Žebra & křídla

Připravili jsme pro vás nový kurz, který je určen milovníkům žebírek, kuřecích křídel a dalších oblíbených pochoutek, která jsou ideální na party s přáteli nebo pořádnou pánskou jízdu.

S kuchařem Honzou Křídlem se naučíte připravovat skvělé marinády na křehká žebírka a šťavnatá křidélka, pikantní nachos, grilovanou kukuřici nebo legendární salát coleslaw.

Přijďte si užít večer k nám do Chefparade a ohromte pak svou rodinu či přátele úžasnými jídly, ke kterým vám po kurzu zašleme recepty!

Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade. 

  • Termín: 15. února 2019, Pátek, 18:00
  • Místo konání: Husitská 56
  • Doba trvání: 3 - 3,5 hod. hodiny
  • Cena: 2 190 Kč
  • Kuchař: Jan Křídlo

waiting list "Kurz je již obsazen. Můžete se ale přihlásit na Waiting list a pokud se uvolní místo, budeme vás kontaktovat."

Kontaktní údaje

Jméno
Příjmení
Telefon
Email
Byli jste zařazen na waiting list
CHYBA:
Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007,

11 let tradice

na českém trhu

Více než

100 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

20 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

8 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz