Hovězí maso je úžasnou surovinou, ze které si můžete připravit nespočet pokrmů na tisíc různých způsobů. Víte, jak se poprat se steakem, aby neskončil tuhý jako podrážka? Nebo jak si připravit ten nejkřehčí roastbeef? Po tomto kurzu plném užitečných rad našich šéfkuchařů vás už nic nezaskočí.
Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade.
-
Termín:
20. června 2022, Pondělí, 18:00 -
Cena:
2 990 Kč -
Místo konání:
Holešovická tržnice, hala 36 -
Doba trvání:
3 - 3,5 hod.
Nevíte si rady? Zavolejte nám.
Rádi odpovíme na všechny dotazyJan je odborníkem v oblasti kuchařské artistiky a reklamního food stylingu. Především je ale výborný sushiman. Při své práci ve škole vaření Chefparade využívá mnohaletých zkušeností z praxe a také z účasti na gastronomických soutěžích, kde se mu podařilo získat více než 17 medailí. Za největší úspěch považuje zlatou medaili z kuchařské světové olympiády.
V Chefparade se s ním můžete setkat na kuchařských kurzech sushi, ryb i masa.