Základní kameny italské kuchyně

Nemusíte být praví Italové na to, abyste si zvládli doma připravit kvalitní domácí těstoviny s nejpoctivějším pestem pod sluncem. Takový tataráček z hovězí svíčkové se může zdát jako pěkná věda, ale s pomocí našeho šéfkuchaře ho hravě zvládnete. Celé menu složené z těch nejtypičtějších italských pokrmů si nejen připravíte, ale za odměnu si ho můžete vychutnat až do poslední borůvky.

Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníka kurzu.

  • Termín: 15. ledna 2019, Úterý, 18:00
  • Místo konání: Husitská 56
  • Doba trvání: 3 - 3,5 hod. hodiny
  • Cena: 2 190 Kč
  • Kuchař: Lukáš Jeništa

waiting list "Kurz je již obsazen. Můžete se ale přihlásit na Waiting list a pokud se uvolní místo, budeme vás kontaktovat."

Kontaktní údaje

Jméno
Příjmení
Telefon
Email
Byli jste zařazen na waiting list
CHYBA:
Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007,

10 let tradice

na českém trhu

Více než

90 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

15 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

8 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz