Milujete kus pořádného masa a dokážete si ho náramně vychutnat? Chcete umět bravurně připravovat steaky a být mistry ve vaší kuchyni? Přijďte k nám rozkódovat „hovězí“ názvosloví a zjistit proč Vám v masně neprodají T-bone nebo Flank řez. Záplava informací a k tomu maso prémiové kvality z U.S.A., Argentiny, Brazílie nebo třeba Namibie společně s jídly, které se připravují v TOP restauracích vás posunou vpřed nejen mezi přáteli, ale neztratíte se ani mezi odborníky.
Steaky jsou v Americe doma, stejně jako burákové máslo, proto si taky uděláme dezert, který nám spojí býka, Ameriku, burákové máslo a čokoládu – Buck Eye
Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade.
-
Termín:
14. července 2022, Čtvrtek, 18:00 -
Cena:
2 990 Kč -
Místo konání:
Holešovická tržnice, hala 36 -
Doba trvání:
3 - 3,5 hod.
Nevíte si rady? Zavolejte nám.
Rádi odpovíme na všechny dotazyHonza nemá vystudované gastronomické školy, ani nesbíral kulinářské zkušenosti v zahraničí. Avšak díky své píli a zájmu o gastronomii se vypracoval do finálové sedmičky prvního vysílání soutěže MasterChef. To mu otevřelo dveře do vysoké gastronomie a mohl spolupracovat se špičkovými šéfkuchaři. „Proč“ – to je cesta, kterou se Honza vydal. Pokud se chcete na kurzech vaření dozvědět třeba proč cibuli dlouho trvá, než zhnědne a jen se otočíte, je připálená, proč kvasinky vyrobí kypré těsto a ne alkohol, potom jsou jeho kurzy vaření pro vás ty pravé!