Gruzínská kuchyně

Možná jste se ještě nesetkali, ale překvapí vás svou chutí, originalitou a nápaditostí...

Holešovická tržnice, hala 36
Friday, 11/14/2025
18:00 - 21:00

Prázdny

Gruzínská kuchyně

Holešovická tržnice, hala 36
  • Friday 11/14/2025 / 6:00 PM - 10:00 PM
    Holešovická tržnice, hala 36
CZK 3,490

Gruzínská kuchyně

Možná jste se ještě nesetkali, ale překvapí vás svou chutí, originalitou a nápaditostí...
Product text...

Matvej Zevajev a je vášnivým milovníkem rybí gastronomie, zejména mořských ryb a mořských plodů. Před pěti lety začal pracovat s rybami profesionálně v restauraci WineFood jako prodejce a filetář ryb. Následně nastoupil do restaurace Blue Fjord, kde pracoval na většině pozic, včetně filetování a příprava ryb, teplé i studené kuchyně. Během kurzu Vás překvapí neuvěřitelnou znalostí o mořských rybách, o jejich chování, nebo původu. Kromě tohoto má vzdělání z Pedagogické univerzity a proto pro něj není problémem vystupovat před lidmi a zkušenosti jim předat. Pracoval s běžnými rybami, jako jsou losos, tuňák, pražma, nebo mořský vlk, zárověň i s méně známými druhy, například mořským ďasem, parmicí, ostnatcem, chňapalem, papouščí rybou nebo kanicí. V neposlední řadě má zkušenosti i s chobotnicemi, slávkami, krevetami, humry, kraby, svatojakubkami a desítkami druhů ústřic.

Matvej ZevajevI   šéfkuchař kurzu

How the course runs

Upon arrival, our head chef will welcome you and introduce you to the course program. If you registered on your own without a partner or friends, don’t worry—you will still enjoy the course.

You don’t need to bring anything to the course. Ingredients, kitchen utensils, and aprons are provided. Just remember to bring a good mood and come with a hearty appetite. There will be plenty of food to enjoy.

You don’t need to worry about drinks 🙂 You won’t go thirsty—all non-alcoholic beverages, beer, and wine are included in the price, and you can drink as much as you like! On children’s courses, you also won’t go thirsty, but beer and wine will not be offered to children 🙂

All recipes will be emailed to you the next day after your cooking course. You can print them out and add them to your family cookbook.

Parking is available directly in front of our cooking school in the Holešovice market area, where you have the first hour free. Parking at the Chefparade farm is also available on-site free of charge.

The length of the course depends on the complexity of the menu and, of course, on your cooking skills 🙂 Some dishes you will complete in no time, while others deserve a bit more care and time. Usually, the course lasts 3 to 4 hours, during which you will not only cook all the dishes but also have time to sit back, chat, and enjoy the entire experience to the last bite.

Unfortunately, due to capacity limits, an additional adult companion is not allowed. On children’s courses, one adult companion per child is of course permitted.

FAQ

1. How long do the cooking classes last?
2. Do I need to bring anything with me?
3. Are ingredients included in the price?

You may also like