Přinášíme Vám nový kurz a to „Míchání klasických koktejlů aneb od barové prehistorie k současným trendům“
Vydejte se s námi na zábavnou výpravu do barové historie, poznejte zajímavé klasické koktejly i moderní barové trendy a nahlédněte těm nejvyhlášenějším barmanům pod ruce.
Díky našemu odbornému kurzu naučte připravovat Negroni, Old Fashioned, Sazerak nebo používat moderní výrobní postupy, jako například „nakuřování“, „staření“, „rapid infusion“ či úpravu „sous-vide“ u nápojů.
Celým kurzem Vás provedou šéf barmani dvou pražských předních koktejlových barů – La Casa de la Havana vieja a the Banker´s Bar a za jejich instruktáže si vyzkoušíte namíchat koktejly z různých časových období.
V každém období se dozvíte pozadí dané doby, barové standardy a historické souvislosti. V každém koktejlu bude netradiční surovina, kterou si sami vyrábíme a naučíme ji připravit i Vás.
-
Termín:
29. ledna 2020, Středa, 18:00 -
Cena:
2 590 Kč -
Místo konání:
Husitská 56 -
Doba trvání:
3 - 3,5
Nevíte si rady? Zavolejte nám.
Rádi odpovíme na všechny dotazyPokud je u vámi vybraného kurzu vaření uvedený kuchař Chefparade, stále ještě pracujeme na tom, abychom pro vás zajistili toho nejvhodnějšího.
Náš tým šikovných kuchařů neustále rozšiřujeme a hledáme nové lektory. Chcete se k nám přidat? Pošlete nám životopis na rezervace@chefparade.cz.