Česká klasika - Omáčky

Přijďte se naučit připravovat základní omáčky naší národní kuchyně. Svíčková, Rajská a Křenová s houskovým knedlíkem s tuhostí dle vašeho přání a do měkka uvařené hovězí hrudí nebo kulatá plec.

Naučíme vás nejen pokrmy připravit, ale dozvíte se mnoho typů a triků jako si práci ulehčit a zefektivnit. Myslíme si také, že je na čase, abychom ze zašlé slávy Papinova hrnce smetly neprávem nakladené mýty a polopravdy a začali opět využívat jeho úžasné vlastnosti tak, jak naše maminky nebo babičky.

Jak na těsto na knedlíky? Jak na rozpadající se maso? Jak na pořádně hladkou omáčku? Všechny odpovědi a mnohem a mnohem více se dozvíte na našem novém kurzu Česká klasika – Omáčky.

Jelikož všichni tuší, že tento kurz nebude jen tak letem světem, hop sem, hop tam na pánvi a šup na talíř, tak si v průběhu připravíme vyvoněnou pomazánku od našich „senků z Holomóca“.

a mimochodem….na své si přijdou i milovníci kalorických tabulek. Uvidíte, kdo vyhrává…“hloupej“ knedlík s omáčkou nebo „cool“ Tagliatelle al pesto Genovese..

  • Termín:
    14. února 2020, Pátek, 18:00
  • Cena:
    2 590 Kč
  • Místo konání:
    Husitská 56
  • Doba trvání:
    3 - 3,5

Nevíte si rady? Zavolejte nám.

Rádi odpovíme na všechny dotazy
kuchar
Kurzem vás provede:
Jan Rambousek

Honza nemá vystudované gastronomické školy, ani nesbíral kulinářské zkušenosti v zahraničí. Avšak díky své píli a zájmu o gastronomii se vypracoval do finálové sedmičky prvního vysílání soutěže MasterChef. To mu otevřelo dveře do vysoké gastronomie a mohl spolupracovat se špičkovými šéfkuchaři. „Proč“ – to je cesta, kterou se Honza vydal. Pokud se chcete na kurzech vaření dozvědět třeba proč cibuli dlouho trvá, než zhnědne a jen se otočíte, je připálená, proč kvasinky vyrobí kypré těsto a ne alkohol, potom jsou jeho kurzy vaření pro vás ty pravé!

Reference:

Perfektní, bezchybné, moc díky!

Pavel Kysela
20.06.2019

Ocenili jsme komunikaci společnosti Chefparade od okamžiku přihlášení přes informace na webových stránkách až po organizační zvládnutí konkrétního kurzu. Děkujeme i za zaslání receptů a za možnost poskytnutí zpětné vazby.

Miroslav
14.08.2019

Lukáš byl bezprostřední a přesto precizní. Jeho výklad i ukázky byly poutavé, zajímavé i poučné.
Děkoval jsem mu při odchodu a rád své poděkování opakuji.
Velice jsem si kurz užil 🙂

Vladimír Mandat
02.10.2019

Super úžasné jídlo, pohodová atmosféra a spousta humoru, dokonalý kurz který bych si klidně zopakovala 🙂

Iva
10.09.2019

Vše proběhlo super. Díky za vstřícný, vtipný a profesionální přístup.

Vlasta Navrátil
18.09.2019

Děkuji ještě jednou za super kurz, moc jsem si to užila, něco se zase přiučila a dozvěděla a hlavně si pochutnala .Lukáše můžu jen chválit. A těším se na další asijské kurzy.

Renata Durdincová
17.07.2019

Již jsem byla na kurzu indické kuchyně 1 a Honza opět nezklamal. Výborný zážitek. Tentokrát jsem dorazila i s manželem, kterému moc chutnala minulá “výslužka” a tak chtěl jít se mnou a byl také nadšený.
Děkujeme!!!

Tereza
10.09.2019

Přátelský a zároveň profesionální přístup. Jsem ráda, že jsem se kurzu zúčastnila, doporučím všem známým. Děkuji!

PS: Bylo to výborné! 🙂

Dáša Baťková
01.10.2019

Přihlaste se na kurz


Kontaktní údaje

Jméno:
Příjmení:
Telefon:
Email:
Město:
Ulice a č.p.:
PSČ:
Název firmy
IČO
DIČ

Způsob úhrady

Zadejte kod

Slevový kód:

Celková cena: 2 590
Rezervace úspěšně zaslána
CHYBA:
DĚKUJEME za odeslání.
Jdeme na to
Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007,

11 let tradice

na českém trhu

Více než

100 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

20 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

8 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz