Worlds of hamburgers - pro mladší děti

Baby mini hovězí burger

ingredients

Ingredience

    • 45x MINI HAMBUREROVÁ HOUSKA – (KTEROU JSME SI PŘEDTÍM UPEKLI)
    • 1,5 Kg HOVĚZÍHO MASA MLETÉHO (IDEÁLNÍ POMĚR JE 70% HOVEZÍHO KRKU A 30% ZADNÍHO)
    • 1x SALÁT ROLLO ROSSO
    • 180 g KOZÍ SÝR (značky La Buche de Chevre fondante)
    • MAJONÉZA
    • ANANASOVÁ KOLEČKA V PLECHOVCE
    • SLADKÁ PAPRIKA
    • SŮL, PEPŘ
    • KEČUP
    • ČESNEK
    • 2x CIBULE ŽLUTÁ
Příprava

Příprava

1. Z majonézy, sladké papriky, soli, kečupu a česneku si vytvoříme dresink.
2. Nakrájíme kozí sýr na kolečka.
3. Ananas nakrájíme na malé kousky.
4. Omyjeme salát rollo roso a necháme jej odkapat.
5. Cibulku nakrájíme na malé kousky.
6. V misce si smícháme mleté hovězí maso, cibulku, sůl, pepř a trošku hořčice.
7. Maso odvážíme po 30g a vytvoříme placičky, které dáme na plech vyložený pečicím papírem.
8. Pečeme v troubě při teplotě 190°C po dobu 5-10 min.
9. Housku rozkrojíme, ogrilujeme ji a potřeme oboustranně dresingem.
10. Na spodní stranu bulky dáme salát, položíme plátek masa, plátek ananasu, přidáme několik koleček kozího sýra a přiklopíme druhou části housky.
Pomocí špejle hamburger propíchneme.

Počet porcí

Počet porcí

15

Doba přípravy

Doba přípravy

25 min

Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007

13 let tradice

na českém trhu

Více než

130 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

27 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

12 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz