Kuchaři

Kuchaři, kteří vedou kurzy ve škole vaření Chefparade

 

Tomáš Cibulka

Tomáš je 30ti letý kuchař, otec veselého Tobíka a manžel krásné Vietnamky. Vlastní punkové Vietnamské Bistro Nhà Hai Hành na pražském smíchově, kde je zároveň i kuchař. Než si otevřel vlastní podnik, pracoval 6 let jako sous chef v La Degustation Bohême Bourgeoise. Navštívil Stockholm, Buggy a Trondheim, kde absolvoval stáže v 1,2 a 3 hvězdičkových restaurací. Má rád pouliční jídlo a přírodu. Je duší i tělem skaut a pacifista.

Zdeněk Suchý

Zdeněk je nováček v našem týmu, je to milovník cestování, hudby a gastronomie. Od cateringu a grilování pro kamarády a rodinu se jako amatér bez kuchařského vzdělání svým nadšením vypracoval až k nám. Často ho můžete potkat, jak se prochází  po rakouských kopcích, nebo zdolává sjezdovky na ledovci Mölltal. V Chefparade pracuje na firemních akcích a nově také vede kurzy přípravy burgerů.

Ladislav Floreán

Ladislav Floreán je přes svůj mladý věk (24 let) šéfkuchařem s bohatými zkušenostmi z nejlepších restaurací v Evropě. Práci dělá s nadšením, které společně se skvělým jídlem podává svým hostům. Pracoval v restauracích, jako jsou The Clove Club a Fat Duck ve Velké Británii, Silvio Nickol Gourmet Restaurant ve Vídni, či Field v Praze a také v restauracích nadnárodních hotelových řetězců Radisson Blu, Maritime či Intercontinental.

Jana Horešovská

Jana je duší cestovatelka, procestovala snad půl světa. Nakonec se však vrátila zpět do Čech, a to především kvůli dobrému jídlu. Vybudovala svůj úspěšný obchod s kvalitním a chutným sortimentem jídla, věnuje se cateringovým službám a počet svateb, na které připravovala občerstvení, tak to už jen tak nespočítá. Jak říká Jana – láska k jídlu nezná hranice 🙂 V Chefparade ji potkáte na kurzu I love Burgers nebo také na firemních akcích.

Jan Hajný

Jan je odborníkem v oblasti kuchařské artistiky a reklamního food stylingu. Především je ale výborný sushiman. Při své práci ve škole vaření Chefparade využívá mnohaletých zkušeností z praxe a také z účasti na gastronomických soutěžích, kde se mu podařilo získat více než 17 medailí. Za největší úspěch považuje zlatou medaili z kuchařské světové olympiády.
V Chefparade se s ním můžete setkat na kuchařských kurzech sushi, ryb i masa.

Monika Křemenová

Monika s oblibou říká, že ještě před pár lety neuměla ani bábovku a nyní je cukrařina její život. Původně má ekonomické vzdělání a pracovala spoustu let jako kancelářská “myš”. Z kancelářské židle se časem přesunula k mixéru, což se stalo nejenom koníčkem, ale hlavně také prací. Monika má svoji značku Domácí pečeníčko, která se zabývá zakázkovou výrobou dortů a především makronek. Těm také věnovala 3 roky během kterých se je snažila poznat a vypilovat k dokonalosti – což se povedlo, nyní jich má na svém kontě již desetitisíce úspěšně upečených.

Lukáš Neckář

Lukáš Neckář (www.lukasneckar.cz) je mistr ve svém oboru – v gastronomii se pohybuje přes 25 let, z toho 20 let se věnuje asijské kuchyni! Lukáš je nejenom majitel COLOR SUSHI (www.colorsushi.cz), šéfkuchař, ale také i influencer. Aktuálně má svůj pořad Barevný svět Lukáše Neckáře na TV Mňam. U nás v Chefparade působí přes 10 let, vede asijské kurzy a svůj autorský kurz Color Sushi. Pracoval v restauracích jako Ambiente, Barock, Sushitime, Vienna House, Corintia Tower, Sushi v Dushi či Sushitime. Pro rok 2022 je Lukáš Neckář se svým COLOR SUSHI – headliner food festivalové sezóny 2022.

Andrea "Foska" Krišková

Narozená do umělecké rodiny, vystudovala muzikálové herectví a tanec, kterému se profesionálně věnovala 17 let. Od malička však milovala vaření, začátkem roku 2017 se rozhodla, že se naučí dort Pavlova, který považuje za „krále dezertů“. Své první výtvory sdílela na sociálních sítích a zanedlouho se stala zakladatelkou úspěšného start-upu „Fosinky“. Po získání ocenění inovativnosti „Top 25 podnikov, ktoré to robia inak“ se stala první oficiální slovenskou meringue cukrářkou. Svůj kurz v Bratislavském Chefparade přináší do Prahy a ve svém barevném světě z cukru a vaječných bílků Vás ráda přivítá!

Lukáš Jeništa

Lukáš se specializuje na středomořskou kuchyni, má dlouholeté zkušenosti s cateringem, pracuje jako šéfkuchař v nadnárodní společnosti a zdokonaloval se také na svých cestách po světe. Účastní se nejrůznějších gastronomických festivalů a na GCHP – USA Fall Tour 2015 působil jako Global Chef za celou Českou republiku.
Ve škole vaření Chefparade se s ním můžete setkat na  kuchařských kurzech masa, italské a francouzské kuchyně, mořských plodů.

Jan Křídlo

Honza spolupracuje s Chefparade již více než 5 let. Hned po škole se vydal na cestu klasického kuchaře, časem ale zjistil, že být zavřený celý den v kuchyni není to, o čem vždy snil. Proto se vydal vlastní, zábavnější cestou, a vaření se stalo nejen jeho prací, ale i koníčkem. Honzu jste mohli potkat v Chefparade Foodtrucku, ve kterém procestoval celou Českou republiku i další státy. Neusíná na vavřínech a stále se učí, abyste na jeho kuchařských kurzech měli co nejčerstvější informace ze světa gastronomie. V současnosti pracuje v Pražském bistru Dish, které se specializuje na hamburgery a které získalo v tomto odvětví již mnoho ocenění.

Jan Rambousek

Honza nemá vystudované gastronomické školy, ani nesbíral kulinářské zkušenosti v zahraničí. Avšak díky své píli a zájmu o gastronomii se vypracoval do finálové sedmičky prvního vysílání soutěže MasterChef. To mu otevřelo dveře do vysoké gastronomie a mohl spolupracovat se špičkovými šéfkuchaři. „Proč“ – to je cesta, kterou se Honza vydal. Pokud se chcete na kurzech vaření dozvědět třeba proč cibuli dlouho trvá, než zhnědne a jen se otočíte, je připálená, proč kvasinky vyrobí kypré těsto a ne alkohol, potom jsou jeho kurzy vaření pro vás ty pravé!

Olga Pavlíková

Olga je původně zdravotní sestra, která se stala milovnicí thajské kuchyně, chilli a cestování. Svoji kariéru započala prací v thajské restauraci na Palmovce po boku thajského šéfkuchaře Saka. Působila v restauraci Bangkok (nyní Café Buddha), která v roce 2012 vyhrála ocenění Thai Select za autentickou thajskou restauraci. V roce 2014 na pozvání thajské ambasády vycestovala na festival v Bangkoku a nasbírala  během něj spoustu nových zkušeností.

V současné době se jako šéfkuchařka věnuje přípravě sushi v Sushitime a vyučuje thajskou kuchyni na kurzech vaření v Chefparade.

Michal Černý

Michal hned po absolvování Školy gastronomie a cestovního ruchu odjel na půlroční zkušenou do Irska. Po návratu si dodělal maturitu a začal vařit v pražských restauracích. Prošel podniky jako Botel Admiral, Cihelna La Familia, Lindner Hotel Prague Castle a právě teď působí v hotelu Seven Days. Zaměřuje se hlavně na českou a italskou kuchyni a úpravu masa a ryb.
Ve škole vaření Chefparade se s ním můžete setkat hlavně na firemních akcích a outdoorech.

Vladimír Palička

Vladimír je rodák z Valašska, vystudoval hotelovou školu v Ostravě a barmanskou a someliérskou školu. Oblíbil si francouzskou, italskou a českou kuchyni, steaky, ryby i cukrářské výrobky. Dlouhodobě působil také v zahraničí, především v Irsku a na Blízkém východě. Je absolventem Kulinářské akademie a členem AKC ČR.

Ve škole vaření Chefparade se s ním můžete setkat na firemních akcích, při vaření s turisty.

Chefparade

Pokud je u vámi vybraného kurzu vaření uvedený kuchař Chefparade, stále ještě pracujeme na tom, abychom pro vás zajistili toho nejvhodnějšího.

Náš tým šikovných kuchařů neustále rozšiřujeme a hledáme nové lektory. Chcete se k nám přidat? Pošlete nám životopis na rezervace@chefparade.cz.

Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007

13 let tradice

na českém trhu

Více než

130 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

27 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

12 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz