Speciality z hovězího masa

Hovězí maso je úžasnou surovinou, ze které si můžete připravit nespočet pokrmů na tisíc různých způsobů. Víte, jak se poprat se steakem, aby neskončil tuhý jako podrážka? Nebo jak si připravit ten nejkřehčí roastbeef? Po tomto kurzu plném užitečných rad našich šéfkuchařů vás už nic nezaskočí.

Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade. 

  • Termín: 16. října 2018, Úterý, 18:00
  • Místo konání: Husitská 56
  • Doba trvání: 3 - 3,5 hod. hodiny
  • Cena: 2 490 Kč
  • Kuchař: Jan Hajný

Objednávkový formulář


Kontaktní údaje

Jméno
Příjmení
Telefon
Email

Fakturační údaje

Ulice / Číslo
Město
PSČ
Název firmy
IČO
DIČ
Slevový kód

Způsob úhrady

Bankovní převod

Emailem od nás dostanete pokyny k platbě, kterou zadáte prostřednictvím vaší banky. Tento způsob úhrady může trvat až 4 pracovní dny.

Zadejte kod
Celková částka: 2 490

Pokud máte jakýkoliv jiný dotaz, nahlédněte do Často kladených dotazů FAQ na hlavní stránce nebo nás kontaktujte na emailové adrese rezervace@chefparade.cz, případně volejte na tel.: +420 730 155 087.

Rezervace úspěšně zaslána
CHYBA:
Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007,

10 let tradice

na českém trhu

Více než

90 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

15 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

8 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz