Vietnamská kuchyně je výborná a zdravá zároveň. Naučte se pár pestrých a jednoduchých receptů, které hravě vytáhnete z rukávu, kdykoliv dostanete chuť na něco exotického. Od čerstvých jarních závitků, které jsou jedním z nejchutnějších předkrmů, přes tradiční polévku Pho, až třeba po Bun cha, další populární pokrm z této vzdálené země. Svěží, barevné a pestré menu se už nemůže dočkat, až ho ochutnáte.
Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníka kurzu.
-
Termín:
18. ledna 2020, Sobota, 11:00 -
Cena:
2 590 Kč -
Místo konání:
Husitská 56 -
Doba trvání:
3 - 3,5 hod.
Nevíte si rady? Zavolejte nám.
Rádi odpovíme na všechny dotazyLukáš se specializuje na asijskou kuchyni, zejména pak na sushi a vietnamskou kuchyni. Aby se dostal co nejblíže exotickým chutím, učí se ve světě od lokálních kuchařů. Své zkušenosti zúročil při sestavování nového menu pro firmu Sushitime. Za svou 15letou praxi vystřídal restaurace Duplex, Hot – Barock group, La Scéne. Kromě asijské kuchyně si vyzkoušel českou, italskou ale i francouzskou. Ve Francii, kde propadnul kouzlu provensálské kuchyně, strávil dvě sezóny.
Ve škole vaření Chefparade se s ním můžete setkat především na kuchařských kurzech asijské a francouzské kuchyně