Online kurz Mexické kuchyně s José Mirandou

Ojo Rojo (Michelada)

 

Ingredience:

Namočíme okraj sklenice citrónovou štávou a obalíme mixem soli, cukru a drceného chilli. Přidáme led, přidáme trochu limetové šťávy, Worcesteru, Tabasca, sojové omáčky. Vše smícháme s půl sklenicí džusu clamato a dolijeme oblíbeným pivem.   

 

Enchiladas

 

Ingredience:

Uvaříme si kuřecí vývar s kořenovou zeleninou cca 20-30 minut.  Opečeme si tortily na pár minut z každé strany na pánvi.  Na stejné pánvi si opečeme rajčata, jednu cibuli a jeden stroužek česneku. Směs si rozmixujeme s trochou kuřecího vývaru a rozdělíme na dvě části. Nakrájíme si na drobno uvařené kuře z vývaru a plníme tortily kuřetem. Naskládáme do pekáče a zalijeme jednou částí umixované směsi a posypeme nastrouhaným sýrem. Dáme zapéct do trouby na 180 stupňů na cca 7-10 minut.

Vyndáme z trouby a servírujeme se zbytkem zeleniny, trochou cibule a čerstvou omáčkou, která nám zbyla. můžeme přidat chilli papričku.

 

Guacamole

 

Ingredience:

Nakrájíme na malé kousky rajčata, cibuli a koriandr a promícháme v míse. 

V druhé míse rozmačkáme avokádo, přidáme limetu a sůl a promícháme s druhou směsí. 

Dosolíme a přidáme limetu dle chuti. Můžeme servírovat s nachos 🙂

Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007

13 let tradice

na českém trhu

Více než

130 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

27 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

12 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz