Kurz grilování se Stellou Artois

Co by to bylo za školu vaření, kdyby se v ní neučilo i grilování?  V Chefparade můžete proto od června do srpna navštívit šťavnaté grilovací kurzy. Kurzy budou probíhat v holešovickém studiu na grilech Weber, a jak název Grilování se Stellou Artois napovídá, grilovat se bude na pivě Stella Artios a během kurzu se jí můžete neomezeně osvěžovat.

Celé menu je koncipované tak, abyste ho mohli kromě dezertu připravit na grilu. Vnitřní kuchyň se bude používat na přípravné práce, velká část kurzu ale proběhne venku na zahrádce, takže si užijete letní večer (nebo odpoledne) venku. Začínat se bude domácí italskou foccaciou, pokračováním bude krkovice na pivu se směsí česneku a bylinek barbecue, ze které se plynule přejde na vysoký roštěnec s grilovanou zeleninou a jako dezert se naučíte připravovat ten nejlepší hruškový štrůdl se skořicí a gorgonzolou.

  • Termín:
    28. srpna 2020, Pátek, 17:00
  • Cena:
    2 590 Kč
  • Místo konání:
    Holešovická tržnice, hala 36
  • Doba trvání:
    3 - 3,5

Nevíte si rady? Zavolejte nám.

Rádi odpovíme na všechny dotazy
kuchar
Kurzem vás provede:
Jan Rambousek

Honza nemá vystudované gastronomické školy, ani nesbíral kulinářské zkušenosti v zahraničí. Avšak díky své píli a zájmu o gastronomii se vypracoval do finálové sedmičky prvního vysílání soutěže MasterChef. To mu otevřelo dveře do vysoké gastronomie a mohl spolupracovat se špičkovými šéfkuchaři. „Proč“ – to je cesta, kterou se Honza vydal. Pokud se chcete na kurzech vaření dozvědět třeba proč cibuli dlouho trvá, než zhnědne a jen se otočíte, je připálená, proč kvasinky vyrobí kypré těsto a ne alkohol, potom jsou jeho kurzy vaření pro vás ty pravé!

Reference:

Perfektní, bezchybné, moc díky!

Pavel Kysela
20.06.2019

Ocenili jsme komunikaci společnosti Chefparade od okamžiku přihlášení přes informace na webových stránkách až po organizační zvládnutí konkrétního kurzu. Děkujeme i za zaslání receptů a za možnost poskytnutí zpětné vazby.

Miroslav
14.08.2019

Lukáš byl bezprostřední a přesto precizní. Jeho výklad i ukázky byly poutavé, zajímavé i poučné.
Děkoval jsem mu při odchodu a rád své poděkování opakuji.
Velice jsem si kurz užil 🙂

Vladimír Mandat
02.10.2019

Super úžasné jídlo, pohodová atmosféra a spousta humoru, dokonalý kurz který bych si klidně zopakovala 🙂

Iva
10.09.2019

Vše proběhlo super. Díky za vstřícný, vtipný a profesionální přístup.

Vlasta Navrátil
18.09.2019

Děkuji ještě jednou za super kurz, moc jsem si to užila, něco se zase přiučila a dozvěděla a hlavně si pochutnala .Lukáše můžu jen chválit. A těším se na další asijské kurzy.

Renata Durdincová
17.07.2019

Již jsem byla na kurzu indické kuchyně 1 a Honza opět nezklamal. Výborný zážitek. Tentokrát jsem dorazila i s manželem, kterému moc chutnala minulá “výslužka” a tak chtěl jít se mnou a byl také nadšený.
Děkujeme!!!

Tereza
10.09.2019

Přátelský a zároveň profesionální přístup. Jsem ráda, že jsem se kurzu zúčastnila, doporučím všem známým. Děkuji!

PS: Bylo to výborné! 🙂

Dáša Baťková
01.10.2019
Kurz je vyprodaný.
Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007

13 let tradice

na českém trhu

Více než

130 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

27 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

12 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz