Steaky II. – Entrecote

Milujete kus pořádného masa a dokážete si ho náramně vychutnat? Chcete umět bravurně připravovat steaky a být mistry ve vaší kuchyni? Pak rozhodně nemůžete na tomto kurzu chybět. Pracovat budete se dvěma druhy masa - vysokým hovězím roštěncem Entrecote a hovězím pupkem, ze kterého si připravíte skvělou tagliattu. Sladkou tečkou na konec celého kurzu se stane lahodná maková panna cotta se švestkovou omáčkou.

Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade. 

  • Termín: 4. března 2019, Pondělí, 18:00
  • Místo konání: Husitská 56
  • Doba trvání: 3 - 3,5 hodiny
  • Cena: 2 490 Kč
  • Kuchař: Jan Rambousek

Kurz je vyprodaný.
Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007,

11 let tradice

na českém trhu

Více než

100 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

20 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

8 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz