Tradiční recepty vietnamské kuchyně


Holešovická tržnice, hala 36
Saturday, 11/15/2025
11:00 - 14:00

Prázdny

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Holešovická tržnice, hala 36
  • Saturday 11/15/2025 / 11:00 AM - 2:00 PM
    Holešovická tržnice, hala 36
CZK 3,490

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Vietnamská kuchyně je výborná a zdravá zároveň. Naučte se pár pestrých a jednoduchých receptů, které hravě vytáhnete z rukávu, kdykoliv dostanete chuť na něco exotického. Od čerstvých jarních závitků, které jsou jedním z nejchutnějších předkrmů, přes tradiční polévku Pho, až třeba po Bun cha, další populární pokrm z této vzdálené země. Svěží, barevné a pestré menu se už nemůže dočkat, až ho ochutnáte.

Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníka kurzu.

Tomáš se vyučil v hotelech Parkhotel a Intercontinental. Poté nastoupil do restaurace Expo 58, kde měl tu čest pracovat s lidmi, kteří pro tuto restauraci získali zlatou medaili za gastronomii na světové výstavě Expo 1958 v Bruselu. Měl to štěstí, že se mohl podílet jako šéfkuchař na otevření první restaurace Ambiente The living restaurant v Mánesově ulici. Jako hlavní šéfkuchař Ambiente Group se zapojil do otevření dalších Ambiente restaurací v Americké ulici v Praze, v Liberci a v Celetné ulici. Tam to byla Pasta-Fresca Restaurant. Vedle těchto restaurací pracoval také na společném projektu Ambiente a Staropramenu, Potrefená HUSA. Několik let působil jako šéfkuchař v restauraci Le Café Colonial, která byla zaměřena na francouzskou kuchyni a kuchyně francouzských kolonií. Po návštěvě Brazílie se jako šéfkuchař podílel na otevření restaurace Brasileiro ve Slovanském domě. V době svého působení v restauraci La Bodeguita del Medio ve Skopji zaučiloval makedonské kuchaře, se kterými otevřel restauraci La Bodeguita del Medio v Makedonii. Naposledy absolvoval kuchařský kurz thajské kuchyně v Bangkoku.

Tomáš Turek  I   šéfkuchař kurzu

How the course runs

Upon arrival, our head chef will welcome you and introduce you to the course program. If you registered on your own without a partner or friends, don’t worry—you will still enjoy the course.

You don’t need to bring anything to the course. Ingredients, kitchen utensils, and aprons are provided. Just remember to bring a good mood and come with a hearty appetite. There will be plenty of food to enjoy.

You don’t need to worry about drinks 🙂 You won’t go thirsty—all non-alcoholic beverages, beer, and wine are included in the price, and you can drink as much as you like! On children’s courses, you also won’t go thirsty, but beer and wine will not be offered to children 🙂

All recipes will be emailed to you the next day after your cooking course. You can print them out and add them to your family cookbook.

Parking is available directly in front of our cooking school in the Holešovice market area, where you have the first hour free. Parking at the Chefparade farm is also available on-site free of charge.

The length of the course depends on the complexity of the menu and, of course, on your cooking skills 🙂 Some dishes you will complete in no time, while others deserve a bit more care and time. Usually, the course lasts 3 to 4 hours, during which you will not only cook all the dishes but also have time to sit back, chat, and enjoy the entire experience to the last bite.

Unfortunately, due to capacity limits, an additional adult companion is not allowed. On children’s courses, one adult companion per child is of course permitted.

FAQ

1. How long do the cooking classes last?
2. Do I need to bring anything with me?
3. Are ingredients included in the price?

You may also like