Po–Pá: 10:00–17:00
Recept na vánoční punč
Vánoce jsou za rohem, tak jsme si pro vás také přichystali jeden dárek 🙂
Je jím recept na vánoční punč, kterým se můžete skvěle zahřát a jeho vůně vám v cuku letu přivodí vánoční náladu!
Ingredience:
• 400 ml vody
• 2 roličky celé skořice
• 2 hvězdičky badyánu
• 5 hřebíčků
• 100 g cukru
• šťáva ze dvou velkých pomerančů a jednoho citronu
• 200 ml rumu
• 400 ml bílého vína / lze nahradit červeným
• pomeranč na zdobení
Postup:
Cukr svařte v hrnci s hrubým dnem na karamel, přidejte vodu, koření a proužek pomerančové kůry a vařte 5 minut. Ostavte z ohně a vmíchejte rum a pomerančovou a citronovou šťávu. Lehce povařte a ochutnejte. V případě potřeby doslaďte, rozlijte do sklenic a podávejte. Ozdobte měsíčky pomeranče, hoďte nohy na stůl a užívejte si vánoční atmosféru 🙂
Přejeme vám krásné Vánoce ve společnosti vašich nejbližších a těšíme se v novém roce na viděnou!
15 let tradice
na českém trhu
150 000 účastníků
kurzů vaření
30 000 kurzů vaření
a dalších akcí
12 000 kladných recenzí
Mimo jiné na Staffino.cz