Steaky - Flank a Skirt

Milujete kus pořádného masa a dokážete si ho náramně vychutnat? Chcete umět bravurně připravovat steaky a být mistry ve vaší kuchyni?  Přijďte k nám rozkódovat „hovězí“ názvosloví a zjistit proč Vám v masně neprodají T-bone nebo Flank řez. Záplava informací a k tomu maso prémiové kvality z U.S.A., Argentiny, Brazílie nebo třeba Namibie společně s jídly, které se připravují v TOP restauracích vás posunou vpřed nejen mezi přáteli, ale neztratíte se ani mezi odborníky.

Steaky jsou v Americe doma, stejně jako burákové máslo, proto si taky uděláme dezert, který nám spojí býka, Ameriku, burákové máslo a čokoládu – Buck Eye 

Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade. 

  • Termín: 7. května 2019, Úterý, 18:00
  • Místo konání: Husitská 56
  • Doba trvání: 3 - 3,5 hod. hodiny
  • Cena: 2 490 Kč
  • Kuchař: Jan Rambousek

waiting list "Kurz je již obsazen. Můžete se ale přihlásit na Waiting list a pokud se uvolní místo, budeme vás kontaktovat."

Kontaktní údaje

Jméno
Příjmení
Telefon
Email
Byli jste zařazen na waiting list
CHYBA:
Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007,

11 let tradice

na českém trhu

Více než

100 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

20 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

8 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz