Steaky a maso

Potrpíte si na kvalitní steak z vyzrálého masa, po jehož rozkrojení a napíchnutí na vidličku nastává ten božský okamžik, kdy se vám doslova rozpadá na jazyku? Dali byste si steak ze středu svíčkové s omáčkou z červeného vína, Rib-eye steak s kaparovým dipem, Supreme s hedvábnou bramborovou kaší nebo grilovaná kachní prsa v neskutečné kombinaci s kávovo-čokoládovou omáčkou? Naši šéfkuchaři pečlivě sestavili několik chutných menu okořeněných o drobné detaily, které potěší nejednoho labužníka. Stačí si jen vybrat, do kterého se zakousnete tentokrát?

Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007

13 let tradice

na českém trhu

Více než

130 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

27 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

12 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz