Kuře v hlavní roli

Dozlatova upečené kuřátko nebo silný vývar, který zvládne vyléčit všechny neduhy? Z jednoho kousku zvládnete hravě obojí. Na tomto kurzu se naučíte, jak naporcovat a využít celé kuře a jak z něj připravit hned několik skvělých jídel! Ze stehen si připravíte roládu s pancettou a šalvějí, z prsních filetů pak šťavnaté supreme - kuřecí prso s kůží, kostí a kouskem křídélka, doplněné hedvábnou bramborovou kaší. Ze zbylého skeletu se naučíte uvařit ten nejlepší vývar. Jako bonus si pak uděláte skvělé jídlo na párty - chilli "lízátka" z křídel s medovým dipem. Sladkou odměnou za celým kurzem bude vanilkový dezert s mátovou šifonádou.

Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade. 

  • Termín: 20. září 2019, Pátek, 18:00
  • Místo konání: Husitská 56
  • Doba trvání: 3,5 - 4 hodiny
  • Cena: 2 590 Kč
  • Kuchař: Jan Rambousek

Objednávkový formulář


Kontaktní údaje

Jméno
Příjmení
Telefon
Email

Fakturační údaje

Ulice / Číslo
Město
PSČ
Název firmy
IČO
DIČ
Slevový kód

Způsob úhrady

Bankovní převod

Emailem od nás dostanete pokyny k platbě, kterou zadáte prostřednictvím vaší banky. Tento způsob úhrady může trvat až 4 pracovní dny.

Zadejte kod
Celková částka: 2 590

Pokud máte jakýkoliv jiný dotaz, nahlédněte do Často kladených dotazů FAQ na hlavní stránce nebo nás kontaktujte na emailové adrese rezervace@chefparade.cz, případně volejte na tel.: +420 730 155 087.

Rezervace úspěšně zaslána
CHYBA:
Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007,

11 let tradice

na českém trhu

Více než

100 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

20 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

8 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz