Kalendář kurzů vaření

Kurz vaření v Chefparade je to nejlepší pro milovníky dobrého jídla. Přijďte a naučte se vařit thajská, mexická, italská, francouzská, indická jídla nebo sushi – nejlepší kuchyně celého světa.

Ukážeme Vám, jak připravit skvělý steak, ryby a dary moře, nebo sezónní záležitosti jako chřest nebo dýně. Vezmeme Vás na exkurzi do světa řeckých, italských dezertů a jiných dobrot. V našem obchodě si můžete zakoupit ingredience na sushi nebo delikatesy dovezené přímo od našich dodavatelů z Itálie a Francie.

Naše kuchařské kurzy vaření jsou určené pro každého, kdo rád zkouší a poznává nové chutě a koření, exotické přísady nebo nezvyklé kombinace chutí. Začátečníci jsou vítáni, stejně jako experti, kteří chtějí zkusit něco nového a exotického a zažít přitom hodně zábavy.

Nenašli jste volný termín? Nevadí!

Termíny průběžně vypisujeme a to vždy v polovině předchozího měsíce na měsíc následující. Můžete tedy zakoupit dárkový poukaz, který má platnost 6 měsíců a platí na všechny kurzy z naší nabídky.

6. 7. Pondělí

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Hajný
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

7. 7. Úterý

Základy Sushi

Menu: Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Hajný
Základy Sushi

Základy Sushi

Menu: Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný…

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Viva la Italia!

Viva la Italia!

Menu: Grilované krevety s aioli omáčkou, Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem s šalvějovým máslem, Braciola di manzo - tenký…

8. 7. Středa

Kurz grilování se Stellou Artois

Menu: Domácí Italská Foccacia Krkovice se směsí česneku podlévaná pivem Stella Artois Vysoký…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 17:00
Jan Rambousek
Kurz grilování se Stellou Artois

Kurz grilování se Stellou Artois

Menu: Domácí Italská Foccacia, Krkovice se směsí česneku podlévaná pivem Stella Artois, Vysoký roštěnec s grilovanou zeleninou,…

To nej z Foodtrucku

Menu: Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Křídlo
To nej z Foodtrucku

To nej z Foodtrucku

Menu: Bang bang chicken - kuřecí nugetky v tempuře na sweet chilli salátku s arašídovou omáčkou, Wasabi burger - burger inspirovaný…

9. 7. Čtvrtek

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Křídlo
Žebra & křídla

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar, Pečená kuřecí křidélka Buffalo,…

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Francouzská kuchyně I.

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku, Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými toustíky, Tradiční kuře na víně s…

10. 7. Pátek

Mexická kuchyně I.

Menu: Empanadas - plněné taštičky Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
José Miranda
Mexická kuchyně I.

Mexická kuchyně I.

Menu: Empanadas - plněné taštičky, Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v pšeničné tortille, Chimichangas -…

Poklady Španělské kuchyně

Menu: Pinchos Morunos ( vepřové špízky ) Champignones rellenos ( plněné žampiony ) Espinachas…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Michal Suchánek
Poklady Španělské kuchyně

Poklady Španělské kuchyně

Menu: Pinchos Morunos ( vepřové špízky ), Champignones rellenos ( plněné žampiony ), Espinachas con garbanzos (cizrna se špenátem),…

11. 7. Sobota

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Menu: Zeleninový salát s okurkou a avokádem Křupavé kuřecí kousky s bylinkovým dipem Losos se…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 10:00
Vladimír Palička
Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera

Menu: Zeleninový salát s okurkou a avokádem, Křupavé kuřecí kousky s bylinkovým dipem, Losos se zeleninou a pestem, Ovesné sušenky s…

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
José Miranda
Francouzská kuchyně II.

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

12. 7. Neděle

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu: Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou Pravá italská pizza Tiramisu pro děti -…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 10:00
Vladimír Palička
Malí Italové – kurz vaření pro děti

Malí Italové – kurz vaření pro děti

Menu: Caprese - špízky s cherry rajčátky a mozzarelou, Pravá italská pizza, Tiramisu pro děti - klasický italský dezert s piškoty a…

Sushi pro děti

Menu: Uramaki sushi s uzeným lososem (obrácené sushi rolky) Maki sushi Rozvar na…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 11:00
Lukáš Neckář
Sushi pro děti

Sushi pro děti

Menu: Uramaki sushi s uzeným lososem (obrácené sushi rolky), Maki sushi, Rozvar na…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Neckář
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

13. 7. Pondělí

Indonéská kuchyně

Menu: Salát Gado gado s arašídovou pastou Nasi Goreng - smažená indonéská rýže Variace Satai -…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Radek Příhonský
Indonéská kuchyně

Indonéská kuchyně

Menu: Salát Gado gado s arašídovou pastou, Nasi Goreng - smažená indonéská rýže, Variace Satai - kuřecí maso v arašídovém sambalu a…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Hajný
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

14. 7. Úterý

Makronky

Menu: Makronky – základní technika pečení Vanilkový krém Pistáciový krém Malinový krém…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Monika Křemenová
Makronky

Makronky

Menu: Makronky – základní technika pečení Vanilkový krém Pistáciový krém Malinový krém Čokoládová…

Mexická kuchyně III.

Menu: Pimientos Rellenos - smažené papriky, plněné bramborami a cheddarem Krevety v mandlové…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
José Miranda
Mexická kuchyně III.

Mexická kuchyně III.

Menu: Pimientos Rellenos - smažené papriky, plněné bramborami a cheddarem, Krevety v mandlové omáčce s rýží, ochucenou čerstvým…

15. 7. Středa

I Love Burgers

Menu: Domácí bulky Klasik Burger -  hovězí burger se slaninovým džemem / cheesburger se…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jana Horešovská
I Love Burgers

I Love Burgers

Menu: Domácí bulky, Klasik Burger -  hovězí burger se slaninovým džemem / cheesburger se zkaramelizovanou cibulkou a chimichurri,…

Bohužel obsazeno Čekací listina

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou Bazalkové pesto Domácí bramborové…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Základní kameny italské kuchyně

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou, Bazalkové pesto, Domácí bramborové gnocchi, Ragů Bolognese, Domácí…

16. 7. Čtvrtek

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

17. 7. Pátek

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Olga Pavlíková
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

18. 7. Sobota

Americká kuchyně pro děti

Menu: Americký tradiční salát Domácí hamburgery Americké sušenky…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 10:00
Vladimír Palička
Americká kuchyně pro děti

Americká kuchyně pro děti

Menu: Americký tradiční salát, Domácí hamburgery, Americké sušenky…

Pusinky od Fosinky

Menu: Pusinky Mini pavlova dortíky Lemon…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 11:00
Foska
Pusinky od Fosinky

Pusinky od Fosinky

Menu: Pusinky, Mini pavlova dortíky, Lemon…

19. 7. Neděle

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera 2

Menu: Rajčatová polévka Vegetariánské kebaby se zeleninou a sýrem halloumi Žluté curry s…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 10:00
Vladimír Palička
Dětský kurz s recepty Jamie Olivera 2

Dětský kurz s recepty Jamie Olivera 2

Menu: Rajčatová polévka, Vegetariánské kebaby se zeleninou a sýrem halloumi, Žluté curry s kuřetem, Hrníčkové lívance s…

Mexická kuchyně II.

Menu: Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka Kuřecí tacos - typická…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 11:00
José Miranda
Mexická kuchyně II.

Mexická kuchyně II.

Menu: Mexican spicy beans soup - lehce pálivá tradiční mexická polévka, Kuřecí tacos - typická pochoutka v kukuřičné placce, Chilli…

Základy pečení a zdobení dortů

Menu: Pečení korpusů Swiss buttercream Marcarpone krém z lesních plodů Plnění dortů krémy…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Monika Křemenová
Základy pečení a zdobení dortů

Základy pečení a zdobení dortů

Menu: Pečení korpusů, Swiss buttercream, Marcarpone krém z lesních plodů, Plnění dortů krémy, Zdobení sezónním…

Thajská kuchyně II.

Menu: Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Olga Pavlíková
Thajská kuchyně II.

Thajská kuchyně II.

Menu: Tom Kha Kung - kokosová polévka s krevetami, Yum wun sen - pikantní salát ze skleněných nudlí, Massaman kari - jemné massaman…

20. 7. Pondělí

Základy Sushi

Menu: Maki sushi s lososem California maki sushi Příprava sushi rýže a rozvaru Nakládaný…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Hajný
Základy Sushi

Základy Sushi

Menu: Maki sushi s lososem, California maki sushi, Příprava sushi rýže a rozvaru, Nakládaný…

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží Quiche Lorraine - tradiční francouzský…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Francouzská kuchyně II.

Francouzská kuchyně II.

Menu: Salát Nicoise - lehký salát z Azurového pobřeží, Quiche Lorraine - tradiční francouzský slaný koláč, Šetrně pečená kachní prsa s…

21. 7. Úterý

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Radek Příhonský
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

Kuře v hlavní roli

Menu: Čirý kuřecí vývar s fritáty Chilli "lízátka" z kuřecích křídel s medovým dipem podávané…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Rambousek
Kuře v hlavní roli

Kuře v hlavní roli

Menu: Čirý kuřecí vývar s fritáty, Chilli "lízátka" z kuřecích křídel s medovým dipem podávané na rukolovém lůžku, Supreme s hedvábnou…

22. 7. Středa

Dezerty z odpalovaného těsta

Menu: Chantily krém Pudinkový krém se šlehačkou Žloutkový krém Odpalované těsto…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Róza peče (Kateřina Rybářová)
Dezerty z odpalovaného těsta

Dezerty z odpalovaného těsta

Menu: Chantily krém, Pudinkový krém se šlehačkou, Žloutkový krém, Odpalované těsto,…

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu Rýžové nudle s…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Neckář
Asijské woky

Asijské woky

Menu: Ostrokyselá asijská polévka s kuřecím masem, zeleninou, houbami a tofu, Rýžové nudle s krevetami, zeleninou, mungo klíčky,…

23. 7. Čtvrtek

Mexická kuchyně I.

Menu: Empanadas - plněné taštičky Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
José Miranda
Mexická kuchyně I.

Mexická kuchyně I.

Menu: Empanadas - plněné taštičky, Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v pšeničné tortille, Chimichangas -…

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati Kuře Vindaloo Paneer CIbulové bhaji Tarka…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně II.

Indická kuchyně II.

Menu: Indické placky Chapati, Kuře Vindaloo, Paneer, CIbulové bhaji, Tarka…

24. 7. Pátek

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Jeništa
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

25. 7. Sobota

Itálie II. pro starší děti

Menu: Polévka Acquacotta Hovězí lasagne Krémové risotto Jahodový…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 10:00
Vladimír Palička
Itálie II. pro starší děti

Itálie II. pro starší děti

Menu: Polévka Acquacotta, Hovězí lasagne, Krémové risotto, Jahodový…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 11:00
Michal Suchánek
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

Street Food Grilování se Stellou Artois

Menu: Kuřecí špízy Satay s arašídovým dipem Sandwich z grilovaného hovězího pupku s cibulovým…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 17:00
Jan Rambousek
Street Food Grilování se Stellou Artois

Street Food Grilování se Stellou Artois

Menu: Kuřecí špízy Satay s arašídovým dipem, Sandwich z grilovaného hovězího pupku s cibulovým chutney, Rozmarýnové brambůrky, Kuřecí…

26. 7. Neděle

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou Bazalkové pesto Domácí bramborové…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 11:00
Michal Suchánek
Základní kameny italské kuchyně

Základní kameny italské kuchyně

Menu: Tataráček z hovězí svíčkové s kaparami a šalotkou, Bazalkové pesto, Domácí bramborové gnocchi, Ragů Bolognese, Domácí…

Color sushi by Lukáš Neckář

Menu: Příprava sushi rýže a základního rozvaru Růžový a žlutý rozvar Barevné maki sushi…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 11:00
Lukáš Neckář
Color sushi by Lukáš Neckář

Color sushi by Lukáš Neckář

Menu: Příprava sushi rýže a základního rozvaru Růžový a žlutý rozvar Barevné maki sushi Barevné california sushi Barevné nigiri sushi…

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Michal Suchánek
Francouzská kuchyně I.

Francouzská kuchyně I.

Menu: Lososový tartar na rukolovém salátku, Pravá francouzská cibulová polévka se sýrovými toustíky, Tradiční kuře na víně s…

To nej z Thajska a Vietnamu

Menu: Letní závitky se zálivkou Nước chấm Tom Yum polévka Červené kari Pad…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Neckář
To nej z Thajska a Vietnamu

To nej z Thajska a Vietnamu

Menu: Letní závitky se zálivkou Nước chấm, Tom Yum polévka, Červené kari, Pad…

27. 7. Pondělí

Steaky - Flank a Skirt

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy Skirt steak s Portobello…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Hajný
Steaky - Flank a Skirt

Steaky - Flank a Skirt

Menu: Tagliatta z hovězího pupku s rukolou a parmazánovými chipsy, Skirt steak s Portobello, Gratinované smetanové brambory, American…

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs Zeleninové Pakoras -…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Křídlo
Indická kuchyně I.

Indická kuchyně I.

Menu: Naan - Indická placka, Chana Masala - Vegetariánská cizrnová směs, Zeleninové Pakoras - Zelenina obalovaná v těstíčku, Butter…

28. 7. Úterý

Fingerfood aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Menu: Tortilla s krémovým sýrem a uzeným lososem Žampiony restované s petrželí a jarní…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Hajný
Fingerfood aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Fingerfood aneb večírkové delikatesy na jedno sousto

Menu: Tortilla s krémovým sýrem a uzeným lososem, Žampiony restované s petrželí a jarní cibulkou, Cherry rajčátka zapečená s kozím…

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Křídlo
Žebra & křídla

Žebra & křídla

Menu: Zapečené chilli nachos s mletým hovězím masem, fazolemi, papričkami jalapeňos a sýrem cheddar, Pečená kuřecí křidélka Buffalo,…

29. 7. Středa

Česká kuchyně

Menu: Pěna z červené čočky Španělský ptáček s rýží Buchtičky se šodó Filet z candáta…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Rambousek
Česká kuchyně

Česká kuchyně

Menu: Pěna z červené čočky, Španělský ptáček s rýží, Buchtičky se šodó, Filet z candáta pošírovaný v česnekovém másle podávaný se…

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Jan Hajný
Steaky z argentinské svíčkové

Steaky z argentinské svíčkové

Menu: Carpaccio ze špičky svíčkové s rukolovým pestem, olivovým olejem a hoblinami parmazánu, Steak ze středu svíčkové s omáčkou z…

30. 7. Čtvrtek

Pečení a zdobení cupcakes

Menu: Čokoládové cupcakes Malinové cupcakes Čokoládový krém Mascarpone malinový krém  Vlastní…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Monika Křemenová
Pečení a zdobení cupcakes

Pečení a zdobení cupcakes

Menu: Čokoládové cupcakes, Malinové cupcakes, Čokoládový krém, Mascarpone malinový krém , Vlastní zdobení cupcakes ovocem, čokoládou,…

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Lukáš Neckář
Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Tradiční recepty vietnamské kuchyně

Menu: Goi cuon [zoi čun] - studené jarní závitky s krevetami v rýžovém papíru bánh đa nem [báň da nem] Pho bo [fhǣ ba] - polévka s…

31. 7. Pátek

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem Jarní závitky - zelenina…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
Tereza Pavcová
Thajská kuchyně I.

Thajská kuchyně I.

Menu: Tom Yum polévka - tradiční lehce ostrá polévka s kuřecím masem, Jarní závitky - zelenina a tofu zabalené v rýžovém papíru, Pad…

Mexická kuchyně I.

Menu: Empanadas - plněné taštičky Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v…

adresa
Holešovická tržnice, hala 36
cas 18:00
José Miranda
Mexická kuchyně I.

Mexická kuchyně I.

Menu: Empanadas - plněné taštičky, Carpaccio tortillas - tenké plátky hovězí svíčkové balené v pšeničné tortille, Chimichangas -…

Proč si vybrat kurz vaření v Chefparade
Od roku 2007

13 let tradice

na českém trhu

Více než

130 000 účastníků

kurzů vaření

Uspořádaných více než

27 000 kurzů vaření

a dalších akcí

Více než

12 000 kladných recenzí

Mimo jiné na Staffino.cz