Připravili jsme pro vás nový kurz, který je určen milovníkům žebírek, kuřecích křídel a dalších oblíbených pochoutek, která jsou ideální na party s přáteli nebo pořádnou pánskou jízdu.
S kuchařem Honzou Křídlem se naučíte připravovat skvělé marinády na křehká žebírka a šťavnatá křidélka, pikantní nachos, grilovanou kukuřici nebo legendární salát coleslaw.
Přijďte si užít večer k nám do Chefparade a ohromte pak svou rodinu či přátele úžasnými jídly, ke kterým vám po kurzu zašleme recepty!
Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade.
-
Termín:
15. ledna 2020, Středa, 18:00 -
Cena:
2 590 Kč -
Místo konání:
Bubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36 -
Doba trvání:
3 - 3,5 hod.
Nevíte si rady? Zavolejte nám.
Rádi odpovíme na všechny dotazyHonza spolupracuje s Chefparade již více než 5. Hned po škole se vydal na cestu klasického kuchaře, časem ale zjistil, že být zavřený celý den v kuchyni není to, o čem vždy snil. Proto se vydal vlastní, zábavnější cestou, a vaření se stalo nejen jeho prací, ale i koníčkem. Honzu jste mohli potkat v Chefparade Foodtrucku, ve kterém procestoval celou Českou republiku i další státy. Neusíná na vavřínech a stále se učí, abyste na jeho kuchařských kurzech měli co nejčerstvější informace ze světa gastronomie. V současnosti pracuje v Pražském bistru Dish, které se specializuje na hamburgery a které získalo v tomto odvětví již mnoho ocenění.