Připravili jsme pro vás nový kurz, který je určen milovníkům žebírek, kuřecích křídel a dalších oblíbených pochoutek, která jsou ideální na party s přáteli nebo pořádnou pánskou jízdu.
S kuchařem Honzou Křídlem se naučíte připravovat skvělé marinády na křehká žebírka a šťavnatá křidélka, pikantní nachos, grilovanou kukuřici nebo legendární salát coleslaw.
Přijďte si užít večer k nám do Chefparade a ohromte pak svou rodinu či přátele úžasnými jídly, ke kterým vám po kurzu zašleme recepty!
Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade.
-
Termín:
10. června 2022, Pátek, 18:00 -
Cena:
2 990 Kč -
Místo konání:
Holešovická tržnice, hala 36 -
Doba trvání:
3 - 3,5 hod.
Nevíte si rady? Zavolejte nám.
Rádi odpovíme na všechny dotazyPokud je u vámi vybraného kurzu vaření uvedený kuchař Chefparade, stále ještě pracujeme na tom, abychom pro vás zajistili toho nejvhodnějšího.
Náš tým šikovných kuchařů neustále rozšiřujeme a hledáme nové lektory. Chcete se k nám přidat? Pošlete nám životopis na rezervace@chefparade.cz.