Nemusíte být praví Italové na to, abyste si zvládli doma připravit kvalitní domácí těstoviny s nejpoctivějším pestem pod sluncem. Takový tataráček z hovězí svíčkové se může zdát jako pěkná věda, ale s pomocí našeho šéfkuchaře ho hravě zvládnete. Celé menu složené z těch nejtypičtějších italských pokrmů si nejen připravíte, ale za odměnu si ho můžete vychutnat až do poslední borůvky.
Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníka kurzu.
-
Termín:
30. června 2022, Čtvrtek, 18:00 -
Cena:
2 990 Kč -
Místo konání:
Holešovická tržnice, hala 36 -
Doba trvání:
3 - 3,5
Nevíte si rady? Zavolejte nám.
Rádi odpovíme na všechny dotazyLukáš se specializuje na středomořskou kuchyni, má dlouholeté zkušenosti s cateringem, pracuje jako šéfkuchař v nadnárodní společnosti a zdokonaloval se také na svých cestách po světe. Účastní se nejrůznějších gastronomických festivalů a na GCHP – USA Fall Tour 2015 působil jako Global Chef za celou Českou republiku.
Ve škole vaření Chefparade se s ním můžete setkat na kuchařských kurzech masa, italské a francouzské kuchyně, mořských plodů.