Máte rádi jemná a dobře stravitelná jídla? Mořské plody by v tom případě na vašem jídelníčku neměly chybět. Toužíte se naučit koktejl z tichomořských krevet, smažené olihně s petrželovou solí a česnekové aioli a nebo třeba dušené slávky s citronovou trávou? Přihlaste se na tento kurz a rozšiřte si své zdravé portfólio večeří.
Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade.
-
Termín:
30. srpna 2022, Úterý, 18:00 -
Cena:
2 990 Kč -
Místo konání:
Holešovická tržnice, hala 36 -
Doba trvání:
3 - 3,5
Nevíte si rady? Zavolejte nám.
Rádi odpovíme na všechny dotazyLukáš se specializuje na středomořskou kuchyni, má dlouholeté zkušenosti s cateringem, pracuje jako šéfkuchař v nadnárodní společnosti a zdokonaloval se také na svých cestách po světe. Účastní se nejrůznějších gastronomických festivalů a na GCHP – USA Fall Tour 2015 působil jako Global Chef za celou Českou republiku.
Ve škole vaření Chefparade se s ním můžete setkat na kuchařských kurzech masa, italské a francouzské kuchyně, mořských plodů.