V rámci kurzu se naučíte, jak připravovat vícechodovou večeři či oběd,z českých, lokálních, dostupných surovin, které budou nejen chuťovým, ale také nezapomenutelným vizuálním zážitkem.
Naučíte se základy foodstylingu a popustíte svou kreativní duši, budete si hrát s barvami a chutěmi. Oblíbené jídla posunute o level výš, už jen tím, jak ho naservírujete na talíř. Fotografie svého „vystajlovaného“ menu můžete vystavit na sociální sítě a pochlubit se známým, přátelům či rodině svým kuchařským uměním.Budete hvězdami INSTAGRAMU...
Kurzem Vás provede a také Vám poradí řadu užitečných tipů Ladislav Floreán, kreativní privátní šéfkuchař se zkušenostmi ze špičkových MICHELINSKYCH restaurací
Cena kurzu zahrnuje i vybraná piva a vína, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade.
-
Termín:
26. května 2022, Čtvrtek, 18:00 -
Cena:
2 990 Kč -
Místo konání:
Holešovická tržnice, hala 36 -
Doba trvání:
3 - 3,5
Nevíte si rady? Zavolejte nám.
Rádi odpovíme na všechny dotazyLadislav Floreán je přes svůj mladý věk (24 let) šéfkuchařem s bohatými zkušenostmi z nejlepších restaurací v Evropě. Práci dělá s nadšením, které společně se skvělým jídlem podává svým hostům. Pracoval v restauracích, jako jsou The Clove Club a Fat Duck ve Velké Británii, Silvio Nickol Gourmet Restaurant ve Vídni, či Field v Praze a také v restauracích nadnárodních hotelových řetězců Radisson Blu, Maritime či Intercontinental.