Steaky z argentinské svíčkové

Kurz pro labužníky, kteří mají rádi kus pořádného masa a chtějí umět bravurně připravovat steaky! V tomto kurzu budete pracovat s pravou argentinskou svíčkovou, ze které si připravíte tři skvělé chody. Na konci gurmánského večírku se můžete těšit také na dezert se zmrzlinou, slaným karamelem a griliášem.

Cena kurzu zahrnuje i vybraná vína a piva, nealko nápoje, kávu a čaj. Nabídka platí pouze pro účastníky kurzu a nápoje nelze odnášet s sebou ze studia Chefparade. 

  • Date:
    28. February 2020, Friday, 18:00
  • Price:
    2 590 CZK
  • Place:
    Husitská 56
  • Duration :
    3 - 3,5 hod.

Not sure? Call us.

We will be happy to answer any questions
kuchar
Who will guide you through the course:
Lukáš Jeništa

Lukáš se specializuje na středomořskou kuchyni, má dlouholeté zkušenosti s cateringem, pracuje jako šéfkuchař v nadnárodní společnosti a zdokonaloval se také na svých cestách po světe. Účastní se nejrůznějších gastronomických festivalů a na GCHP – USA Fall Tour 2015 působil jako Global Chef za celou Českou republiku.
Ve škole vaření Chefparade se s ním můžete setkat na  kuchařských kurzech masa, italské a francouzské kuchyně, mořských plodů.

Wait list

The course is already booked. However, you can register for the Waiting list and we will contact you if there is a vacancy.
Contact details
Name:
Surname:
Phone number:
E-mail:
You have been added to a waiting list.
ERROR:
Why choose cooking courses in Chefparade
Since 2007,

10 years of tradition

on the Czech market

More than

90 000 participants

in the cooking courses

Ordered more

15 000 cooking classes

and other events

More than

8 000 positive reviews

Inter alia Tripadvisor