas11:00
Michal Suchánek
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

9. 6. Sunday

Kurz grilování se Stellou Artois

Menu : Domácí Italská Foccacia Krkovice se směsí česneku podlévaná pivem Stella Artois Vysoký…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas11:00
José Miranda
Kurz grilování se Stellou Artois

Kurz grilování se Stellou Artois

Menu : Domácí Italská Foccacia, Krkovice se směsí česneku podlévaná pivem Stella Artois, Vysoký roštěnec s grilovanou zeleninou,…

Cupcakes pro děti

Menu : Přípravu těsta na cupcakes a jejich pečení zdobení cupcakes krémy, ovocem, čokoládou a…

adresaHusitská 56
cas11:00
Hana Maryšková
Cupcakes pro děti

Cupcakes pro děti

Menu : Přípravu těsta na cupcakes a jejich pečení, zdobení cupcakes krémy, ovocem, čokoládou a různými…

Itálie od předkrmu po dezert

Menu : Grilovaná mozzarella v parmské šunce Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou…

adresaHusitská 56
cas11:00
Michal Suchánek
Itálie od předkrmu po dezert

Itálie od předkrmu po dezert

Menu : Grilovaná mozzarella v parmské šunce, Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou čekankou, Saltimbocca - italská specialita z…

Španělská kuchyně

Menu : Klobása chorizo s cibulkami, vařená ve víně Bramborovo - mozzarelové krokety Paella s…

adresaHusitská 56
cas17:00
José Miranda
Španělská kuchyně

Španělská kuchyně

Menu : Klobása chorizo s cibulkami, vařená ve víně, Bramborovo - mozzarelové krokety, Paella s kuřecím masem, krevetami a slávkami,…

10. 6. Monday

Kurz grilování se Stellou Artois

Menu : Domácí Italská Foccacia Krkovice se směsí česneku podlévaná pivem Stella Artois Vysoký…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas17:00
Jan Rambousek
Kurz grilování se Stellou Artois

Kurz grilování se Stellou Artois

Menu : Domácí Italská Foccacia, Krkovice se směsí česneku podlévaná pivem Stella Artois, Vysoký roštěnec s grilovanou zeleninou,…

Mexická kuchyně I.

Menu : Empanadas - plněné taštičky Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v…

adresaHusitská 56
cas18:00
José Miranda
Mexická kuchyně I.

Mexická kuchyně I.

Menu : Empanadas - plněné taštičky, Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v pšeničné tortille, Chimichangas -…

Francouzská kuchyně II.

Menu : Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Francouzská kuchyně II.

Francouzská kuchyně II.

Menu : Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

11. 6. Tuesday

Pečení a zdobení cupcakes

Menu : Čokoládové cupcakes Malinové cupcakes Čokoládový krém Mascarpone malinový krém  Vlastní…

adresaHusitská 56
cas18:00
Hana Maryšková
Pečení a zdobení cupcakes

Pečení a zdobení cupcakes

Menu : Čokoládové cupcakes, Malinové cupcakes, Čokoládový krém, Mascarpone malinový krém , Vlastní zdobení cupcakes ovocem, čokoládou,…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Jan Hajný
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Mořské plody

Menu : Koktejl z tichomořských krevet Dušené slávky s citronovou trávou, zázvorem a koriandrem…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Mořské plody

Mořské plody

Menu : Koktejl z tichomořských krevet, Dušené slávky s citronovou trávou, zázvorem a koriandrem, Tygří krevety s tomatovým risottem,…

12. 6. Wednesday

Mexická kuchyně II.

Menu : Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka Kuřecí tacos - typická…

adresaHusitská 56
cas18:00
José Miranda
Mexická kuchyně II.

Mexická kuchyně II.

Menu : Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka, Kuřecí tacos - typická pochoutka v kukuřičné placce, Chilli…

Sushi pro pokročilé

Menu : Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s lososem, tuňákem, krevetou, avokádem Maki…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Sushi pro pokročilé

Sushi pro pokročilé

Menu : Nigiri sushi - výběr z několika druhů, např. s lososem, tuňákem, krevetou, avokádem, Maki sushi s lososem, okurkou a avokádem,…

13. 6. Thursday

Česká klasika - Omáčky

Menu : Odkopaná selka (pomazánka ze syrečků) Svíčková omáčka Rajská omáčka Křenová omáčka…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Česká klasika - Omáčky

Česká klasika - Omáčky

Menu : Odkopaná selka (pomazánka ze syrečků), Svíčková omáčka, Rajská omáčka, Křenová omáčka, Domácí houskový…

Indická kuchyně I.

Menu : Naan - Indická placka Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs Zeleninové Pakoras -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně I.

Indická kuchyně I.

Menu : Naan - Indická placka, Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs, Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku, Butter…

14. 6. Friday

Kurz grilování se Stellou Artois

Menu : Domácí Italská Foccacia Krkovice se směsí česneku podlévaná pivem Stella Artois Vysoký…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas17:00
Jan Rambousek
Kurz grilování se Stellou Artois

Kurz grilování se Stellou Artois

Menu : Domácí Italská Foccacia, Krkovice se směsí česneku podlévaná pivem Stella Artois, Vysoký roštěnec s grilovanou zeleninou,…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

15. 6. Saturday

Indonéská kuchyně

Menu : Salát Gado gado s arašídovou pastou Nasi Goreng - smažená indonéská rýže Variace Satai -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Indonéská kuchyně

Indonéská kuchyně

Menu : Salát Gado gado s arašídovou pastou, Nasi Goreng - smažená indonéská rýže, Variace Satai - kuřecí maso v arašídovém sambalu a…

16. 6. Sunday

Česká kuchyně pro mladší děti

Menu : POCTIVÁ BRAMBORAČKA paní RETIGOVÉ KUŘECÍ ŘÍZEK S CITRONEM STAROČESKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas10:00
Vladimír Palička
Česká kuchyně pro mladší děti

Česká kuchyně pro mladší děti

Menu : POCTIVÁ BRAMBORAČKA paní RETIGOVÉ, KUŘECÍ ŘÍZEK S CITRONEM, STAROČESKÝ BRAMBOROVÝ SALÁT, TVAROHOVÉ OVOCNÉ…

Thajská kuchyně II.

Menu : Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných…

adresaHusitská 56
cas11:00
Radek Příhonský
Thajská kuchyně II.

Thajská kuchyně II.

Menu : Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami, Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných nudlí, Massaman kari - jemné massaman…

Thajská kuchyně I.

Menu : Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas11:00
Olga Pavlíková
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu : Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

Thajská kuchyně pro starší děti

Menu : JARNÍ ZÁVITKY THAISKÁ KUŘECÍ POLÉVKA PAD THAI NUDLE S KUŘECÍM MASEM BANÁN NA KARAMELU S…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas16:00
Vladimír Palička
Thajská kuchyně pro starší děti

Thajská kuchyně pro starší děti

Menu : JARNÍ ZÁVITKY, THAISKÁ KUŘECÍ POLÉVKA, PAD THAI NUDLE S KUŘECÍM MASEM, BANÁN NA KARAMELU S…

Cesta po Indonésii s Radkem Příhonským

Menu : Daging Belacang - hustá polévka s rýží a hovězím masem Telur Petis - vejce vařená v…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Cesta po Indonésii s Radkem Příhonským

Cesta po Indonésii s Radkem Příhonským

Menu : Daging Belacang - hustá polévka s rýží a hovězím masem, Telur Petis - vejce vařená v kokosovém curry s rýží, Ayam Goreng Yogy A…

Thajská kuchyně I.

