Milujete lehkost a barevnost asijské kuchyně a nepotřebujete za každou cenu v jídle maso? Vězte, že i veganská jídla mohou být zajímavá a chutná! Na kurzu se naučíte například tradiční japonskou polévku Miso, oblíbený salát z mořské řasy wakame a kari omáčku s dýní zjemněnou kokosovým mlékem. Vše zakončíte sladkou kokosovou panna cottou s mangem, která Vás pohladí na duši i v žaludku.
-
Termín:
25. května 2022, Středa, 18:00 -
Cena:
2 990 Kč -
Místo konání:
Holešovická tržnice, hala 36 -
Doba trvání:
3 - 3,5
Nevíte si rady? Zavolejte nám.
Rádi odpovíme na všechny dotazyLukáš Neckář (www.lukasneckar.cz) je mistr ve svém oboru – v gastronomii se pohybuje přes 25 let, z toho 20 let se věnuje asijské kuchyni! Lukáš je nejenom majitel COLOR SUSHI (www.colorsushi.cz), šéfkuchař, ale také i influencer. Aktuálně má svůj pořad Barevný svět Lukáše Neckáře na TV Mňam. U nás v Chefparade působí přes 10 let, vede asijské kurzy a svůj autorský kurz Color Sushi. Pracoval v restauracích jako Ambiente, Barock, Sushitime, Vienna House, Corintia Tower, Sushi v Dushi či Sushitime. Pro rok 2022 je Lukáš Neckář se svým COLOR SUSHI – headliner food festivalové sezóny 2022.