Naše ryby

Do Vánoc je sice daleko, ale právě proto je dobré se naučit připravit naše sladkovodní ryby tak, aby pod stromečkem nebyla ostuda.

Ukážeme si jak kapra vykuchat (mordovat ho nebudeme), jak zbavit kostí, jak vyčistit vnitřnosti na vývar, jak stáhnout filet z kůže nebo jak zbavit kapra šupin.

Určitě se vám budou hodit triky na rybí vývar a třeba zjistíte, že se nemusí vařit ani nijak dlouho.

Ukážeme si tradiční i netradiční postupy tepelné úpravy, svého času netradiční máslovou omáčku od  Clémence Lefeuvre a nakonec budeme rybičky párovat s ještě netradičnějšími přílohami.

Pamatujete na pudink s piškotami a nakládanými meruňkami nebo broskvemi? I ten se u nás naučit dělat a to pěkně po domácku, místo z prášku. 

  • Termín: 27. června 2019, Čtvrtek, 18:00
  • Místo konání: Husitská 56
  • Doba trvání: 3 - 3,5 hodiny
  • Cena: 2 490 Kč
  • Kuchař: Jan Rambousek

Objednávkový formulář


Kontaktní údaje

Jméno
Příjmení
Telefon
Email
Jméno účastníka

Fakturační údaje

Ulice / Číslo
Město
PSČ
Název firmy
IČO
DIČ
Slevový kód

Způsob úhrady

Bankovní převod

Emailem od nás dostanete pokyny k platbě, kterou zadáte prostřednictvím vaší banky. Tento způsob úhrady může trvat až 4 pracovní dny.

Zadejte kod
Celková částka: 2 490

Pokud máte jakýkoliv jiný dotaz, nahlédněte do Často kladených dotazů FAQ na hlavní stránce nebo nás kontaktujte na emailové adrese rezervace@chefparade.cz, případně volejte na tel.: +420 730 155 087.

Rezervace úspěšně zaslána
CHYBA:
Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007,

11 let tradice

na českém trhu

Více než

100 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

20 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

8 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz