Základy jídel aneb Jak na pořádný vývar

Vývar je naprostý základ, ne náhodou ho přinášíme hned v první kapitole. Využijete ho v polévkách, omáčkách, zalévá se jím risotto, ale kromě rýže umí dochutit i kuskus, polentu, hrachovou kaši a spoustu dalších pokrmů. Vývar v mrazáku nikdy nezabírá zbytečně místo, hodit se totiž může téměř denně. A jak na jeho přípravu?

 

 

V praxi si přípravu vývaru můžete vyzkoušet všech těchto kurzech (pro zobrazení menu v kurzu klikněte na odkaz):

Tradiční recepty vietnamské kuchyně 

Francouzská kuchyně

Itálie od předkrmu po dezert

A další, a další…

Budeme rádi, když se přijdete přesvědčit, že vývar děláte správně k nám na kurz, kde se mimo toho dozvíte mnoho dalších zajímavých tipů a triků o vaření.
Přeji Vám mnoho štěstí při vaření vašeho vývaru a v dalším díle naší “Online školy vaření” se podíváme na bezpečnou manipulaci se surovinami a jejich správném zpracování.

Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007,

11 let tradice

na českém trhu

Více než

100 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

20 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

8 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz