Kurz pro labužníky, kteří mají rádi kus pořádného masa a chtějí umět bravurně připravovat steaky! V tomto kurzu budete pracovat s pravou argentinskou svíčkovou, ze které si připravíte tři skvělé chody. Na konci gurmánského večírku se můžete těšit také na dezert se zmrzlinou, slaným karamelem a griliášem.
Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade.
-
Termín:
4. ledna 2020, Sobota, 11:00 -
Cena:
2 590 Kč -
Místo konání:
Husitská 56 -
Doba trvání:
3 - 3,5 hod.
Nevíte si rady? Zavolejte nám.
Rádi odpovíme na všechny dotazyMichal už jako student vycestoval do Itálie, kde se dobře seznámil s místní kuchyní. Během své profesní kariéry vařil také francouzskou kuchyni v pražském Bistrot de Marléne v Pérle de Prague a Café Coloniale. Vlastnil a provozoval také malou francouzskou restauraci v Brně. Dnes se zabývá gastronomickým poradenstvím a zdokonaluje se v mexické kuchyni.
Michala baví práce s lidmi, a proto rád vyučuje ve škole vaření Chefparade, kde se s ním setkáte na mnoha kurzech vaření včetně grilování.