Speciality z hovězího masa

Hovězí maso je úžasnou surovinou, ze které si můžete připravit nespočet pokrmů na tisíc různých způsobů. Víte, jak se poprat se steakem, aby neskončil tuhý jako podrážka? Nebo jak si připravit ten nejkřehčí roastbeef? Po tomto kurzu plném užitečných rad našich šéfkuchařů vás už nic nezaskočí.

Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade. 

  • Termín: 31. ledna 2019, Čtvrtek, 18:00
  • Místo konání: Husitská 56
  • Doba trvání: 3 - 3,5 hod. hodiny
  • Cena: 2 490 Kč
  • Kuchař: Jan Hajný

Kurz je vyprodaný.
Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007,

11 let tradice

na českém trhu

Více než

100 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

20 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

8 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz