Česká klasika - Omáčky

Přijďte se naučit připravovat základní omáčky naší národní kuchyně. Svíčková, Rajská a Křenová s houskovým knedlíkem s tuhostí dle vašeho přání a do měkka uvařené hovězí hrudí nebo kulatá plec.

Naučíme vás nejen pokrmy připravit, ale dozvíte se mnoho typů a triků jako si práci ulehčit a zefektivnit. Myslíme si také, že je na čase, abychom ze zašlé slávy Papinova hrnce smetly neprávem nakladené mýty a polopravdy a začali opět využívat jeho úžasné vlastnosti tak, jak naše maminky nebo babičky.

Jak na těsto na knedlíky? Jak na rozpadající se maso? Jak na pořádně hladkou omáčku? Všechny odpovědi a mnohem a mnohem více se dozvíte na našem novém kurzu Česká klasika – Omáčky.

Jelikož všichni tuší, že tento kurz nebude jen tak letem světem, hop sem, hop tam na pánvi a šup na talíř, tak si v průběhu připravíme vyvoněnou pomazánku od našich „senků z Holomóca“.

a mimochodem….na své si přijdou i milovníci kalorických tabulek. Uvidíte, kdo vyhrává…“hloupej“ knedlík s omáčkou nebo „cool“ Tagliatelle al pesto Genovese..

  • Termín: 10. září 2019, Úterý, 18:00
  • Místo konání: Husitská 56
  • Doba trvání: 3 - 3,5 hodiny
  • Cena: 2 590 Kč
  • Kuchař: Jan Rambousek

Objednávkový formulář


Kontaktní údaje

Jméno
Příjmení
Telefon
Email

Fakturační údaje

Ulice / Číslo
Město
PSČ
Název firmy
IČO
DIČ
Slevový kód

Způsob úhrady

Bankovní převod

Emailem od nás dostanete pokyny k platbě, kterou zadáte prostřednictvím vaší banky. Tento způsob úhrady může trvat až 4 pracovní dny.

Zadejte kod
Celková částka: 2 590

Pokud máte jakýkoliv jiný dotaz, nahlédněte do Často kladených dotazů FAQ na hlavní stránce nebo nás kontaktujte na emailové adrese rezervace@chefparade.cz, případně volejte na tel.: +420 730 155 087.

Rezervace úspěšně zaslána
CHYBA:
Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007,

11 let tradice

na českém trhu

Více než

100 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

20 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

8 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz