Kalendář kurzů vaření

Kurz vaření v Chefparade je to nejlepší pro milovníky dobrého jídla. Přijďte a naučte se vařit thajská, mexická, italská, francouzská, indická jídla nebo sushi – nejlepší kuchyně celého světa.

Ukážeme Vám, jak připravit skvělý steak, ryby a dary moře, nebo sezónní záležitosti jako chřest nebo dýně. Vezmeme Vás na exkurzi do světa řeckých, italských dezertů a jiných dobrot. V našem obchodě si můžete zakoupit ingredience na sushi nebo delikatesy dovezené přímo od našich dodavatelů z Itálie a Francie.

Naše kuchařské kurzy vaření jsou určené pro každého, kdo rád zkouší a poznává nové chutě a koření, exotické přísady nebo nezvyklé kombinace chutí. Začátečníci jsou vítáni, stejně jako experti, kteří chtějí zkusit něco nového a exotického a zažít přitom hodně zábavy.

Nenašli jste volný termín? Nevadí!

Termíny průběžně vypisujeme a to vždy s měsíčním předstihem (kurzy na leden vypisujeme začátkem prosince, kurzy na únor začátkem ledna atd.). Můžete tedy zakoupit dárkový poukaz, který má platnost 6 měsíců a platí na všechny kurzy z naší nabídky.

Leden 2019
Únor 2019
Březen 2019
22. 1. Úterý

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Mořské plody

Menu: Koktejl z tichomořských krevet Dušené slávky s citronovou trávou, zázvorem a koriandrem…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Mořské plody

Mořské plody

Menu: Koktejl z tichomořských krevet, Dušené slávky s citronovou trávou, zázvorem a koriandrem, Tygří krevety s tomatovým risottem,…

23. 1. Středa

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Radek Příhonský
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Pralinky

Menu: Pralinky ze 3 druhů belgických čokolád - bílé, mléčné a hořké Náplně do pralinek -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Eliška Němcová
Pralinky

Pralinky

Menu: Pralinky ze 3 druhů belgických čokolád - bílé, mléčné a hořké, Náplně do pralinek - kávová, malinová, marcipánová, Amaretto -…

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati Kadahi Chicken Masala Paneer Rice Pakoras Tarka…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně II.

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati, Kadahi Chicken Masala, Paneer, Rice Pakoras, Tarka…

24. 1. Čtvrtek

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu Rýžové nudle s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Asijské woky

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu, Rýžové nudle s krevetami, zeleninou, mungo klíčky,…

25. 1. Pátek

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Kurz vaření pro začátečníky

Menu: Kuřecí vývar s domácími nudlemi Kuře na paprice s houskovým knedlíkem Sekaná s hedvábnou…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Kurz vaření pro začátečníky

Kurz vaření pro začátečníky

Menu: Kuřecí vývar s domácími nudlemi, Kuře na paprice s houskovým knedlíkem, Sekaná s hedvábnou bramborovou kaší, Ovocný koláč s…

26. 1. Sobota

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas11:00
Ngoc Diep Scholtz
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas11:00
Lukáš Neckář
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

Indonéská kuchyně

Menu: Salát Gado gado s arašídovou pastou Nasi Goreng - smažená indonéská rýže Variace Satai -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Indonéská kuchyně

Indonéská kuchyně

Menu: Salát Gado gado s arašídovou pastou, Nasi Goreng - smažená indonéská rýže, Variace Satai - kuřecí maso v arašídovém sambalu a…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

27. 1. Neděle

Sushi pro děti

Menu: Uramaki sushi s uzeným lososem (obrácené sushi rolky) Duhové sushi Futomaki sushi se…

adresaHusitská 56
cas11:00
Vladimír Palička
Sushi pro děti

Sushi pro děti

Menu: Uramaki sushi s uzeným lososem (obrácené sushi rolky), Duhové sushi, Futomaki sushi se surimi, zeleninou a salátem (větší rolky…

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými…

adresaHusitská 56
cas11:00
Lukáš Neckář
Francouzská kuchyně I.

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku, Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými toustíky, Tradiční kuře na víně s…

Street Food z Vietnamu

Menu: Salát Nom Hoa Chuoi - salát s kuřecím masem a banánovými květy Omáčka Nuoc Cham -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Street Food z Vietnamu

Street Food z Vietnamu

Menu: Salát Nom Hoa Chuoi - salát s kuřecím masem a banánovými květy, Omáčka Nuoc Cham - variace základní vietnamské omáčky, Nakládaná…

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu Rýžové nudle s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Asijské woky

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu, Rýžové nudle s krevetami, zeleninou, mungo klíčky,…

28. 1. Pondělí

Street Food z Vietnamu

Menu: Salát Nom Hoa Chuoi - salát s kuřecím masem a banánovými květy Omáčka Nuoc Cham -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Street Food z Vietnamu

Street Food z Vietnamu

Menu: Salát Nom Hoa Chuoi - salát s kuřecím masem a banánovými květy, Omáčka Nuoc Cham - variace základní vietnamské omáčky, Nakládaná…

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs Zeleninové Pakoras -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně I.

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka, Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs, Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku, Butter…

29. 1. Úterý

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Ngoc Diep Scholtz
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

Světový Street Food

Menu: Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Světový Street Food

Světový Street Food

Menu: Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou omáčkou, Wasabi burger - burger inspirovaný…

30. 1. Středa

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou Bazalkové pesto Domácí bramborové…

adresaHusitská 56
cas18:00
Marek Rauvolf
Základní kameny italské kuchyně

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou, Bazalkové pesto, Domácí bramborové gnocchi, Ragů Bolognese, Domácí…

Paštiky a galantiny

Menu: Zvěřinová paštika pečená v těstě Jemná srnčí paštika s bagetkou Drůbeží galantina se…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Paštiky a galantiny

Paštiky a galantiny

Menu: Zvěřinová paštika pečená v těstě, Jemná srnčí paštika s bagetkou, Drůbeží galantina se švestkovo-mandlovou omáčkou, Foie Gras -…

31. 1. Čtvrtek

Thajská kuchyně II.

Menu: Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných…

adresaHusitská 56
cas18:00
Olga Pavlíková
Thajská kuchyně II.

Thajská kuchyně II.

Menu: Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami, Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných nudlí, Massaman kari - jemné massaman…

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef  Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s kaparovým dipem Hovězí…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef , Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s kaparovým dipem, Hovězí alá…

1. 2. Pátek

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs Zeleninové Pakoras -…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně I.

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka, Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs, Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku, Butter…

2. 2. Sobota

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas11:00
Radek Příhonský
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu: Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou Pravá italská pizza Tiramisu pro děti -…

adresaHusitská 56
cas11:00
Vladimír Palička
Malí Italové – kurz vaření pro děti

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu: Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou, Pravá italská pizza, Tiramisu pro děti - klasický italský dezert s piškoty a…

Indonéská kuchyně

Menu: Salát Gado gado s arašídovou pastou Nasi Goreng - smažená indonéská rýže Variace Satai -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Indonéská kuchyně

Indonéská kuchyně

Menu: Salát Gado gado s arašídovou pastou, Nasi Goreng - smažená indonéská rýže, Variace Satai - kuřecí maso v arašídovém sambalu a…

3. 2. Neděle

Italská kuchyně pro starší děti

Menu: Bruschetta - opečený chléb s rajčatovou salsou Hráškový krém s pancettou Domácí…

adresaHusitská 56
cas11:00
Vladimír Palička
Italská kuchyně pro starší děti

Italská kuchyně pro starší děti

Menu: Bruschetta - opečený chléb s rajčatovou salsou, Hráškový krém s pancettou, Domácí těstoviny s boloňskou omáčkou, Panna cotta s…

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas11:00
Michal Suchánek
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

4. 2. Pondělí

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou Bazalkové pesto Domácí bramborové…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Základní kameny italské kuchyně

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou, Bazalkové pesto, Domácí bramborové gnocchi, Ragů Bolognese, Domácí…

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Sushi I.

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný…

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Lukáš Jeništa
Viva la Italia!

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou, Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým máslem, Braciola di manzo - tenký…

5. 2. Úterý

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Francouzská kuchyně I.

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku, Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými toustíky, Tradiční kuře na víně s…

6. 2. Středa

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Sushi I.

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný…

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Jan Křídlo
Žebra & křídla

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar, Pečená kuřecí křidélka Buffalo,…

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Francouzská kuchyně II.

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

7. 2. Čtvrtek

Steaky II. – Entrecote

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy Steak z roštěnce s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Steaky II. – Entrecote

Steaky II. – Entrecote

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy, Steak z roštěnce s bylinkovou krustou, sotýrované žampiony a hlíva…

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs Zeleninové Pakoras -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně I.

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka, Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs, Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku, Butter…

8. 2. Pátek

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Francouzská kuchyně I.

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku, Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými toustíky, Tradiční kuře na víně s…

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu Rýžové nudle s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Asijské woky

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu, Rýžové nudle s krevetami, zeleninou, mungo klíčky,…

9. 2. Sobota

Americká kuchyně pro děti

Menu: Americký tradiční salát Domácí hamburgery Americké sušenky…

adresaHusitská 56
cas11:00
Vladimír Palička
Americká kuchyně pro děti

Americká kuchyně pro děti

Menu: Americký tradiční salát, Domácí hamburgery, Americké sušenky…

Street Food z Vietnamu

Menu: Salát Nom Hoa Chuoi - salát s kuřecím masem a banánovými květy Omáčka Nuoc Cham -…

adresaHusitská 56
cas11:00
Lukáš Neckář
Street Food z Vietnamu

Street Food z Vietnamu

Menu: Salát Nom Hoa Chuoi - salát s kuřecím masem a banánovými květy, Omáčka Nuoc Cham - variace základní vietnamské omáčky, Nakládaná…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas18:00
Ngoc Diep Scholtz
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Francouzská kuchyně I.

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku, Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými toustíky, Tradiční kuře na víně s…

10. 2. Neděle

Sushi pro děti

Menu: Uramaki sushi s uzeným lososem (obrácené sushi rolky) Duhové sushi Futomaki sushi se…

adresaHusitská 56
cas11:00
Vladimír Palička
Sushi pro děti

Sushi pro děti

Menu: Uramaki sushi s uzeným lososem (obrácené sushi rolky), Duhové sushi, Futomaki sushi se surimi, zeleninou a salátem (větší rolky…

Španělská kuchyně

Menu: Klobása chorizo s cibulkami, vařená ve víně Bramborovo - mozzarelové krokety Paella s…

adresaHusitská 56
cas11:00
Michal Suchánek
Španělská kuchyně

Španělská kuchyně

Menu: Klobása chorizo s cibulkami, vařená ve víně, Bramborovo - mozzarelové krokety, Paella s kuřecím masem, krevetami a slávkami,…

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu: Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou Pravá italská pizza Tiramisu pro děti -…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas11:00
Lukáš Neckář
Malí Italové – kurz vaření pro děti

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu: Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou, Pravá italská pizza, Tiramisu pro děti - klasický italský dezert s piškoty a…

Mexická kuchyně I. (Kurz je v angličtině - In ENGLISH only)

Menu: Empanadas - plněné taštičky Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v…

adresaHusitská 56
cas18:00
Michal Suchánek
Mexická kuchyně I. (Kurz je v angličtině - In ENGLISH only)

Mexická kuchyně I. (Kurz je v angličtině - In ENGLISH only)

Menu: Empanadas - plněné taštičky, Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v pšeničné tortille, Chimichangas -…

11. 2. Pondělí

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Sushi I.

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný…

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Lukáš Jeništa
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

12. 2. Úterý

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef  Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s kaparovým dipem Hovězí…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef , Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s kaparovým dipem, Hovězí alá…

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati Kadahi Chicken Masala Paneer Rice Pakoras Tarka…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně II.

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati, Kadahi Chicken Masala, Paneer, Rice Pakoras, Tarka…

13. 2. Středa

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Itálie od předkrmu po dezert

Itálie od předkrmu po dezert

Menu: Grilovaná mozzarella v parmské šunce, Šafránové risotto s kozím sýrem a sotýrovanou čekankou, Saltimbocca - italská specialita z…

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou Bazalkové pesto Domácí bramborové…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Základní kameny italské kuchyně

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou, Bazalkové pesto, Domácí bramborové gnocchi, Ragů Bolognese, Domácí…

14. 2. Čtvrtek

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas18:00
Ngoc Diep Scholtz
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Thajská kuchyně II.

Menu: Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Thajská kuchyně II.

Thajská kuchyně II.

Menu: Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami, Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných nudlí, Massaman kari - jemné massaman…

15. 2. Pátek

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Žebra & křídla

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar, Pečená kuřecí křidélka Buffalo,…

16. 2. Sobota

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas11:00
Olga Pavlíková
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Valentýnské vaření pro singles

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Chefparade
Valentýnské vaření pro singles

Valentýnské vaření pro singles

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Domáci ravioli plněné ricottou s…

Mexická kuchyně II.

Menu: Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka Kuřecí tacos - typická…

adresaHusitská 56
cas18:00
Michal Suchánek
Mexická kuchyně II.

Mexická kuchyně II.

Menu: Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka, Kuřecí tacos - typická pochoutka v kukuřičné placce, Chilli…

17. 2. Neděle

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas11:00
Radek Příhonský
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Cupcakes pro děti

Menu: Přípravu těsta na cupcakes a jejich pečení zdobení cupcakes krémy, ovocem, čokoládou a…

adresaHusitská 56
cas11:00
Hana Maryšková
Cupcakes pro děti

Cupcakes pro děti

Menu: Přípravu těsta na cupcakes a jejich pečení, zdobení cupcakes krémy, ovocem, čokoládou a různými…

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas11:00
Michal Suchánek
Francouzská kuchyně I.

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku, Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými toustíky, Tradiční kuře na víně s…

Mexická kuchyně III.

Menu: Pimientos Rellenos - smažené papriky, plněné bramborami a cheddarem Krevety v mandlové…

adresaHusitská 56
cas18:00
Michal Suchánek
Mexická kuchyně III.

Mexická kuchyně III.

Menu: Pimientos Rellenos - smažené papriky, plněné bramborami a cheddarem, Krevety v mandlové omáčce s rýží, ochucenou čerstvým…

18. 2. Pondělí

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Sladkovodní ryby

Menu: Losos a jeho pečení Candát na fenyklu Pstruh pečený na másle se zeleninou Tartar z…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Lukáš Jeništa
Sladkovodní ryby

Sladkovodní ryby

Menu: Losos a jeho pečení, Candát na fenyklu, Pstruh pečený na másle se zeleninou, Tartar z lososovitého…

19. 2. Úterý

Steaky II. – Entrecote

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy Steak z roštěnce s…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Marek Rauvolf
Steaky II. – Entrecote

Steaky II. – Entrecote

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy, Steak z roštěnce s bylinkovou krustou, sotýrované žampiony a hlíva…

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Sushi I.

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný…

Mořské ryby

Menu: Carpaccio z halibuta se salsou z fenyklu, okurky a avokáda, citrusová zálivka, piniové…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Mořské ryby

Mořské ryby

Menu: Carpaccio z halibuta se salsou z fenyklu, okurky a avokáda, citrusová zálivka, piniové oříšky, Rybí velouté se šafránovou…

20. 2. Středa

Indonéská kuchyně

Menu: Salát Gado gado s arašídovou pastou Nasi Goreng - smažená indonéská rýže Variace Satai -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Indonéská kuchyně

Indonéská kuchyně

Menu: Salát Gado gado s arašídovou pastou, Nasi Goreng - smažená indonéská rýže, Variace Satai - kuřecí maso v arašídovém sambalu a…

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Jeništa
Francouzská kuchyně II.

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

21. 2. Čtvrtek

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu Rýžové nudle s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Asijské woky

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu, Rýžové nudle s krevetami, zeleninou, mungo klíčky,…

Světový Street Food

Menu: Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Křídlo
Světový Street Food

Světový Street Food

Menu: Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou omáčkou, Wasabi burger - burger inspirovaný…

22. 2. Pátek

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou Bazalkové pesto Domácí bramborové…

adresaHusitská 56
cas18:00
Marek Rauvolf
Základní kameny italské kuchyně

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou, Bazalkové pesto, Domácí bramborové gnocchi, Ragů Bolognese, Domácí…

23. 2. Sobota

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým…

adresaHusitská 56
cas11:00
Jan Rambousek
Viva la Italia!

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou, Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým máslem, Braciola di manzo - tenký…

Sushi pro děti

Menu: Uramaki sushi s uzeným lososem (obrácené sushi rolky) Duhové sushi Futomaki sushi se…

adresaHusitská 56
cas11:00
Lukáš Neckář
Sushi pro děti

Sushi pro děti

Menu: Uramaki sushi s uzeným lososem (obrácené sushi rolky), Duhové sushi, Futomaki sushi se surimi, zeleninou a salátem (větší rolky…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

24. 2. Neděle

Italská kuchyně pro starší děti

Menu: Bruschetta - opečený chléb s rajčatovou salsou Hráškový krém s pancettou Domácí…

adresaHusitská 56
cas11:00
Vladimír Palička
Italská kuchyně pro starší děti

Italská kuchyně pro starší děti

Menu: Bruschetta - opečený chléb s rajčatovou salsou, Hráškový krém s pancettou, Domácí těstoviny s boloňskou omáčkou, Panna cotta s…

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu Rýžové nudle s…

adresaHusitská 56
cas11:00
Lukáš Neckář
Asijské woky

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu, Rýžové nudle s krevetami, zeleninou, mungo klíčky,…

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresaHusitská 56
cas18:00
Vladimír Palička
Steaky I. z argentinské svíčkové

Steaky I. z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

25. 2. Pondělí

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Sushi I.

Sushi I.

Menu: Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný…

California dream

Menu: Cobbův salát - jeden z nejpopulárnějších amerických salátů Surf and Turf - rib eye steak…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
California dream

California dream

Menu: Cobbův salát - jeden z nejpopulárnějších amerických salátů, Surf and Turf - rib eye steak s krevetami, Smažené avokádo se…

26. 2. Úterý

Indonéská kuchyně

Menu: Salát Gado gado s arašídovou pastou Nasi Goreng - smažená indonéská rýže Variace Satai -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Indonéská kuchyně

Indonéská kuchyně

Menu: Salát Gado gado s arašídovou pastou, Nasi Goreng - smažená indonéská rýže, Variace Satai - kuřecí maso v arašídovém sambalu a…

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef  Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou Rib-eye steak s kaparovým dipem Hovězí…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Hajný
Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

Menu: Roastbeef , Rolovaná roštěná s perníkovou omáčkou, Rib-eye steak s kaparovým dipem, Hovězí alá…

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs Zeleninové Pakoras -…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně I.

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka, Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs, Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku, Butter…

27. 2. Středa

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem Goi cuon [zoi čun] - studené…

adresaHusitská 56
cas18:00
Radek Příhonský
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Sinh to xoai [šiň tó suai] - koktejl s čerstvým mangem, Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru…

Maso, maso, maso I.

Menu: Grilovaná vykostěná kuřecí stehýnka na tymiánu s citrónovou omáčkou Grilovaná kachní…

adresaBubenské nábř. 306/13,
areál Pražské tržnice, hala 36
cas18:00
Vladimír Palička
Maso, maso, maso I.

Maso, maso, maso I.

Menu: Grilovaná vykostěná kuřecí stehýnka na tymiánu s citrónovou omáčkou, Grilovaná kachní prsa s kávovo-čokoládovou omáčkou, Vitello…

Pečení a zdobení cupcakes

Menu: Čokoládové cupcakes Malinové cupcakes Čokoládový krém Mascarpone malinový krém  Vlastní…

adresaHusitská 56
cas18:00
Hana Maryšková
Pečení a zdobení cupcakes

Pečení a zdobení cupcakes

Menu: Čokoládové cupcakes, Malinové cupcakes, Čokoládový krém, Mascarpone malinový krém , Vlastní zdobení cupcakes ovocem, čokoládou,…

28. 2. Čtvrtek

Steaky II. – Entrecote

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy Steak z roštěnce s…

adresaHusitská 56
cas18:00
Jan Rambousek
Steaky II. – Entrecote

Steaky II. – Entrecote

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy, Steak z roštěnce s bylinkovou krustou, sotýrované žampiony a hlíva…

Street Food z Vietnamu

Menu: Salát Nom Hoa Chuoi - salát s kuřecím masem a banánovými květy Omáčka Nuoc Cham -…

adresaHusitská 56
cas18:00
Lukáš Neckář
Street Food z Vietnamu

Street Food z Vietnamu

Menu: Salát Nom Hoa Chuoi - salát s kuřecím masem a banánovými květy, Omáčka Nuoc Cham - variace základní vietnamské omáčky, Nakládaná…

23. 3. Sobota

Italská kuchyně pro starší děti

Menu: Bruschetta - opečený chléb s rajčatovou salsou Hráškový krém s pancettou Domácí…

adresaHusitská 56
cas11:00
Chefparade
Italská kuchyně pro starší děti

Italská kuchyně pro starší děti

Menu: Bruschetta - opečený chléb s rajčatovou salsou, Hráškový krém s pancettou, Domácí těstoviny s boloňskou omáčkou, Panna cotta s…

Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007,

11 let tradice

na českém trhu

Více než

100 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

20 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

8 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz