Steaky - Flank a Skirt

Milujete kus pořádného masa a dokážete si ho náramně vychutnat? Chcete umět bravurně připravovat steaky a být mistry ve vaší kuchyni?  Přijďte k nám rozkódovat „hovězí“ názvosloví a zjistit proč Vám v masně neprodají T-bone nebo Flank řez. Záplava informací a k tomu maso prémiové kvality z U.S.A., Argentiny, Brazílie nebo třeba Namibie společně s jídly, které se připravují v TOP restauracích vás posunou vpřed nejen mezi přáteli, ale neztratíte se ani mezi odborníky.

Steaky jsou v Americe doma, stejně jako burákové máslo, proto si taky uděláme dezert, který nám spojí býka, Ameriku, burákové máslo a čokoládu – Buck Eye 

Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade. 

  • Termín:
    14. července 2022, Čtvrtek, 18:00
  • Cena:
    2 990 Kč
  • Místo konání:
    Holešovická tržnice, hala 36
  • Doba trvání:
    3 - 3,5 hod.

Nevíte si rady? Zavolejte nám.

Rádi odpovíme na všechny dotazy
kuchar
Kurzem vás provede:
Jan Rambousek

Honza nemá vystudované gastronomické školy, ani nesbíral kulinářské zkušenosti v zahraničí. Avšak díky své píli a zájmu o gastronomii se vypracoval do finálové sedmičky prvního vysílání soutěže MasterChef. To mu otevřelo dveře do vysoké gastronomie a mohl spolupracovat se špičkovými šéfkuchaři. „Proč“ – to je cesta, kterou se Honza vydal. Pokud se chcete na kurzech vaření dozvědět třeba proč cibuli dlouho trvá, než zhnědne a jen se otočíte, je připálená, proč kvasinky vyrobí kypré těsto a ne alkohol, potom jsou jeho kurzy vaření pro vás ty pravé!

Reference:

Dnešní, naprosto pohodové odpoledne na kurzu Itálie pro starší děti, jsme si moc užili. Skvělé jídlo, pohoda i skvělý šéfkuchař. Moc děkujeme. Dárek k Vánocům pro syna byl opravdu dobrý nápad 👍

Martina Psenickova
23.01.2022

Zucastnila jsem se kurzu francouzska kuchyne s Honzou Rambouskem. Byla jsem nadsena, Honza ma skvely prednes, znalosti, podava vse zabavnou formou. Z kurzu jsem si odnesla spoustu tipu a skvele jsem si pochutnala.

Iveta Piskackova
05.03.2022

Street Food z Vietnamu – Lukáš Neckář.
Skvěle vedený kurz pod vedením šéf kuřaře Lukáše. Kurz jsem si neuvěřitelně užila, excelentní vedení šéfa Lukáše, výborná atmosféra, luxusní a kvalitní jídlo. Vřele doporučuji!

Jitka Reslerova
14.01.2022

Přihlaste se na kurz


Kontaktní údaje

Jméno:
Příjmení:
Telefon:
Email:
Město:
Ulice a č.p.:
PSČ:
Název firmy
IČO
DIČ

Způsob úhrady

Zadejte kod

Slevový kód:

Celková cena: 2 990
Rezervace úspěšně zaslána
CHYBA:
DĚKUJEME za odeslání.
Jdeme na to
Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007

15 let tradice

na českém trhu

Více než

150 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

30 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

12 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz