Mexická kuchyně na STATKU


Chefparade Statek (Sukorady 31, Mladá Boleslsav)
Friday, 1/23/2026
18:00 - 21:00

Prázdny

Mexická kuchyně na STATKU

Chefparade Statek (Sukorady 31, Mladá Boleslsav)
  • Friday 1/23/2026 / 6:00 PM - 9:00 PM
    Chefparade Statek (Sukorady 31, Mladá Boleslsav)
8 available
CZK 3,490

Mexická kuchyně na STATKU

Zažijte něco netradičního! Přijďte si s námi zavařit z lokálních surovin na čerstvém vzduchu a nasajte atmosféru pohody našeho statku

Společně s šéfkuchařem se během kurzu pustíte do mexických specialit, za které by se nemusel stydět ani señor Rodríguez. Sice nebudete vařit v typickém ponču a sombreru, ale dostanete od nás čistou a vyžehlenou zástěru. Poté, co se naučíte šest výtečných jídel a všechny je zvládnete i ochutnat, si večer po kurzu naordinujte i pořádnou siestu.

Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníka kurzu

Kurz trvá 4 hodiny, můžete si ho ale prodloužit a strávit s námi na statku celou noc! Odjíždět budete až po královské snídani, kterou pro vás připraví jeden z našich šéfkuchařů.

Cena přespání, neomezené konzumace nealko i alko nápojů a snídaně v podobě švédských stolů, je 990 Kč (cenu je nutné připočítat k základní ceně kurzu vaření) - v případě zájmu o přespání, nás prosím kontaktujte na rezrvace@chefparade.cz nebo napište poznámku k objednávce.

.

Jirka má za sebou bohaté zkušenosti z gastronomie. Už jeho otec provozoval restauraci a Jirka se proto odmala v tomto prostředí pohyboval. Vyučil se kuchařem/číšníkem a praxi měl v prvotřídních podnicích v Praze, Karlových Varech, nebo Českém Krumlově. V Českém Krumlově si nakonec otevřel svojí vlastní restauraci s penzionem, kterou provozoval dlouhá léta. Během svých gastronomických toulek se vyprofiloval na odborníka v grilování, přípravu steaků z jihoamerických stařených mas a mexickou kuchyni. Vzhledem ke svým manažerským zkušenostem má u nás v Chefparade na starosti, kromě kurzů, i provoz našeho Chefparade statku v Sukoradech. Pokud si na statku uspořádáte jakoukoliv akci, tak ho tam rozhodně potkáte.

Jiří Krákora  I   šéfkuchař kurzu

How the course runs

Upon arrival, our head chef will welcome you and introduce you to the course program. If you registered on your own without a partner or friends, don’t worry—you will still enjoy the course.

You don’t need to bring anything to the course. Ingredients, kitchen utensils, and aprons are provided. Just remember to bring a good mood and come with a hearty appetite. There will be plenty of food to enjoy.

You don’t need to worry about drinks 🙂 You won’t go thirsty—all non-alcoholic beverages, beer, and wine are included in the price, and you can drink as much as you like! On children’s courses, you also won’t go thirsty, but beer and wine will not be offered to children 🙂

All recipes will be emailed to you the next day after your cooking course. You can print them out and add them to your family cookbook.

Parking is available directly in front of our cooking school in the Holešovice market area, where you have the first hour free. Parking at the Chefparade farm is also available on-site free of charge.

The length of the course depends on the complexity of the menu and, of course, on your cooking skills 🙂 Some dishes you will complete in no time, while others deserve a bit more care and time. Usually, the course lasts 3 to 4 hours, during which you will not only cook all the dishes but also have time to sit back, chat, and enjoy the entire experience to the last bite.

Unfortunately, due to capacity limits, an additional adult companion is not allowed. On children’s courses, one adult companion per child is of course permitted.

FAQ

1. How long do the cooking classes last?
2. Do I need to bring anything with me?
3. Are ingredients included in the price?

You may also like