Žebra & křídla

Připravili jsme pro vás nový kurz, který je určen milovníkům žebírek, kuřecích křídel a dalších oblíbených pochoutek, která jsou ideální na party s přáteli nebo pořádnou pánskou jízdu.

S kuchařem Honzou Křídlem se naučíte připravovat skvělé marinády na křehká žebírka a šťavnatá křidélka, pikantní nachos, grilovanou kukuřici nebo legendární salát coleslaw.

Přijďte si užít večer k nám do Chefparade a ohromte pak svou rodinu či přátele úžasnými jídly, ke kterým vám po kurzu zašleme recepty!

Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade. 

  • Termín: 20. ledna 2019, Neděle, 18:00
  • Místo konání: Husitská 56
  • Doba trvání: 3 - 3,5 hod. hodiny
  • Cena: 2 190 Kč
  • Kuchař: Jan Křídlo

Objednávkový formulář


Kontaktní údaje

Jméno
Příjmení
Telefon
Email

Fakturační údaje

Ulice / Číslo
Město
PSČ
Název firmy
IČO
DIČ
Slevový kód

Způsob úhrady

Bankovní převod

Emailem od nás dostanete pokyny k platbě, kterou zadáte prostřednictvím vaší banky. Tento způsob úhrady může trvat až 4 pracovní dny.

Zadejte kod
Celková částka: 2 190

Pokud máte jakýkoliv jiný dotaz, nahlédněte do Často kladených dotazů FAQ na hlavní stránce nebo nás kontaktujte na emailové adrese rezervace@chefparade.cz, případně volejte na tel.: +420 730 155 087.

Rezervace úspěšně zaslána
CHYBA:
Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007,

10 let tradice

na českém trhu

Více než

90 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

15 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

8 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz