Recept na silvestrovskou srnčí paštiku

Tuhle skvělou paštiku se u nás můžete naučit s dalšími delikatesami v rámci kurzu Paštiky a galantiny pod vedením Honzy Hajného.

 

Ingredience:

• 200 g slaniny
• 200 g cibule
• 200 g vepřových jater
• 1 kg srnčího
• plechovka žampionů
• 3 polévkové lžíce kapar
• hrst kudrnky
• sardelová pasta
• 10 g másla
• sůl, pepř

Časová náročnost: cca 50 minut

Postup:

Orestujeme slaninu, přidáme cibuli a dozlatova orestujeme. Přidáme vepřová játra a 1 kg srnčího, jednu malou plechovku žampionů, hrst kudrnky, 3 polévkové lžíce kapar, půlku sardelové pasty, sůl a pepř.

Vše rozdusíme doměkka a necháme vychladnout, přidáme trochu másla a vyšleháme. Následně servírujeme nebo uchováme ve sklenici v lednici 🙂

Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007

13 let tradice

na českém trhu

Více než

130 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

27 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

12 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz