Chutná paštika vyrobená z těch nejpoctivějších ingrediencí už nemusí být doménou jen vyvolené smetánky. Můžete si ji kdykoliv připravit i u vás doma podle tradiční receptury, stačí jen vědět, jak na to. Tímto kurzem vás provede a přípravu zvěřinových i drůbežích paštik vás naučí náš specialista Honza Hajný. Těšit se můžete i na spoustu zajímavostí například o Foie Gras - paštice z husích jater.
Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade.
-
Termín:
8. ledna 2020, Středa, 18:00 -
Cena:
2 590 Kč -
Místo konání:
Husitská 56 -
Doba trvání:
3 - 3,5 hod.
Nevíte si rady? Zavolejte nám.
Rádi odpovíme na všechny dotazyJan je odborníkem v oblasti kuchařské artistiky a reklamního food stylingu. Především je ale výborný sushiman. Při své práci ve škole vaření Chefparade využívá mnohaletých zkušeností z praxe a také z účasti na gastronomických soutěžích, kde se mu podařilo získat více než 17 medailí. Za největší úspěch považuje zlatou medaili z kuchařské světové olympiády.
V Chefparade se s ním můžete setkat na kuchařských kurzech sushi, ryb i masa.