Byla by škoda servírovat sladkovodní ryby jen jednou do roka na štědrovečerním stole. Křehké maso, jemná chuť a křupavá kůrčička se skvěle snoubí s vůní čerstvých bylinek, zeleniny nebo citrusů. Cítíte také tu lehkost na jazyku? Váš tartar z lososovitého pstruhu, candát na fenyklu, pstruh pečený na másle se zeleninou a další lahůdky vykouzlí Vánoce z každého všedního dne.
Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade.
-
Termín:
11. února 2021, Čtvrtek, 18:00 -
Cena:
2 790 Kč -
Místo konání:
Holešovická tržnice, hala 36 -
Doba trvání:
3 - 3,5 hod.
Nevíte si rady? Zavolejte nám.
Rádi odpovíme na všechny dotazyHonza nemá vystudované gastronomické školy, ani nesbíral kulinářské zkušenosti v zahraničí. Avšak díky své píli a zájmu o gastronomii se vypracoval do finálové sedmičky prvního vysílání soutěže MasterChef. To mu otevřelo dveře do vysoké gastronomie a mohl spolupracovat se špičkovými šéfkuchaři. „Proč“ – to je cesta, kterou se Honza vydal. Pokud se chcete na kurzech vaření dozvědět třeba proč cibuli dlouho trvá, než zhnědne a jen se otočíte, je připálená, proč kvasinky vyrobí kypré těsto a ne alkohol, potom jsou jeho kurzy vaření pro vás ty pravé!