Menu : Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas18:00
Olga Pavlíková
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu : Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

17. 6. Monday

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Žebra & křídla

Menu : Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Jan Křídlo
Žebra & křídla

Žebra & křídla

Menu : Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar, Pečená kuřecí křidélka Buffalo,…

Základní kameny italské kuchyně

Menu : Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou Bazalkové pesto Domácí bramborové…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Základní kameny italské kuchyně

Základní kameny italské kuchyně

Menu : Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou, Bazalkové pesto, Domácí bramborové gnocchi, Ragů Bolognese, Domácí…

18. 6. Tuesday

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

Francouzská kuchyně I.

Menu :

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
19. 6. Wednesday

Základy Sushi

Menu : Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Základy Sushi

Základy Sushi

Menu : Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný…

Mořské ryby

Menu : Carpaccio z halibuta se salsou z fenyklu, okurky a avokáda, citrusová zálivka, piniové…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Mořské ryby

Mořské ryby

Menu : Carpaccio z halibuta se salsou z fenyklu, okurky a avokáda, citrusová zálivka, piniové oříšky, Rybí velouté se šafránovou…

20. 6. Thursday

Indonéská kuchyně

Menu : Salát Gado gado s arašídovou pastou Nasi Goreng - smažená indonéská rýže Variace Satai -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Indonéská kuchyně

Indonéská kuchyně

Menu : Salát Gado gado s arašídovou pastou, Nasi Goreng - smažená indonéská rýže, Variace Satai - kuřecí maso v arašídovém sambalu a…

21. 6. Friday

Thajská kuchyně I.

Menu : Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu : Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

Indická kuchyně II.

Menu : Indické placky Chapati Kadahi Chicken Masala Paneer Rice Pakoras Tarka…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně II.

Indická kuchyně II.

Menu : Indické placky Chapati, Kadahi Chicken Masala, Paneer, Rice Pakoras, Tarka…

22. 6. Saturday

Americká kuchyně pro děti

Menu : Americký tradiční salát Domácí hamburgery Americké sušenky…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas10:00
Vladimír Palička
Americká kuchyně pro děti

Americká kuchyně pro děti

Menu : Americký tradiční salát, Domácí hamburgery, Americké sušenky…

Odpalované dezerty

Menu : Věneček Choux  Pudinkový krém se šlehačkou  Chantilly krém  Žloutkový…

adresaHusitská 56
cas11:00
Róza peče (Kateřina Rybářová)
Odpalované dezerty

Odpalované dezerty

Menu : Věneček, Choux , Pudinkový krém se šlehačkou , Chantilly krém , Žloutkový…

Americká kuchyně - Texas pro starší děti

Menu : KOVBOJSKÉ FAZOLE INDIANSKÉ PLNĚNÉ BRAMBORY, PEČENÉ V ALOBALU, PODAVANÉ S VAŘENOU…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas16:00
Vladimír Palička
Americká kuchyně - Texas pro starší děti

Americká kuchyně - Texas pro starší děti

Menu : KOVBOJSKÉ FAZOLE, INDIANSKÉ PLNĚNÉ BRAMBORY, PEČENÉ V ALOBALU, PODAVANÉ S VAŘENOU KUKUŘICÍ, AMERICAN FILI STEAK (MASO SE SÝREM V…

23. 6. Sunday

Indonéská kuchyně

Menu : Salát Gado gado s arašídovou pastou Nasi Goreng - smažená indonéská rýže Variace Satai -…

adresaHusitská 56
cas11:00
Radek Příhonský
Indonéská kuchyně

Indonéská kuchyně

Menu : Salát Gado gado s arašídovou pastou, Nasi Goreng - smažená indonéská rýže, Variace Satai - kuřecí maso v arašídovém sambalu a…

Steaky - Flank a Skirt

Menu : Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy Skirt steak s Portobello…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas11:00
Michal Suchánek
Steaky - Flank a Skirt

Steaky - Flank a Skirt

Menu : Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy, Skirt steak s Portobello, Gratinované smetanové brambory, American…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

Arabská kuchyně severní Afriky

Menu : Pikantní polévka chorba Salát mechwia z pečených paprik Kuskus s kuřecím masem v…

adresaHusitská 56
cas18:00
Chefparade
Arabská kuchyně severní Afriky

Arabská kuchyně severní Afriky

Menu : Pikantní polévka chorba Salát mechwia z pečených paprik Kuskus s kuřecím masem v kořeněné omáčce Plněné taštičky brik s…

24. 6. Monday

Kuře v hlavní roli

Menu : Čirý kuřecí vývar s fritáty Chilli "lízátka" z kuřecích křídel s medovým dipem podávané…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Kuře v hlavní roli

Kuře v hlavní roli

Menu : Čirý kuřecí vývar s fritáty, Chilli "lízátka" z kuřecích křídel s medovým dipem podávané na rukolovém lůžku, Supreme s hedvábnou…

Asijské woky

Menu : Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu Rýžové nudle s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Asijské woky

Asijské woky

Menu : Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu, Rýžové nudle s krevetami, zeleninou, mungo klíčky,…

25. 6. Tuesday

Makronky

Menu : Makronky – základní technika pečení Vanilkový krém Pistáciový krém Malinový krém…

adresaHusitská 56
cas18:00
Monika Křemenová
Makronky

Makronky

Menu : Makronky – základní technika pečení Vanilkový krém Pistáciový krém Malinový krém Čokoládová…

Viva la Italia!

Menu : Grilované krevety s aioli omáčkou Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Viva la Italia!

Viva la Italia!

Menu : Grilované krevety s aioli omáčkou, Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým máslem, Braciola di manzo - tenký…

26. 6. Wednesday

Indická kuchyně I.

Menu : Naan - Indická placka Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs Zeleninové Pakoras -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně I.

Indická kuchyně I.

Menu : Naan - Indická placka, Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs, Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku, Butter…

Francouzská kuchyně II.

Menu : Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Francouzská kuchyně II.

Francouzská kuchyně II.

Menu : Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

27. 6. Thursday

Naše ryby

Menu : Rybí várka Rybí vývar Zadělávaná rybí polévka s hráškem a pečenou houskou Kapr na modro…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Naše ryby

Naše ryby

Menu : Rybí várka, Rybí vývar, Zadělávaná rybí polévka s hráškem a pečenou houskou, Kapr na modro s bramborem, Candát v česnekovém…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu : Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

28. 6. Friday

Asijské woky

Menu : Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu Rýžové nudle s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Asijské woky

Asijské woky

Menu : Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu, Rýžové nudle s krevetami, zeleninou, mungo klíčky,…

29. 6. Saturday

Sushi pro děti

Menu : Uramaki sushi s uzeným lososem (obrácené sushi rolky) Duhové sushi Futomaki sushi se…

adresaHusitská 56
cas11:00
Lukáš Neckář
Sushi pro děti

Sushi pro děti

Menu : Uramaki sushi s uzeným lososem (obrácené sushi rolky), Duhové sushi, Futomaki sushi se surimi, zeleninou a salátem (větší rolky…

Street Food z Vietnamu

Menu : Omáčka Nuoc Cham - variace základní vietnamské omáčky Kyselá zálivka s česnekem, chilli…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Street Food z Vietnamu

Street Food z Vietnamu

Menu : Omáčka Nuoc Cham - variace základní vietnamské omáčky Kyselá zálivka s česnekem, chilli a zeleninou (nuós chãm) , Smažené jarní…

30. 6. Sunday

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu : Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou Pravá italská pizza Tiramisu pro děti -…

adresaHusitská 56
cas11:00
Lukáš Neckář
Malí Italové – kurz vaření pro děti

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu : Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou, Pravá italská pizza, Tiramisu pro děti - klasický italský dezert s piškoty a…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu : Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

Why choose cooking courses in Chefparade
Since 2007,

10 years of tradition

on the Czech market

More than

90 000 participants

in the cooking courses

Ordered more

15 000 cooking classes

and other events

More than

8 000 positive reviews

Inter alia Tripadvisor